Cand ar trebui sa inlocuiesc terenul cu unul nou?
Deocamdata starea terenului nu a scazut sub 90% niciodata dar am auzit ca daca il schimb calitatea va incepe sa scada. Vreau sa evit acest lucru si ii intreb pe cei care au mai schimbat gazonul pana acum cum sta treaba.
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit... EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
am teren hi-tech si nu l-am schimbat niciodata.e drept ca nici nu joc multe meciuri acasa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
eu din mai de cand am inceput nu mi-am schimbat terenul. am hi-tech si niciodata n-a scazut sub 90%. acum nu mai joc decat in jur de 20 de meciuri pe saptamana dar aveam perioade cand jucam si cate 3-5 pe zi.
eu am schimbat o singura data terenul (imi ajungea pe la 80% si tot mai greu se refacea) si am facut al mai naspa care se face intr-o zi si apoi din nou high tech. si joc macar 4 meciuri pe zi
dragosh*** wrote:Cred ca o sa-l inlocuiesc si eu in curand, prima data o sa pun gazon simplu dupa aceea Hi tech. Dar are ceva daca pun direct Hi Tech?
nu are nimic dar dureaza mai mult pana ce il face si daca cumva conditia terenului este proasta poti sa pierzi din cauza asta
asa ca fa simplu si dupa aceea bagi imediat Hi-tech
Am starea terenului in jur de 75% ,in conditiile in care joc cam 2 amicale pe zi acasa si am participat la 2 sezoane.E cazul sa schimb gazonul?Ce strategie imi sugerati?
Sa-l schimb imediat sau sa astept sa se apropie inceputul noului sezon ca sa-l am proaspat in timpul confruntarilor importante?
Vezi ingrijitorul sa-ti fie la 100%.
Eu ti-as recomanda sa-ti pui acum terenul Hi-tech, si o sa incepi sezonul cu el in stare perfecta.
Sau si mai bine pune-ti un teren de 1 zi, si maine puneti terenul de 10 zile(Hi-tech), asa nu risti sa pierzi nici un meci.
Am ales sa instalez teren hi-tech si in ultimele trei zile mi s-au accidentat 2 MC(unul 10 zile,celalalt 5 zile),culmea si cei mai buni.Banuiesc ca accidentarile sunt din cauza ca gazonul actual a avut sub 70%.Starea gazonului cresc sansele de accidentare a jucatorilor?
Starea gazonului cresc sansele de accidentare a jucatorilor?
DA.e ceva normal.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"