Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

dardar_3 wrote:Nu abuzez...:D...

In general mai am un meci sau doua pe zi... in care rulez tot lotul...
Mi-am luat si eu SPMT si incerc sa va ajung din urma.... :lol:

Desi e un obiectiv cam indraznet sper ca in 3-4 sezoane sa ajung prin F...:D
nu mi se pare deloc un obiectiv cam indraznet , eu in 3 sezoane am ajuns din H in F , dar de acum incepe greul , nici nu vreau sa ma gandesc , dar sper sa raman in F
bunicutzu

Post by bunicutzu »

moama ce ciuda mi-i ... ca si sezonul trecut am facut iar un egal din cauza randomului :(( mor de ciuda. am avut cu 10 suma liniilor mai mare decat adversarul, am avut TS cu 30 mai mare ... si totusi 0-0 :(( ce ciuda mi-i :( si colac peste pupaza am pierdut si finala de cupa amicala de la 11. nasol
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

Mariu$ wrote:
gonzales wrote: deocamdata stau relax... 2 sezoane imi cumpar juniori si ii cresc sa-mi fac echipa mai buna... dupa aia promovez.
ia uite pe cine am intalnit eu in liga la mine pe Mariu$ Smile
mda suntem in aceeasi liga, vineri avem meci...ce zici jucam cu agr 0% ? eu cred ca o sa promovez sezonul asta!
cum vrei :) bag picioarele ca eu am la cupe amicale acuma... is varza jucatorii mei mi-o iau tare
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

pai eu zic sa jucam cu agr 0% ca sa nu ne facem cartonase....

intrebare: e vreo problema daca ne intelegem sa jucam meciul din liga cu agr 0% ?
FOREVER UNITED
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Mariu$ wrote:pai eu zic sa jucam cu agr 0% ca sa nu ne facem cartonase....

intrebare: e vreo problema daca ne intelegem sa jucam meciul din liga cu agr 0% ?
Nu cred ca e nimic. Am vazut chiar aranjamente mai mari. Adik unii se lasau batuti si apoi primeau un jucator. Evident nu poti demonstra nimic. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

cercel_jr wrote:
Mariu$ wrote:pai eu zic sa jucam cu agr 0% ca sa nu ne facem cartonase....

Nu cred ca e nimic. Am vazut chiar aranjamente mai mari. Adik unii se lasau batuti si apoi primeau un jucator. Evident nu poti demonstra nimic. :roll:
doar in mesajele din joc, dar nu cred ca managerii fac asa, pentru ca sunt singur ca vorbesc pe messenger si aranjeaza acolo meciurile
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
lavrop
Coach

Post by lavrop »

ce-nseamna domne romanu'.... :twisted: :lol: ...nu sa poate abtine...evident cred ca nu numai romanii fac asta, da' oricum....
kennyanu

Post by kennyanu »

lavrop wrote:ce-nseamna domne romanu'.... :twisted: :lol: ...nu sa poate abtine...evident cred ca nu numai romanii fac asta, da' oricum....
gresesti...am vazut o data...acu vreo 3 sezoane.....avea unu 2 echipe in aceeasi liga....prin E....avea numele echipei aproape identic...numele managerului la fel...si lasa meciul cu echipa secundara....si am intalnit si belgieni cu blaturi....si cehi...
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

dar stati asa ca sa stabilesti 0 agresivitate pentru un meci nu mi se pare absolut deloc ilegal.....nu schimbi cu mare lucru soarta meciului...dar mi se pare normal..daca poti.....nu vad unde triseaza... :?
lavrop
Coach

Post by lavrop »

nu ma refeream la agresivitate, ci la kestia cu pierderea unui meci ca sa primesti un jucator...sa presupunem ca individu care a cedat jucatorul se batea la retrogradare....nu mi se pare corect fata de ceilalti care incercau si ei sa se salveze, nu? iar aia cu 2 ekipe, e treaba serifilor sa-i baneze si a noastra sa-i raportam...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

lavrop wrote:nu ma refeream la agresivitate, ci la kestia cu pierderea unui meci ca sa primesti un jucator...sa presupunem ca individu care a cedat jucatorul se batea la retrogradare....nu mi se pare corect fata de ceilalti care incercau si ei sa se salveze, nu? iar aia cu 2 ekipe, e treaba serifilor sa-i baneze si a noastra sa-i raportam...
Ala care a dat jucatorul se batea la promovare. Problema e ca nu poti afla daca intr-adevar s-a facut blat pt. acel jucator. Cat timp nu au vorbit prin mesaje in joc nu poti demonstra nimic. :roll:

napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:
lavrop wrote:nu ma refeream la agresivitate, ci la kestia cu pierderea unui meci ca sa primesti un jucator...sa presupunem ca individu care a cedat jucatorul se batea la retrogradare....nu mi se pare corect fata de ceilalti care incercau si ei sa se salveze, nu? iar aia cu 2 ekipe, e treaba serifilor sa-i baneze si a noastra sa-i raportam...
Ala care a dat jucatorul se batea la promovare. Problema e ca nu poti afla daca intr-adevar s-a facut blat pt. acel jucator. Cat timp nu au vorbit prin mesaje in joc nu poti demonstra nimic. :roll:
nu stiu despre ce caz vorbiti si nu vreau sa vorbesc aiurea. dar din ce inteleg, era ideea de a se bana o echipa care a pierdut un meci si a vandut/cumparat un jucator. pai nu prea mi se pare motiv de banare, mai ales ca asemena lucruri se intampla in viata de zi cu zi. daca ptr echipa mea e mai bine, nu inteleg de ce sa nu ma aleg cu un jucator in contul celor 3 pct.
ex: nu stiu daca e relevant...inter la cedat pe zicu la fratii becali, cu conditia ca 2 jucat de la dinamo, cand sunt vanduti de la club, sa aiba prima optinune clubul milanez
unicool

Post by unicool »

Ala care a dat jucatorul se batea la promovare. Problema e ca nu poti afla daca intr-adevar s-a facut blat pt. acel jucator. Cat timp nu au vorbit prin mesaje in joc nu poti demonstra nimic.
e absurd ce spui.nu poti lua masuri impotriva cuiva care face asta.e vorba doar de management.si eu am pierdut meciuri in cupe amicale voit.daca eram in grupa cu o echipa slaba si una mai tare si aveam asigurata accederea mai departe faceam calcule sa vad cum pot sa il urc alaturi de mine pe cel mai slab pentru a avea un posibil adversar mai lejer mai departe.cu moralitatea mori in drum.am jucat moral intr-o cupa si a mers cu mine mai departe unul din D cu care am ajuns sa joc finala dupa alte 3 tururi....si am pierdut.si era singura echipa din cele ramase in competitie dupa grupe care avea sanse sa ma bata.am fost moral si am pierdut si cupa si premiul pus in joc.de atunci nu mai sunt moral in cazuri de astea.imi urmaresc propriul interes.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

A fost o chestie la mine in liga sezonul trecut. Foarte suspicioasa. Ala de pe locul 1 avea meci cu cel de pe 2. Eu eram pe 3 la 1 pct de locul 2.
Ultima etapa era locul 1 cu locul 2. Locul 1 nu avea nici o infrangere si nu avea nici un alt meci in acea joi(ultima etapa). Locul 2 mult mai slab decat locul 1 l-a batut pe locul 1 in deplasare. Locul 1 jucase cu echipa a 2-a si a 3-a. Cand dau la istorie la locul 2 vad un jucator de la tineret vandut pt. aprox. 1M locului 1. Era parca un CF neagresiv. Oricum nu mai conteaza, era doar un exemplu. Ideea e ca se fac astfel de magarii bine puse la punct, si nu numai romanii o fac.

Ps.: Ala a retrogradat inapoi in E. :twisted:

unicool

Post by unicool »

Ps.: Ala a retrogradat inapoi in E
dar fara tine in D a avut o sansa in plus sa se salveze de la retrogradare.cu tine in D avea o sansa in minus.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”