Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Am luat bataie cu 1-0 in deplasare. Numai ghinioane pe mine. Am luat carton rosu in minutul 13. Minutul 13. :lol:
Astfel, cu o echipa peste cea a adversarului, am luat bataie. :evil: :evil: :evil:
Nu stiu cum naiba castigati voi asa usor. Desi am a doua echipa din liga ca putere si am batut-o pe cea mai buna tot nu ocup un loc de promovare. Sunt la 4 puncte de promovare, moralul il am foarte scazut si cred ca doar un campionat fara ghinioane ma poate ajuta sa promovez. :roll: Poate pana la sfarsit o sa reusesc sa-mi ating obiectivul. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viola

Post by Viola »

O vitorie grea cu 2-1 si am urcat pe prima pozitie cu maxim de puncte. A fost greu ca am avut un CM titular accidentat( 8zile :evil: ) si un RB suspendat. Joi am meci greu cu locul 3 mai ales ca spiritul echipei nu e la 100%
Revenit cu Vulturii Lugoj
dardar_3

Post by dardar_3 »

O noua victorie in campionat:

Diavolo 5 - 2 Sexy Holky
Diavolo
napoleonard

Post by napoleonard »

ar trebui sa stergeti topicu asta :twisted: toata lumea se mai lauda cu o victorie, o infrangere, iar o victorie...io nimic :oops:
desi in primele doua etape am avut 6 pct cu echipe bunicele, intre timp baietii si-au refacut TS, iar eu nu am apucat sa-mi refac TS...si dupa 3 infrangeri abia am scos egal cu unu categoric mai slab ca si mine :oops:

imi revin eu :twisted:
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote:Am luat bataie cu 1-0 in deplasare. Numai ghinioane pe mine. Am luat carton rosu in minutul 13. Minutul 13. :lol:
Astfel, cu o echipa peste cea a adversarului, am luat bataie. :evil: :evil: :evil:
Nu stiu cum naiba castigati voi asa usor. Desi am a doua echipa din liga ca putere si am batut-o pe cea mai buna tot nu ocup un loc de promovare. Sunt la 4 puncte de promovare, moralul il am foarte scazut si cred ca doar un campionat fara ghinioane ma poate ajuta sa promovez. :roll: Poate pana la sfarsit o sa reusesc sa-mi ating obiectivul. :roll:
probabil din cauza tacticii pe care o abordezi, nu stiu ce sa zic :roll: . Ca vad ca iei note bune, dar joci 5-3-2. Si fi atent ce scrie la jucatorul tau cand a luat rosu: ''Nastja 'Radoi' Caers pãrãseºte terenul. Dupã ce se loveºte de un adversar cere schimbarea.'' :lol: :lol: :lol:

ps. eu am reusit o noua victorie in liga.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Da bizone e tare buna explicatia aia. :lol: :lol: :lol:
Tactica nu cred ca are probleme, m-am luat exact dupa sjarel.
Aceeasi tactica,aproximativ acelasi nr. de jucatori. Pana acum a mers totul bine. Cu formula asta am facut si recordul meu care acum este de 134 pe linii. Problema, dupa parerea mea a fost simplu ghinion sau random dar si putin agresivitatea. Oricum eu stiam ca aceste cartonase rosii vin pe la sfarsitul meciului nu la inceput. Asta a fost ghinionul meu.
Era singurul jucator cu agresivitatea de peste 65 si a muscat-o. :lol:
O sa pun problema pe seama randomului si o sa ma bat in continuare pt. promovare. :wink:
Hai bafta. :wink:

unicool

Post by unicool »

Oricum eu stiam ca aceste cartonase rosii vin pe la sfarsitul meciului nu la inceput.
eu am avut cartonas rosu in minutul 2 (DOI) ala de dupa 1. :lol: :lol: :lol: :lol: ca sa nu crezi altceva.ce-i drept ca am si castigat meciul ca adversarul meu a luat vreo 3 rosii in repriza a doua.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel_jr wrote:Nu stiu cum naiba castigati voi asa usor. Desi am a doua echipa din liga ca putere si am batut-o pe cea mai buna tot nu ocup un loc de promovare. Sunt la 4 puncte de promovare, moralul il am foarte scazut si cred ca doar un campionat fara ghinioane ma poate ajuta sa promovez. :roll: Poate pana la sfarsit o sa reusesc sa-mi ating obiectivul. :roll:
Asta sa serveasca drept exemplu negativ celor care mai vor sa stea intr-o divizie pentru ca nu au incredere in ei si in echipa ca vor face fata in divizia superioara. Ca de 2 ori puteai sa promovezi dar nu ai vrut si acum cand vrei ... ciuciu ca nu poti (al 2-lea sezon cred, nu?) uof uof. sa-ti fie invatatura de minte
unicool wrote:
Oricum eu stiam ca aceste cartonase rosii vin pe la sfarsitul meciului nu la inceput.
eu am avut cartonas rosu in minutul 2 (DOI) ala de dupa 1. :lol: :lol: :lol: :lol: ca sa nu crezi altceva.ce-i drept ca am si castigat meciul ca adversarul meu a luat vreo 3 rosii in repriza a doua.
iar cartonase rosii ... cum reusiti fratilor sa luati atatea? ca io nu imi amintesc cand am luat ultima oara :)) si nu sunt tocmai mielusei ai mei :D
no bafta pe mai departe si aveti grija cu cartonasele alea :P
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Lasa bunicutzu sa nu-mi fie invatature de minte :lol: , eu inca mai cred ca pot promova, au trecut abia 6 etape si sunt la 5 puncte de locul 1. E drept ca acum imi pare rau ca nu am promovat pana acum. Asta e.
Daca muncesc si dau tot la fiecare meci cred ca voi promova. :wink:
Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu voi promova. :roll:

unicool

Post by unicool »

Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu voi promova.
pai asa sa faci ca nu vreau sa fiu "singur" in D.22.mai e pytu si ionutz in D.22 dar ei nu intra pe forum.pytu intra mai rar pe aici.....si cu tine in liga as avea si eu macar o echipa pe care sa o bat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote:
Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu voi promova.
pai asa sa faci ca nu vreau sa fiu "singur" in D.22.mai e pytu si ionutz in D.22 dar ei nu intra pe forum.pytu intra mai rar pe aici.....si cu tine in liga as avea si eu macar o echipa pe care sa o bat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tare bucuros as fi daca am reusi amandoi promovarea sezonul asta.
Pt. mine ar fi o alta noutate in SP, sa am in liga manager care intra pe forum si este activ si pe care il cunosc personal. :wink:
Din cauza echipelor ca cea a lui Pytu nu am promovat eu. Echipa foarte buna, care se situeaza pe locul 8 adica aproape de zona retrogradarii.

warchilde

Post by warchilde »

hmmm..in urma acestor discutii cred ca o sa adopt mentalitatea lui bunicutzu..promovez cand pot si apoi vad eu ce fac...ma rog la Dzeu...construiesc biserici...cumpar o insula pe langa Athos..vad eu :lol: :lol: :lol: ..in cateva :lol: :lol: sezoane ajung si eu poate in D22 sa va rup cu bataia pe amandoi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...dar sza ne intalnim toti in A..ca in D nu e asa frumos :wink:
unicool

Post by unicool »

in cateva sezoane ajung si eu poate in D22 sa va rup cu bataia pe amandoi
mie mi se pare ca vei ajunge in D.23.
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

Io cred si sper k o sa promovez sezonul asta, chiar dak am inceput mai slab. Am cea mai buna echipa de la mine din divizie .

PS: de fapt, nici nu cred ,nici nu sper....sint SIGUR k o sa promovez. :D :twisted:
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Inceputul de sezon mi se pare destul de frustrant ! Nu ca as fi avut mari asteptari de la acest sezon ! Dar am luat 2 batai de la 2 echipe care au jucat cu agresivitate de 100% cu un arbitru de severitate 70% !!! :shock:
Cum sa faci frate fatza la asa ceva : am jucat cu 140% (agresivit + arbitru) dar tot nu e suficient. In rest.... ne mentinem in pluton deocamdata...nu am umblat prea mult inca la TS !
Iar promovarea ??? hihihihihihi.... poate in sezonul 20 inapoi in B :D
Fiat Lux !
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”