inseamna ca are "doctori" buni.cu vreo 2 maftei in echipa te-ai scos....la iarba verde.ar trebui sa bagi un amical cu bizone - 3 jucatori in 2 meciuri mi-a "insanatosit"
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
o victorie nesperata 4-3 in deplasare.la lotul avut la dispozitie imi era greu sa cred ca voi scoate vreun punct,dar am reusit sa iau maxim.maine un meci de foc in care nu stiu ce sanse am sa castig.o sa schimb sistemul de joc intr-un meci oficial pentru prima data dupa vreo 4-5 sezoane.sa vedem maine ce iasa.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
bizone
cred ca totusi meritai sa castigi, insa asta este. Am reusit sa obtin si eu o noua victorie si sa ies din zona retrogradarii. Maine am un meci teoretic mai usor, in deplasare, sper sa bat.kennyanu wrote:mda...egal....terenul propriu si-a spus cuvantul...am avut 3pct peste el
@napoleonard, vrei sa jucam un amical?
POLI TIMISOARA!!!!

-
napoleonard
nu nu..merci...joaca cu unicoolbizone wrote:cred ca totusi meritai sa castigi, insa asta este. Am reusit sa obtin si eu o noua victorie si sa ies din zona retrogradarii. Maine am un meci teoretic mai usor, in deplasare, sper sa bat.kennyanu wrote:mda...egal....terenul propriu si-a spus cuvantul...am avut 3pct peste el
@napoleonard, vrei sa jucam un amical?![]()
am reusit si eu a doua victorie. pana la urma cred ca o sa reusesc sa ma mentin in D.
chestia cu amicalele este ca multi din divizille superioare folosesc echipa a 3-a asa ca nu sunt deloc relevante scorurile asta pe deoparte, iar pe de alta parte cei de prin H si G nu trebuie sa se sperie. e normal ca ei sa foloseasca forumule cat mai bune, sa experimenteze. cam asa am facut toti la un moment dat
chestia cu amicalele este ca multi din divizille superioare folosesc echipa a 3-a asa ca nu sunt deloc relevante scorurile asta pe deoparte, iar pe de alta parte cei de prin H si G nu trebuie sa se sperie. e normal ca ei sa foloseasca forumule cat mai bune, sa experimenteze. cam asa am facut toti la un moment dat
-
unicool
2-1 cu o formula inventata.un 4-3-3 cu care nu am mai jucat niciodata in liga.am scos bine,dar se putea si mai bine.daca puneam si ordinele individuale castigam mai categoric.ma mentin pe 2 macar pana etapa viitoare.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"