po delší dobì kdy jsem vypadl hned pro mì v prvním zápase v poháru SP
G-éèkaø nasadil Aèko já Bé+Cé a jsem venku možná se manažer diví ještì nyní, že jsem ho nechal
Evandro wrote:Já na dnešní pohár nastavil juniory a navíc sem jim spøeházel posty, takže sem podal úctihodný výkon 47 a radostnì vypadl s Géèkaøem po výsledku 0:6
Tak já sem nasadil taky to "nejhorší" co šlo a pøekvapivì sem zahrál výkon 88...výhra byla ale jisná ještì pøed zápasem, takže 5:1 výhra je jen pøekvapením v tom, že je o tolik gólù....pøíští kolo mì èeká eFkaø - Rumun - ale nemám v plánu postupovat
Tak dneska uspokojivá výhra 5:1 a výkony 95:40 v dalším kole mì èeká Fkaø, tam pošlu B-tým a co zahraje tak to zahraje, když bude výhra budu rád když prohra nebudu sklamanej
Tak dneska vyhra nad gckarom (asi) a to 0:2 a v dalsom kole nas caka dalsi Gckar ale aspon ze doma
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Becko si hladce poradilo s hackarem, ovsem ve tretim kole budu hrat s efkarem, ktery zatim ma max vykon 120, takze verim, ze pro moje becko by to nemela byt konecna. no uvidime za tyden
Ivo08-LSG wrote:Tak dneska vyhra nad gckarom (asi) a to 0:2 a v dalsom kole nas caka dalsi Gckar ale aspon ze doma
v letoìné sezónì je jedno doma/venku protože výtìžek jde 50/50
Viem ale mne ide o domacu atmosferu a o mojich fandov ktory nechodia na vyjazdy
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tak som sa rozhodol ze na dnesny zapas dam Acko a to vyhral 2:1 v dalsom kole maam Fkara ktory je na nejakom 15.mieste...takze uvídime
Ivo08 - LSG Nové Zámky