merci pentru sfat.
Ghidul Incepatorului
Moderator: Romanian Moderators
eu intrebam de cupa oficiala a soccerproject-uluijully wrote:chiar vroiam sa intreb si eu ce e cu cupa , cum se fac programarile ,pentru ca am vazut ca unele echipe au scris ceva de genul gratis
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
multi manageri au fost trecuti direct in turul 2 de aceea nu ai nici un meci de cupa in miercurea asta.din cauza faptului ca numai ceva mai mult de 32.000 de echipe pot fi programate deodata s-a luat decizia asta.e cea mai buna decizie.decat ca sezonul trecut cand multe echipe au fost lasate in afara cupei e mai bine acum.sircos wrote:eu intrebam de cupa oficiala a soccerproject-uluijully wrote:chiar vroiam sa intreb si eu ce e cu cupa , cum se fac programarile ,pentru ca am vazut ca unele echipe au scris ceva de genul gratis
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
bunicutzu
- Member of the Soccer Project Association
idei de la X-tenzo. cred ca sunt tare utile, le pun aici mai ales pentru a le putea avea cand vin din concediu (sa le testez)
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:22 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
You wil lose approximately between 0.50% / 0.75% for a friendly match, 0.75% / 1.0% for a friendly cup, and 5% for a league or cup match. The players who play a match, will gain always 5% of moral, it doesn't matter witch match they play. Frc, friendly, cup or league, it's all the same.
Other numbers:
15% of skill is equal to 1% of global class, and that's equal to 0.8% of preformance. Every 7.5% main skill or hidden skill, is 0.8% preformance too, because they count double. Every 7% preformance will raise your linerating with 1%. 18,5% of skill will also raise your linerating with 1%, because that's equal to 7% prefomance. This Team spirit has an influence on your linerating too, each 10% is equal to 1,2% of line rating. 10% of teamaggression is equal to 2% of linerating, so that counts really heavy. These aren't exact numbers but it come's pretty close to it!
These are the numbers I use to calculate my linerating and the linerating from my opponent
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:22 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
You wil lose approximately between 0.50% / 0.75% for a friendly match, 0.75% / 1.0% for a friendly cup, and 5% for a league or cup match. The players who play a match, will gain always 5% of moral, it doesn't matter witch match they play. Frc, friendly, cup or league, it's all the same.
Other numbers:
15% of skill is equal to 1% of global class, and that's equal to 0.8% of preformance. Every 7.5% main skill or hidden skill, is 0.8% preformance too, because they count double. Every 7% preformance will raise your linerating with 1%. 18,5% of skill will also raise your linerating with 1%, because that's equal to 7% prefomance. This Team spirit has an influence on your linerating too, each 10% is equal to 1,2% of line rating. 10% of teamaggression is equal to 2% of linerating, so that counts really heavy. These aren't exact numbers but it come's pretty close to it!
These are the numbers I use to calculate my linerating and the linerating from my opponent
am si eu cateva sugestii pt site...
in primul rand numarul pe care il poarta jucatorii sa fie vizibil cam in fiecare pagina in care vad calitatile jucatorilor, starea lor...etc...ajuta mult daca vrei sa notezi ceva despre ei...nu tre s ascrii 10.000 de nume;)
si o a doua...la clasament cand dai meciuri si arata etapa urmatoare sa scrie in dreptul echipei si locul pe care il ocupa care ar ajuta mult pe cei abia inscrisi dar cred eu si pe cei mai vechi; eventual sa scrie locul in lungul numelui pe toate paginile unde apare numele echipei.
am postat asta aici...ca nu am gasit topicul de sugestii...ma scuzati
numai bine
in primul rand numarul pe care il poarta jucatorii sa fie vizibil cam in fiecare pagina in care vad calitatile jucatorilor, starea lor...etc...ajuta mult daca vrei sa notezi ceva despre ei...nu tre s ascrii 10.000 de nume;)
si o a doua...la clasament cand dai meciuri si arata etapa urmatoare sa scrie in dreptul echipei si locul pe care il ocupa care ar ajuta mult pe cei abia inscrisi dar cred eu si pe cei mai vechi; eventual sa scrie locul in lungul numelui pe toate paginile unde apare numele echipei.
am postat asta aici...ca nu am gasit topicul de sugestii...ma scuzati
numai bine