Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

Zdarec, chtìl jsem se zeptat, jestli nìkdo neví, jak dlouho musím mít trenéra v týmu, aby to nemìlo špatný vliv na hráèe. Od této sezony se to èíslo mìlo zvýšit a já nevím na kolik. Zatím ho mám 32 dní. Moc díky za odpovìï
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Woko

Post by Woko »

Je lepší v tréninku hráèù, který sou naplno, nechávat energii nebo nic???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

energii, pac nejcastejc klesa
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

potøeboval bych vedìt kolik má pøesnì pokles vykonu SW na postu GK...døív sem to nejak testoval ale nemužu ten zapas najit a tedka mì todost zajíma kvuly lize zítra
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
roofer
Team President

Post by roofer »

Fifi.5 wrote:potøeboval bych vedìt kolik má pøesnì pokles vykonu SW na postu GK...døív sem to nejak testoval ale nemužu ten zapas najit a tedka mì todost zajíma kvuly lize zítra
moje SW s vykonem 67 tam zahralo 53
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

roofer wrote:
Fifi.5 wrote:potøeboval bych vedìt kolik má pøesnì pokles vykonu SW na postu GK...døív sem to nejak testoval ale nemužu ten zapas najit a tedka mì todost zajíma kvuly lize zítra
moje SW s vykonem 67 tam zahralo 53
oooo tak já mam za to že to byo tak o necelých 30 a ne 15 ..doháje...!
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
roofer
Team President

Post by roofer »

oprava to fifi:mel jsem za to ze jsem ho dal do brany ,ale dal jsem ho do na CB,takze v brane to muze byt podobne nebo mensi,v utoku zahral 39
foppa 13

Post by foppa 13 »

foppa 13 wrote:Zdarec, chtìl jsem se zeptat, jestli nìkdo neví, jak dlouho musím mít trenéra v týmu, aby to nemìlo špatný vliv na hráèe. Od této sezony se to èíslo mìlo zvýšit a já nevím na kolik. Zatím ho mám 33 dní. Moc díky za odpovìï
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
kofi

Post by kofi »

je to zhruba polovina...
FC Alkoholicks
Libo

Post by Libo »

Dekuji moc Angeemu za velmi vycerpavajici vycet, urcite to muselo dat praci. Nektere z Tvych rad jsme zkousel, ale neprineslo to kyzeny efekt, proto jsem si nainstaloval novy prohlizec, ale celkove to vypada na instalaci noveho stystemu, protoze ten soucasny uz tu je celekm dlouho a uz se to zacina projevovat, napr jenom tim, ze slozka windows uz ma pres tri giga, kazdopadne jeste jednou dekuji.
39th season - F.179
Image
Image
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

sice uz to tu na 1000000% bylo, ale jsem liny hledat, snad mi nekteri prominou.... Je trestne se s nekym domluvit na okamzitem prestupu, a on pak i pres jemne prestrelenou cenu hrace neproda? Jalikoz me to nas*alo...
ACS
Team President

Post by ACS »

HANYSEK6 wrote:sice uz to tu na 1000000% bylo, ale jsem liny hledat, snad mi nekteri prominou.... Je trestne se s nekym domluvit na okamzitem prestupu, a on pak i pres jemne prestrelenou cenu hrace neproda? Jalikoz me to nas*alo...
Nevim to 100%, ale obávám se, že je to pouze neetické. Trestné zøejmì ne.
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

ACS wrote:
HANYSEK6 wrote:sice uz to tu na 1000000% bylo, ale jsem liny hledat, snad mi nekteri prominou.... Je trestne se s nekym domluvit na okamzitem prestupu, a on pak i pres jemne prestrelenou cenu hrace neproda? Jalikoz me to nas*alo...
Nevim to 100%, ale obávám se, že je to pouze neetické. Trestné zøejmì ne.
mi se prave taky zda ze se to netresta... ale je to pekna hajzlovina...
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

Známý má takovýhle problém: nainstaloval starší verzi SPMT + NET Framework 1.1 SPMT normálnì šlape, ale když se pøihlásí do SoccerProjectu, zmìní tøeba individuální nastavení u sestavy na zápas a dá OK, tak ho to vykopne ze stránky a musí se znovu pøihlásit. Stejnì mu to dìlá tøeba pøi tom, když chce poslat nìjakého zamìstnance na školení - odklikne ho a okamžitì ho to vyhodí ven a musí se znovu pøihlásit. Pøed instalací SPMT a NET Fremeworku mu to nedìlalo. OS má Wokna 2000. Díky.
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
5zizou5

Post by 5zizou5 »

Koudy wrote:Známý má takovýhle problém: nainstaloval starší verzi SPMT + NET Framework 1.1 SPMT normálnì šlape, ale když se pøihlásí do SoccerProjectu, zmìní tøeba individuální nastavení u sestavy na zápas a dá OK, tak ho to vykopne ze stránky a musí se znovu pøihlásit. Stejnì mu to dìlá tøeba pøi tom, když chce poslat nìjakého zamìstnance na školení - odklikne ho a okamžitì ho to vyhodí ven a musí se znovu pøihlásit. Pøed instalací SPMT a NET Fremeworku mu to nedìlalo. OS má Wokna 2000. Díky.
mozny to se SPMT+Framework ani nesouvisi, at prozkousi ruzny prohlizece(IE,FF,O)...
(mam dojem, ze jsem tady pri necem podobnym cetl o nakym problemu s vypnutyma cookies, ktery je treba zapnout)
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”