Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

oondrass
Assistant Coach

Post by oondrass »

Když mám jednoho brankaře zraněného a druhý je v trestu tak pak asi musím nasadit nějakého hráče (nebrankáře)..... To ale musím dostat pěkně na p*del ptž když to není brankař tak toho asi moc nepochytá nebo jak to je?
Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

oondrass wrote:Když mám jednoho brankaøe zranìného a druhý je v trestu tak pak asi musím nasadit nìjakého hráèe (nebrankáøe)..... To ale musím dostat pìknì na p*del ptž když to není brankaø tak toho asi moc nepochytá nebo jak to je?
Tak jasneee ze toho vela nepochyta ale najlepsie je tam asi dat SW albo nejakeho obrancu
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
MošnaM

Post by MošnaM »

marektucek wrote:obchodovat s ním fakt nebudeš moct, ale jen po urèitou dobu pak už spolu zase obchodovat budete moct ale bude to chvilu trvat
Lidi, odkud máte tuto informaci o "urèité dobì" ???
Jak je tato doba dlouhá ???

Mám stejný problém z kolegou - jednalo se o jedno jeho náhodné pøihlášení u mne v dobì, kdy jsem toto omezení neznal. Já od té doby (cca 1/2 roku) udržuji "rádiový klid" z obavy, aby mne šerifové nezablokovali. Kdysi jsem se na to ptal a byly mi øeèeny známé dùsledky tohoto pøihlášení a o nìjaké "dobì" nebyla ani zmínka. Mìl jsem za to, že je to navždy ???
Pøedem dík za odpovìï .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
krup72

Post by krup72 »

MošnaM wrote:Lidi, odkud máte tuto informaci o "urèité dobì" ???
Já taky o žádné "urèité dobì" nevím. Ale evidence pøihlášení dost plní db a zøejmì se po té zmínìné "urèité dobì" maže. Její velikost ale zná tak leda programátor a nikdo to oficiálnì nahlas neøekne.
dzondyr
Team Manager

Post by dzondyr »

V pripade ze si dam dovolenou, jaky hraci budou nasazováni na utkání? Mam si to predem nastavit? Ale co se zraneními, v trestu, novými utkanimi v poharech atp. ...
krup72

Post by krup72 »

dzondyr wrote:V pripade ze si dam dovolenou, jaky hraci budou nasazováni na utkání? Mam si to predem nastavit? Ale co se zraneními, v trestu, novými utkanimi v poharech atp. ...
nejlíp nìjakej dùvìryhodnej kámoš, trenér to nikdy nedá podle tvých pøedstav
flopi
Team Manager

Post by flopi »

krup72 wrote:
dzondyr wrote:V pripade ze si dam dovolenou, jaky hraci budou nasazováni na utkání? Mam si to predem nastavit? Ale co se zraneními, v trestu, novými utkanimi v poharech atp. ...
nejlíp nìjakej dùvìryhodnej kámoš, trenér to nikdy nedá podle tvých pøedstav
Tak, tak mozem potvrdit z vlastnej skusenosti. :D Vratil som sa po tyzdni zo zahranicia a co nevidim... same vyhry v lige na 1. mieste 8) no proste parada. Neni nad ochotneho zastupcu. Este raz dik foppa. :wink:
Clever boys
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
lozi
Team Manager

Post by lozi »

mozno sa mi to mari,ale zda sa mi,ze som tu niekde videl,ze hracovi stupne vykon po dosiahnuti veku 20 rokov?je to pravda?o kolko asi %tualne?

mam dve 19ky a rozmyslam nad predajom,ci radsej nepockat do tej 20ky
Manager: Arantir
Team: FC Lozorno
flopi
Team Manager

Post by flopi »

lozi wrote:mozno sa mi to mari,ale zda sa mi,ze som tu niekde videl,ze hracovi stupne vykon po dosiahnuti veku 20 rokov?je to pravda?o kolko asi %tualne?

mam dve 19ky a rozmyslam nad predajom,ci radsej nepockat do tej 20ky
Jeho celkovy vykon stupne asi o 3 body :wink: . Ale u brankara stupa aj po 20ke.
Clever boys
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
Angee

Post by Angee »

krup72 wrote:
Já taky o žádné "urèité dobì" nevím. Ale evidence pøihlášení dost plní db a zøejmì se po té zmínìné "urèité dobì" maže. Její velikost ale zná tak leda programátor a nikdo to oficiálnì nahlas neøekne.
No já o ní taky nevím :arrow: já si to jen myslím, páè jak øíkáš, kdyby se všechno mìlo nechávat v databázi tak to by nehoráznì rychle rost její objem..
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

Angee wrote:
krup72 wrote:
No já o ní taky nevím :arrow: já si to jen myslím, páè jak øíkáš, kdyby se všechno mìlo nechávat v databázi tak to by nehoráznì rychle rost její objem..
Všechno co øíkáte je naprosto logické. Ale teï co s tím ? Dìsí mì právì pøípady (viz Podvody a tresty), kdy nìkdo koupil hráèe (systém to umožnil) a následnì dostal BAN, protože se ty IP adresy nìkdy pøedtím potkali - tøeba ve škole atd.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Angee

Post by Angee »

MošnaM wrote:Všechno co øíkáte je naprosto logické. Ale teï co s tím ? Dìsí mì právì pøípady (viz Podvody a tresty), kdy nìkdo koupil hráèe (systém to umožnil) a následnì dostal BAN, protože se ty IP adresy nìkdy pøedtím potkali - tøeba ve škole atd.
No asi napišem Sjarelovi páø pøipomínek k SP :lol:
:arrow: 1.) a je tam "volba vzhledu"
:arrow: 2.) v pøípadì, že bych chtìl koupit hráèe od kamoša, u kterýho sem se pøihlásil na SP, tak a mi to alespoò oznámí, že nakupuju "ze stejné IP adresy" popø. a mi to uplnì zatrhne :idea:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

2 - to uz je ne?!
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
krup72

Post by krup72 »

Angee wrote: :arrow: 1.) a je tam "volba vzhledu"
Tak tohle asi opravdu nepùjde. Koukal jsem na to a nejde jen o vzhled, ale i o layout. Stará verze byla dìlaná pomocí rámcù, tahle nová už není. Nejde teda bohužel naètení rùzných css souborù podle nastavení uživatele.
Angee

Post by Angee »

frankie_doparoma wrote:2 - to uz je ne?!
Tak to teï netuším....
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”