kennyanu wrote:nu va inteleg...eu am castigat...si voi continua sa castig pana atunci knd o sa dau peste unu mai bun
La meiul de azi am pierdut 100k. Nu imi comvine sa joc in cupa ca pierd bani chiar daca castig. Am salarii de 150k si de la suporteri acasa imi iese cam 250k, impartit la 2; imi iese cam 20-30k pe meci acasa si la meci in deplsare pierd 100k deci la meci deplasare/acasa pierd aprox 70k.
kennyanu wrote:nu va inteleg...eu am castigat...si voi continua sa castig pana atunci knd o sa dau peste unu mai bun
La meiul de azi am pierdut 100k. Nu imi comvine sa joc in cupa ca pierd bani chiar daca castig. Am salarii de 150k si de la suporteri acasa imi iese cam 250k, impartit la 2; imi iese cam 20-30k pe meci acasa si la meci in deplsare pierd 100k deci la meci deplasare/acasa pierd aprox 70k.
si pe langa asta sa nu uitam conditia jucatorilor, care in lipsa acestei competitii ar avea o zi in plus ptr recuperare
cercel_jr wrote:
La Nu imi comvine sa joc in cupa ca pierd bani chiar daca castig. Am salarii de 150k si de la suporteri acasa imi iese cam 250k
asta inseamna k tre sa mai faci locuri....
eu am pierdut azi 140k. sapt viitoare va voi spune ce profit am avut. sa nu uitam k astea sunt primele runde...cu cat urci in cupa...cu atat fanii sunt dispusi sa dea mai mult p bilet
Da dar sa nu uitam ca toti banii din bilete se impart la ambele echipe.
Daca nu venea regula asta participam cum trebe in cupa, adik cu echipa a 2-a care are record de 124 pe linii.
Eu am pierdut cu un loc 1 din E. Nu asta e problema. Echipa 3 nu poate castiga cu 1 E. Cand am aruncat o privire la cont insa... ...constat cu surprindere ca s-a mai rotunjit cu aproape 200,000. (Incasari + tv).
Asa ca a fost ca o mica cupa amicala! Buna regula
Sorry...am fost cam rau!
bafta celor care merg mai departe
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
eu am castigat azi. cred ca mai merg niste runde, mai ales daca prind echipe mici. e un mod bun de a creste TS si eventual sa joc niste oameni cu moralul mic.
mdea.. o victorie cu rezervele si voi juca pana la o echipa care imi va infrange echipa a 2-a.. iar daca voi avea ceva puncte in liga.. fara emotii la retrogradare voi incerca un nou record in cupa.. sa urc cat mai sus:)
am batut si eu greu cu 1-0 ... cu echipa a 2-a. saptamana viitoare iar am meci greu cu unu din F parca. uof uof. am pierdut in schimb la 11m intr-o finala de cupa amicala cu 300k inscrierea dupa ce am avut 4 puncte peste adversar ... c'est la vie
l-am batut cu 4-2 , meci viitor cu unu din F, ma mai gnadesc dak pun formatia
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
am reusit si eu sa ies din cupa dupa ce am piedut cu greu cu 1-2 la o echipa din H.miercuri relaxare totala.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"