cum se poate ca o echipa din H,infiintata acum cateva zile sa aiba jucatori cu calitate 60?!?
Uitati echipa:
ECHIPA:Dinamo@Bogdan
Manager:bogdanusdinamos
Divizie:H 270
cum se poate asa ceva?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
e foarte normal....se mai intampla lucruri de genul asta....si oricum...fiti fericiti ca nu ati primit asa echipa...e mai bine sa inveti jocul in div H decat sa dai de greu prin F sau E....atunci nu mai e amuzant....plus ca degeaba are calitatea mare la echipa....poate are juc agresivi...pot sa i se max mai jos...nu e o probl asta
Am mai postat asta....Eu am gasit o echipa veche de 10 zile, cu calitatea medie 62 parca si numarul de fani peste 10 sau 11000 care a promovat in G dupa 2 saptamani de SP. Deci se poate si mai rau.
Oricum nu e mare filosofie...ca vine inapoi in H.
Oricum nu e mare filosofie...ca vine inapoi in H.

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
- Member of the Soccer Project Association
nu stiu daca e random chestia asta ... ma gandeam uneori ca se da echipa in jurul unei medii a GR-ului din liga respectiva. si cum in ultima vreme a mai crescut putin si H-ul ...
destul de greu mai gasesti echipe de H sub 50% desi acum vreo 2 sezoane se gaseau multe sub 40 ... oricum nu cred ca influenteaza tare mult, fiind echipa noua ... pana se obisnuieste managerul cu ea ...
poate vor "sefii" sa se dea echipe cu GR mai mare ca sa nu se sperie noii veniti cand vad ca au o echipa cu 27 GR (cum am avut eu cand am intrat) si ceilalti colegi de serie au pe la 50-60. poate vor sa mai reduca rata abandonurilor ...
destul de greu mai gasesti echipe de H sub 50% desi acum vreo 2 sezoane se gaseau multe sub 40 ... oricum nu cred ca influenteaza tare mult, fiind echipa noua ... pana se obisnuieste managerul cu ea ...
poate vor "sefii" sa se dea echipe cu GR mai mare ca sa nu se sperie noii veniti cand vad ca au o echipa cu 27 GR (cum am avut eu cand am intrat) si ceilalti colegi de serie au pe la 50-60. poate vor sa mai reduca rata abandonurilor ...
si eu zic ca depinde de liga in care e echipa. Se pare ca noile echipe din H sant aproape de media ligii H in care e repartizata.
@Bunicutzu
Mai sant echipe in H care incep cu 38-40. Sigur! De fiecare data cand organizez cupa privata de 32 de echipe fac un studiu amanuntit noilor inscrisi!
Insa da, se poate sa se incerce sa reduca rata abandonurilor. Se dau echipe bune si cu o gramada de fani >10000.
Eu acum am fo 6000 si am transpirat din greu sa-i strang. Acum 2 sau3 saptamani m-am "izbit" de o echipa in cupa care sant sigur ca facea bani mai multi ca mine la meciurile de acasa. Avea media de spectatori 4000 la stadion de 4000!
si numarul de fani pe la 11000. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor cand l-am batut doar cu 1-0. Apoi am constat ca avea trupa de 64%, iar eu am jucat echipa 2 + ceva ciurucuri.
tot@ Bunicutzu...
Daca ai timp o sa te intreb ceva pe privat dupa ce ajung la servici.
@Bunicutzu
Mai sant echipe in H care incep cu 38-40. Sigur! De fiecare data cand organizez cupa privata de 32 de echipe fac un studiu amanuntit noilor inscrisi!

Eu acum am fo 6000 si am transpirat din greu sa-i strang. Acum 2 sau3 saptamani m-am "izbit" de o echipa in cupa care sant sigur ca facea bani mai multi ca mine la meciurile de acasa. Avea media de spectatori 4000 la stadion de 4000!

tot@ Bunicutzu...
Daca ai timp o sa te intreb ceva pe privat dupa ce ajung la servici.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!