Deocamdata starea terenului nu a scazut sub 90% niciodata dar am auzit ca daca il schimb calitatea va incepe sa scada. Vreau sa evit acest lucru si ii intreb pe cei care au mai schimbat gazonul pana acum cum sta treaba.
Inlocuirea terenului
Moderator: Romanian Moderators
-
dragosh***
- Team President
Inlocuirea terenului
Cand ar trebui sa inlocuiesc terenul cu unul nou?
Deocamdata starea terenului nu a scazut sub 90% niciodata dar am auzit ca daca il schimb calitatea va incepe sa scada. Vreau sa evit acest lucru si ii intreb pe cei care au mai schimbat gazonul pana acum cum sta treaba.
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Eu schimb terenul odata la fiecare sezon indiferent de situatia lui. Asa evit eventualele surprize.
Eu nu cred ca va scade.
Nu va scade decat in cazul in care acesta ar fi urmat sa scada.am auzit ca daca il schimb calitatea va incepe sa scada.
Eu nu cred ca va scade.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
dragosh***
- Team President
nu are nimic dar dureaza mai mult pana ce il face si daca cumva conditia terenului este proasta poti sa pierzi din cauza astadragosh*** wrote:Cred ca o sa-l inlocuiesc si eu in curand, prima data o sa pun gazon simplu dupa aceea Hi tech. Dar are ceva daca pun direct Hi Tech?
asa ca fa simplu si dupa aceea bagi imediat Hi-tech

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Vezi ingrijitorul sa-ti fie la 100%.
Eu ti-as recomanda sa-ti pui acum terenul Hi-tech, si o sa incepi sezonul cu el in stare perfecta.
Sau si mai bine pune-ti un teren de 1 zi, si maine puneti terenul de 10 zile(Hi-tech), asa nu risti sa pierzi nici un meci.
Eu ti-as recomanda sa-ti pui acum terenul Hi-tech, si o sa incepi sezonul cu el in stare perfecta.
Sau si mai bine pune-ti un teren de 1 zi, si maine puneti terenul de 10 zile(Hi-tech), asa nu risti sa pierzi nici un meci.
Manager: cyp