salut
Moderator: Romanian Moderators
salut
salut. sunt nou pe aici am primit o echipa si am si eu doua intrebari
1.am primit echipa cu 6 meciuri inainte de final pe penultimul loc si desi mam straduit am avut 5 victorii si un egal... tot nu am scapat de retrogradare.. am iesit primul sub linie.. dar cum sunt in H nu pot retrograda mai jos .. deci ce o sa se intample? o sa-mi reseteze echipa.. sau jucatorii??
2. bonusurile de victorie impulsioneaza jucatorii sau sunt doar asa...? decat sa ofer un salariu de 600 pot da unul de 300 si un bonus de victorie de 500? poate impuslioneaza jucatorii
1.am primit echipa cu 6 meciuri inainte de final pe penultimul loc si desi mam straduit am avut 5 victorii si un egal... tot nu am scapat de retrogradare.. am iesit primul sub linie.. dar cum sunt in H nu pot retrograda mai jos .. deci ce o sa se intample? o sa-mi reseteze echipa.. sau jucatorii??
2. bonusurile de victorie impulsioneaza jucatorii sau sunt doar asa...? decat sa ofer un salariu de 600 pot da unul de 300 si un bonus de victorie de 500? poate impuslioneaza jucatorii
Re: salut
1.nu se intampla nimic daca esti in H...nu are unde sa te mai retrogradeze si nici nu o sa iti reseteze echipa.Xardas_HD wrote:salut. sunt nou pe aici am primit o echipa si am si eu doua intrebari
2.nu impulsioneaza jucatorii

Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
Tu esti unul din aia "norocosi" , care ati primit echipa direct in G ??? Avea dreptata cineva , aici pe forum , care a zis k tot in H veniti.....si io care va invidiam.
Referitor la intrebarile tale ,io stiu k nu se reseteaza nimic , iar la a 2-a intrtebare nu stiu sa-ti zic nimic , eu cred k influenteaza , cit de cit , jucatorii ( nu prea mult ) altfel nu mai era facuta rubrica.
Oricum nu lua de bun ce am zis io ,asteapta un raspuns de la cei mai cu vechime in joc , eu mi-am exprimat doar o parere , sper sa nu fii gresit.
BAFTA......in H !
)
L.E : se pare k am gresit putin. :p...deja s-a raspuns cit am scris eu.
.............prompti baietii.
Referitor la intrebarile tale ,io stiu k nu se reseteaza nimic , iar la a 2-a intrtebare nu stiu sa-ti zic nimic , eu cred k influenteaza , cit de cit , jucatorii ( nu prea mult ) altfel nu mai era facuta rubrica.
Oricum nu lua de bun ce am zis io ,asteapta un raspuns de la cei mai cu vechime in joc , eu mi-am exprimat doar o parere , sper sa nu fii gresit.
BAFTA......in H !

L.E : se pare k am gresit putin. :p...deja s-a raspuns cit am scris eu.
.............prompti baietii.
Last edited by Mihai75 on Sun Jun 03, 2007 4:11 pm, edited 1 time in total.
-
- Member of the Soccer Project Association
nimeni nu primeste echipa in G.toti o primesc in H.Mihai75 wrote:Nu ma bucuram ,am zis ,eram invidios. Atit. Ai zis k ai ajuns acum in H , de aici m-am gindit k ai fost in G.
succes.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Despre bonusul la victorie...
Asta foloseste cand semnezi un nou contract cu jocatorul , sau cand il cumperi. Altfel nu influenteaza prestatia jucatorului. De multe ori cand o sa incerci s cumperi un jucator mai bunicel o sa vezi ce concurenta o sa ai. In principiu echipele din ligile superioare (care normal ca au mai multi bani ca tine) vor licita la jucatorul respectiv atat la pretul de cumparare, cat si la salariul jucatorului, pentru a descuraja "concurenta" din diviziile inferioare. Atunci tu poti incerca (nu neaparat ca ai sa si reusesti) sa ii oferi jucatorului un bonus de victorie. Daca "rechinul"
a oferit un salariu de 5000 pe meci sa zicem...tu nu-ti permiti asa ceva. Insa poti sa incerci sa-i oferi 3000 pe meci si 4000 bonus de victorie. (este doar un exemplu...nu sariti pe mine!!!
)
Bonusul de victorie se plateste doar daca jucatorul respectiv este titular(joaca in meciul respectiv), echipa ta castiga si meciul este oficial...liga sau cupa SP. In meciuri amicale sau cupe amicale poti sa-l joci cat vrei.
Eu am CM care are bonus de victorie de 1500 (nu radeti de mine rechinilor, stiu ca asta e "nimic" pt voi) dar pana acum in 6-7 saptamani nu a luat nimic, deoarece il folosesc doar in cupele amicale. Doar daca voi avea mareeee nevoie de el in campionat il voi folosi ici si colo.
Nu am inventat eu asta...am fost invatat de altii!
bafta
Asta foloseste cand semnezi un nou contract cu jocatorul , sau cand il cumperi. Altfel nu influenteaza prestatia jucatorului. De multe ori cand o sa incerci s cumperi un jucator mai bunicel o sa vezi ce concurenta o sa ai. In principiu echipele din ligile superioare (care normal ca au mai multi bani ca tine) vor licita la jucatorul respectiv atat la pretul de cumparare, cat si la salariul jucatorului, pentru a descuraja "concurenta" din diviziile inferioare. Atunci tu poti incerca (nu neaparat ca ai sa si reusesti) sa ii oferi jucatorului un bonus de victorie. Daca "rechinul"

Bonusul de victorie se plateste doar daca jucatorul respectiv este titular(joaca in meciul respectiv), echipa ta castiga si meciul este oficial...liga sau cupa SP. In meciuri amicale sau cupe amicale poti sa-l joci cat vrei.
Eu am CM care are bonus de victorie de 1500 (nu radeti de mine rechinilor, stiu ca asta e "nimic" pt voi) dar pana acum in 6-7 saptamani nu a luat nimic, deoarece il folosesc doar in cupele amicale. Doar daca voi avea mareeee nevoie de el in campionat il voi folosi ici si colo.
Nu am inventat eu asta...am fost invatat de altii!
bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
@Mihai
era vorba de echipe proaspat infiintate care au un rating ff mare din start...in jur de 58 --59-60 si care dupa doar un sfert de retur jucat se trezesc ca au promovat in G.
Xardas nu face parte din ei.
Oricum eu te inteleg ca ai putea deveni invidios. Stiu ce inseamna si cata munca trebuie sa ridici o echipa de la ratingul 37-38.
Practic acum 2 saptamani am avut probleme cu o echipa infiintata de 7 zile. Am batut cu 2-0 dar am folosit prima echipa...ratingul lui era in jur de 60-61 parca.
Ceau si bafta!
...daca mai ai intrebari foloseste forumul cu incredere.
era vorba de echipe proaspat infiintate care au un rating ff mare din start...in jur de 58 --59-60 si care dupa doar un sfert de retur jucat se trezesc ca au promovat in G.
Xardas nu face parte din ei.

Oricum eu te inteleg ca ai putea deveni invidios. Stiu ce inseamna si cata munca trebuie sa ridici o echipa de la ratingul 37-38.
Practic acum 2 saptamani am avut probleme cu o echipa infiintata de 7 zile. Am batut cu 2-0 dar am folosit prima echipa...ratingul lui era in jur de 60-61 parca.
Ceau si bafta!
...daca mai ai intrebari foloseste forumul cu incredere.
MULTAM PTR SFATURI. INCERC SA CITESC TOT CE E PRIN FORUM , INCERC SA CITESC SI DE PE FORUMUL DIN ALTE TARI...DAR NU PREA INTELEG IN TOT CE SE SPUNE LA EI.

L.E : Am vazut k si tu si "kennyanu si" bunicutzu" , "unicool" , cercel_jr" , etc, aveti topicuri pe acolo. (forumul in lb engleza).....apropo , la ei s-a aprobat treaba cu imprumuturile de jucatori intre echipe ????

L.E : Am vazut k si tu si "kennyanu si" bunicutzu" , "unicool" , cercel_jr" , etc, aveti topicuri pe acolo. (forumul in lb engleza).....apropo , la ei s-a aprobat treaba cu imprumuturile de jucatori intre echipe ????
-
Mihai75 wrote:MULTAM PTR SFATURI. INCERC SA CITESC TOT CE E PRIN FORUM , INCERC SA CITESC SI DE PE FORUMUL DIN ALTE TARI...DAR NU PREA INTELEG IN TOT CE SE SPUNE LA EI.![]()
nu s-a aprobat nimic la ei.tot ce se aproba la EI se aproba si la NOI.ca se fac topicuri si se discuta e ceva.ca se pune in practica e cu totul altceva.incearca sa citesti regulamentul jocului si forumul romanesc si vei gasi raspunsuri la toate intrebarile posibile si imposibile.
P.S:incearca sa nu mai folosesti caps lock-ul cand scrii ca e deranjant.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
e foarte bine ca citesti fforumul. Poti afla multe raspunsuri de pe forum.
Incearca sa-ti gasesti si un mentor roman...este extrem de folositor. Progresul echipei mele este datorat in mare masura mentorului si forumului.
Si un ultim sfat pe acest topic...Incearca sa nu faci mari "tampenii"
la inceput. Daca iti vine fo idee care-ti pare ff buna, e bine sa intrebi inainte sa o aplici. Eviti problemele ulterioare.
bafta
Incearca sa-ti gasesti si un mentor roman...este extrem de folositor. Progresul echipei mele este datorat in mare masura mentorului si forumului.
Si un ultim sfat pe acest topic...Incearca sa nu faci mari "tampenii"

bafta
-
subscrie si la folosirea butonului edit.asta inseamna sa iti editezi postul anterior sa nu mai faci post dublu.rood wrote:subscriu la chestia cu "caps lock-ul"