sharky_robert
salut
Moderator: Romanian Moderators
-
sharky1990
- Team Board Member
pai ia spune-mi in ce divizie te gasesti si ce echipa ai, ca tre sa-ti fac un "studiu aprofundat"
Am cam uitat cum e sa iei cate 5 pe meci si nici nu vreau sa-mi aduc aminte acum.
Plus ca in cazul de mai sus tre sa umblu la cutia cu medicamente contra "depresiei" :bere cu Jack Daniels in pahare (flacoane) separate. Sa nu uitam ca incepe si un nou sezon!
Sa auzim!
bafta
Sa auzim!
bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
sharky1990
- Team Board Member
Mai Sharky...cum sa-ti zic eu tie...daca joci si ceva rezerve, esti abordabil. Adica nu ma umilesti!
Altfel, lasa-ma sa-mi vad programul. Saptamana viitoare sant terminat din cauza cupelor. Am cate 5 meciuri pe zi, luni , joi si duminica si inca cateva marti si vineri. Eu o sa-ti trimit 3-4 invitatii si tu alegi cea care iti e mai convenabila....te rog nu da accept la toate!!!
ok?
Bafta in noul sezon!
@Xardas...poate scapi...daca ai facut numai cateva amicale.
Nu am idee...poate.
rood
Altfel, lasa-ma sa-mi vad programul. Saptamana viitoare sant terminat din cauza cupelor. Am cate 5 meciuri pe zi, luni , joi si duminica si inca cateva marti si vineri. Eu o sa-ti trimit 3-4 invitatii si tu alegi cea care iti e mai convenabila....te rog nu da accept la toate!!!
ok?
Bafta in noul sezon!
@Xardas...poate scapi...daca ai facut numai cateva amicale.
Nu am idee...poate.
rood
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
sharky1990
- Team Board Member
-
sharky1990
- Team Board Member
am mai gasit un alt manager care a facut cate 4 amicale pe zi cu aceiasi echipa adversa echipa la care tot el este manager
da vedeti asta a fost cv mai istet
a facut echipa si amicalele lea facut mult mai tarziu pt a nu fi suspect cik
echipei ia dat o alta nationalitate fata de a lui
....el e roman cu steagu braziliei crezand ca va avea jucatori mai buni
toate chestiile astea le stiu chiar de la el pt ca imi este vecin de bloc
imi pare rau cai fac una ca asta dar asta e
va rog yo dati voi mesaj sal baneze
asi da yo das mult prea varza la engleza

appp...
manager--->danet
echipa--->mittal steel galati
divizie--->H.2124
dupa ce trimiteti voi un mesaj pt ca sal baneze anuntatima sa sterg acest mesaj k sa nul vada el sa nu se supere pe mn
da vedeti asta a fost cv mai istet
toate chestiile astea le stiu chiar de la el pt ca imi este vecin de bloc
va rog yo dati voi mesaj sal baneze
appp...
manager--->danet
echipa--->mittal steel galati
divizie--->H.2124
dupa ce trimiteti voi un mesaj pt ca sal baneze anuntatima sa sterg acest mesaj k sa nul vada el sa nu se supere pe mn
Last edited by sharky1990 on Sun Jun 10, 2007 10:03 pm, edited 1 time in total.
-
sharky1990
- Team Board Member
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
unde e echipa cealalta?eu nu vad nimic suspect la respectivul.cateva meciuri cu o echipa din cehia.maxim 10...un motiv nu prea solid pentru a bana un manager.daca vrei sa vezi ceva frumos uita-te la manager 102 echipa 102 si uita-te la amicalele jucate de el in ultimele 3 sezoane.sharky1990 wrote:eiii lasa kenny mai bn trimite u ca yo nu ma pricep
nici nuj unde sa trimit acest mesaj
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
sharky1990
- Team Board Member
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
se pare ca nu.am facut cheat report dar se pare ca va trebui sa merg pana la a vorbi cu unul dintre serifi.e imposibil ce se intampla.chestia aia din ultimele 3 sezoane e de fapt de 5 sezoane.sharky1990 wrote:wow cei acolo![]()
si 102 ala nu e banat pt cea ce a facut
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"