HIDDEN SKILL
Moderator: Romanian Moderators
HIDDEN SKILL
Cine imi poate explica si mie va rog ce este hidden skill?
cum trbuie atrenat ca sa ajunga la acest hidden skilll?
multumesc anticipat
cum trbuie atrenat ca sa ajunga la acest hidden skilll?
multumesc anticipat
Hidden skill-ul nu poate sa fie antrenat. De aceea e hidden. Este un skill la fel de important ca cele 2 calitati principale ale jucatorului. Ideea este ca un jucator cu hidden skill 95% este mult mai probabil sa ajunga un top player, decat unul care are hidden skill 70%.
Daca iti incarci SPMT, aceasta scula iti poate da o idee despre cat de mare este acest skill...hidden. Insa atata timp cat jucatorul nu e complet antrenat rezultatul de pe SPMT este doar o estimare.
Eu folosesc chestia asta atunci cand cumpar jucatori. Este un mic ajutor de care poti profita.
Poti gasi mai mult despre chestiile astea pe forum la regulamente si inca in cateva topicuri deschise de altii inaintea ta.
Daca iti incarci SPMT, aceasta scula iti poate da o idee despre cat de mare este acest skill...hidden. Insa atata timp cat jucatorul nu e complet antrenat rezultatul de pe SPMT este doar o estimare.
Eu folosesc chestia asta atunci cand cumpar jucatori. Este un mic ajutor de care poti profita.
Poti gasi mai mult despre chestiile astea pe forum la regulamente si inca in cateva topicuri deschise de altii inaintea ta.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
mersi pt raspuns
am instalat spmt si acolo am observat hidden skill si am crezut ca dupa ce un jucator se plafoneaza daca ai un atrenor buna ii creste in valoare.
Dar mai am o intrebare ?
am 2 portari unu cu rating 72 varsta 27 si hidden skill mic si altu cu rating 76 varsta 20 si hidden skill mare care s-au plafonat dar cel cu rating mic are performante mai mari decat cel cu rating mare.O fii de la experienta ???
am instalat spmt si acolo am observat hidden skill si am crezut ca dupa ce un jucator se plafoneaza daca ai un atrenor buna ii creste in valoare.
Dar mai am o intrebare ?
am 2 portari unu cu rating 72 varsta 27 si hidden skill mic si altu cu rating 76 varsta 20 si hidden skill mare care s-au plafonat dar cel cu rating mic are performante mai mari decat cel cu rating mare.O fii de la experienta ???
NU....pe parcurs ce antrenezi jucatorul, SPMT o sa calculeze calitatea ascunsa cu mai multa acuratete.
Refferitor la portari...
Spre deosebire de jucatorii de camp, portarii au "prag" care se situeaza la varsta de 23 de ani. Exact cum se intampla la juniori cand ajung la 20 de ani, portarul o sa faca un salt de aprox. 5-6 puncte cand atinge 23 de ani. Technic vorbind trebuie sa mai ai rabdare 2 "ani" si ceva cu cel de 20 de ani ca sa vezi exact ce poate. Parerea mea este ca o sa aiba performante mult mai mari ca cel de 27.
bafta!
PS: Si experienta contea, dar in cazul asta sant sigur ca e vorba despre varsta.
tot bafta!
Refferitor la portari...
Spre deosebire de jucatorii de camp, portarii au "prag" care se situeaza la varsta de 23 de ani. Exact cum se intampla la juniori cand ajung la 20 de ani, portarul o sa faca un salt de aprox. 5-6 puncte cand atinge 23 de ani. Technic vorbind trebuie sa mai ai rabdare 2 "ani" si ceva cu cel de 20 de ani ca sa vezi exact ce poate. Parerea mea este ca o sa aiba performante mult mai mari ca cel de 27.
bafta!
PS: Si experienta contea, dar in cazul asta sant sigur ca e vorba despre varsta.
tot bafta!
Hidden skill-ul nu are legatura cu varsta. 18 sau 28 de ani...e acelasi lucru.
Apoi...considera hidden skullul ca o a-3-a calitate principala...cele 2 calitati de baza ale jucatorului+hidden skill. Este cum am spus mai sus "la fel de importanta ca si cele 2 calitati principale (main skills).
Exemplu: -daca ai 2 jucatori identici...ca si calitati (dar absolut identici) si unul din ei are hidden-ul 100%, iar celalalt 70% ...cel cu cu 100% o sa presteze cu cateva puncte bune in plus fata de celalalt...ceea ce atunci cand totul esste maximizat conteaza enorm.
Daca privesti invers....cand cauti sa cumperi un jucator neantrenat este de preferat cel cu hidden skill mai mare. Hidden skill mare nu-ti garanteaza ca din el iese un superstar ci doar sansele ca el sa devina bun sant mai mari.
SPMT nu poate calcula exact acest skill atat timp cat celelalte calitati nu sant maximizate...ceea ce vezi acolo este doar o estimare.
Si o ultima chestie....desi nu e regula, dar in 85% din cazuri se aplica cu succes...La cumpararea unui jucator eu ma uit in primul rand la calitatile principale...daca imi place ce vad acolo apoi ma uit si la hidden skill.
Eu nu ma ating de jucatori care au calitatile principale in jur de 55-65% nici daca managerul care-l vinde imi garanteaza ca nu e blocat. niciodata!!! Daca jucatorul care vrei sa-l cumperi are pe langa cele 2 cal principale (55-65%) inca fo doua skilluri dezvoltate sa zicem pe la 95% atunci e aproape sigur (99%din cazuri) ca skillurile principale sant blocate...deci nu-l cumperi.
Exista si reversul acestei teorii...chiar daca are cele 2 calitati blocate ff jos, este o sansa, f rar dar exista ca celelalte calitati sa se dezvolte foarte bine si totusi sa scoti un jucator bun din el.
Cum zice si la manual...."atat timp cat jucatorul nu este al tau, nu poti sti cate calitati sant blocate si cate nu."
Este pur si simplu o loterie.
bafta
Apoi...considera hidden skullul ca o a-3-a calitate principala...cele 2 calitati de baza ale jucatorului+hidden skill. Este cum am spus mai sus "la fel de importanta ca si cele 2 calitati principale (main skills).
Exemplu: -daca ai 2 jucatori identici...ca si calitati (dar absolut identici) si unul din ei are hidden-ul 100%, iar celalalt 70% ...cel cu cu 100% o sa presteze cu cateva puncte bune in plus fata de celalalt...ceea ce atunci cand totul esste maximizat conteaza enorm.
Daca privesti invers....cand cauti sa cumperi un jucator neantrenat este de preferat cel cu hidden skill mai mare. Hidden skill mare nu-ti garanteaza ca din el iese un superstar ci doar sansele ca el sa devina bun sant mai mari.
SPMT nu poate calcula exact acest skill atat timp cat celelalte calitati nu sant maximizate...ceea ce vezi acolo este doar o estimare.
Si o ultima chestie....desi nu e regula, dar in 85% din cazuri se aplica cu succes...La cumpararea unui jucator eu ma uit in primul rand la calitatile principale...daca imi place ce vad acolo apoi ma uit si la hidden skill.
Eu nu ma ating de jucatori care au calitatile principale in jur de 55-65% nici daca managerul care-l vinde imi garanteaza ca nu e blocat. niciodata!!! Daca jucatorul care vrei sa-l cumperi are pe langa cele 2 cal principale (55-65%) inca fo doua skilluri dezvoltate sa zicem pe la 95% atunci e aproape sigur (99%din cazuri) ca skillurile principale sant blocate...deci nu-l cumperi.
Exista si reversul acestei teorii...chiar daca are cele 2 calitati blocate ff jos, este o sansa, f rar dar exista ca celelalte calitati sa se dezvolte foarte bine si totusi sa scoti un jucator bun din el.
Cum zice si la manual...."atat timp cat jucatorul nu este al tau, nu poti sti cate calitati sant blocate si cate nu."
Este pur si simplu o loterie.
bafta
-
- Member of the Soccer Project Association
DECI INCA O DATA CALITATE ASCUNSA NU INFLUENTEAZA CRESTEREA JUCATORILOR! INFLUENTZEAZA DOAR NOTA PE CARE O SCOATE UN JUCATOR. DE EXEMPLU 2 JUCATORI AU TOATE CALITATILE EGALE INCLUSIV CALITATEA GLOBALA, CEL CARE VA AVEA CALITATEA ASCUNSA MAI MARE,ACELA VA SCOATE O NOTA MAI BUNA, DECI VA FI MAI BUN DECAT CELALAT, CHIAR DACA AU CALITATE GLOBALA EGALA. SE INTAMPLA DES, CAND UN JUCATOR ARE CALITATE GLOBALA MAI MICA DECAT ALTUL DAR SCOATE MAI MULT DECAT CELALALT DEOARECE ARE CALITATE ASCUNSA MAI MARE!
Nici o problema Piter. Daca mai ai intrebari nu ezita! Insa intreaba inainte de a face "minunea", ca sa putem "repara"!
Bafta la "cumparaturi"!
PS: KA$MIR s-a "inervat"...a tipat in "rosu"!!!
sa auda toata lumea!
Bafta si multumesc pt sfatul de la chestia cu accidentarile!
tot eu

Bafta la "cumparaturi"!
PS: KA$MIR s-a "inervat"...a tipat in "rosu"!!!

sa auda toata lumea!
Bafta si multumesc pt sfatul de la chestia cu accidentarile!
tot eu
-
apropo deSpawn_9 wrote:hmmm.. da.. cal ascunsa conteaza la cal globala.. in mare doar atat.. dar ea influenteza si ordinul individual?.. stia ca doar ordinul influenteaza nota.. cal ascunsa era cu cal globala.. REPET asta stiam eu.. daca este cineva f informat?:D
este cu siguranta asa cum am spus eu si spawn.hidden skill este la fel de importanta ca si cele doua calitati de baza si conteaza doar in calitatea globala a jucatorului.nu influenteaza in mod direct nota scoasa.informatia este din sursa sigura care nu poate fi contestata.pai i-am vazut pe toti ca isi dadeau cu "presupusu" si spuneau niste aberatii!

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
eu pot sati aduc exemple... dar mai bine nu are rost!!
oricum parca tot cu tine m-am contrazis cu numai stiu ce.. dar !!!!!! lasa! fie ca u ! ti-ai dat u seama singur si de lucru ala poate o sati dai seama ca si akuma este si cum spun eu.. despre ce ai spus u nu zic ca nu e adevarat nici macar nu am citit ce ai zis u si nici deaia nu vreau sa te contrazic .. eu zic sa nu ne contrazicem pe lucruri deastea fiecare manager reflecta prin echipa lui .. nu?
asa ca bafta! :**

asa ca bafta! :**