nou in forum

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

santos
Coach

nou in forum

Post by santos »

salut latoti forumistii.
e prima data cand postez. Am o intrebare. Cine tine mai echiapa winsor united, ca-mi da insomnii?
intra pe forum ca am vazut ca are si limba rom la contacte.
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: nou in forum

Post by kennyanu »

santos wrote:salut latoti forumistii.
e prima data cand postez. Am o intrebare. Cine tine mai echiapa winsor united, ca-mi da insomnii?
intra pe forum ca am vazut ca are si limba rom la contacte.
hm..cred k este vorba de rood
Revenit :)
santos
Coach

Post by santos »

rood este nick name ded p[e forum?
nu are nickul asta de manager pe SP.
SPER sa fie el. Intra pe forum des?
DE doua nopti nu dorm din cauza lui.
kennyanu

Post by kennyanu »

da..intra des...dar spre seara....ce problema ai cu el?...dak pot sti
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

santos wrote:rood este nick name ded p[e forum?
nu are nickul asta de manager pe SP.
SPER sa fie el. Intra pe forum des?
DE doua nopti nu dorm din cauza lui.
Pe forum este rood, iar in joc este manager airoha si echipa windsor united.
Probleme :?:

PS.: Sa nu zici ca a promis vo lada de Jack Daniels si nu ti-o da. :lol: :lol: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
rood
Team President

Post by rood »

Da aici sant!!!
Eu "tin" echipa windsor united!
Care-i treaba Santos? De ce nu dormi? Din cauza lui Gawin Harmse sau din cauza de semifinala pierduta? :)
Ti-am zis sa nu faci oferte la Harmse deoarece nu-l dau la fast transf si nu faci decat sa-i cresti pretul (iti multumesc pt asta). Maine ii dau drumul la ora 10:05 celui care are cel mai mare bid.
Referitor la Cupa...oricum nu castigai finala...Ajax are echipa mai buna ca tine, iar 4-0 este un scor care nu mai merita comentat...nu?
Altfel ai echipa buna...insa nu chiar asa de buna! Cu Harmse sau fara Harmse, tot te altoiam!

PS. Vad ca ai invatat si romaneste de ieri pana azi. Am o mare "slabiciune" pt genii de genul asta. Pana ieri te conversai doar in engleza!! :wink:

Edit: daca o sa mai intri pe forum o sa afli o gramada de lucruri interesante...citeste regulamentul si foloseste un limbaj civilizat sa vezi ce de informatii poti gasi...sau raspunsuri la intrebarile ce te mistuie.
La chestia cu somnul nu te pot ajuta...poate baietii au fo idee.
Io am o idee dar nu stiu daca esti major ...asa ca ma abtin.

bafta

@Cercel & Kenny:
Nu sant probleme...doar lipsa de comunicare...mai ales in limba materna! :)
@cercel
in joc ma "stie" bine de tot :) Aici nu ma stia.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

criminal santos asta .... cica are probleme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
napoleonard

Post by napoleonard »

santos wrote:DE doua nopti nu dorm din cauza lui.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

esti simpatic santos...mai stiu eu un cuplu , care inainte de meciurile directe au partide interesante :wink: 8) :twisted:
Image
santos
Coach

Post by santos »

Stati nu va ambalati. Nu am zis nimic. Oricum m-a batut.
Ai luat cupa asta e. Cand te-am invitat erai pe 3 in h si nu am mai verificat sa vad ce echipa ai. greseala mea.tocmai dupa turul 3 am vazut ca e rau de tot. Am avut si ghinion sa pic cu tine in semi.
Doar pt tine:pe ajax il bateam sigur.
eu ma bazam pe 400000 cel putin de la cupa asta si acu ma vad doar cu 200000.
Daca ai fi un gentleman m-ai invita si tu la cupa ta privata. Sau poate iti e frica. :lol: sa mai scot si eu din paguba . Acum tre sa fac imprumut in banca.
Stie cineva cat se plateste pe saptaman sau pe luna daca ai imprumut?
Si ca sa vezi ca vreau sa fiu ok, daca il lasi sa plece pe Harmse seara asta, itit dau juniorul la pret promotional si un left forward la alegere cu 650.000

O sa-mi fac un scop in SP sa te bat sa-ti iau si eu o cupa cand iti e lumea mai graga. :wink: Ma poate sfatui cineva cum sa fac sa-l bat pe windsor united? Poate un mentor, ca nu am nici din asta.

si rood, tut ziceai de limbaj civilizat! Dar -tot te altoiam- cum e? civilizat?
ar trebui sa te porti ca un gentleman cu sexul opus, nu crezi?
Astept invitatia la cupa ta si raspuns la propunerea mea.
unicool

Post by unicool »

ar trebui sa te porti ca un gentleman cu sexul opus, nu crezi?
santos e nume de sex opus? :shock: :shock: :shock: ca rood e sigur barbat. :oops: :oops:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
santos
Coach

Post by santos »

in joc e numele santosi, la diminutiv.
Stiu ca rood e barbat. Sper sa se comporte asa cum trebuie. :wink:

multumesc warchilde pentru invitatie! :wink:
warchilde

Post by warchilde »

hehe cu placere santos..desi nu a fost chiar dezinteresat :D :twisted: :twisted:
pe rood il bati simplu....iti faci echipa mai buna ca a lui si il altoiesti pana vine cu sticla cu jack :twisted: :twisted: :twisted:
rood
Team President

Post by rood »

Mai, hai sa le luam pe rand, ca s-a cam aglomerat topicul si s-a amestecat.

@santosi (ca asa e numele de manager ,nu?)
1. Daca mai vrei sa faci afaceri cu mine intra pe privat sau mesaj in joc. Nu aici1
2. II dau drumul lui Harmse dupa simularea de acum si nu am nevoie de nici un junior si nici un LF. Vorbind de LF, cel care-l propui tu are primele trei cal dezvoltate ff bine ..recunosc, insa cel putin 2 din celelalte 3 care-s peste 50% sant blocate. Sant sigur de asta. Deci nu ma intereseaza. Am o oferta pusa la un LF ff bun si astept un raspuns, iar ca backup o sa iau unul de la Mariu$.
3. Daca ma ascultai sa nu licitezi la Harmse, iti dadeam pe Gaba (are 21 de ani si o sa joace in jur de 60-62) cu 400,000 ca sa te ajut pentru ca si io am fost ajutat la randul meu. Acu platesti faptul ca te-ai incapatanat sa licitezi la el contrar sfaturilor mele. De aceea trebuie sa iei imprumut la banca, nu ca te-am batut eu in cupa organizata de tine.
4. In semifinala cu tine am folosit echipa a -ll-a. Daca foloseam echipa 1 iti dadeam de la 7 in sus. (deci am fost un gentleman)
5. Daca vrei sa te razbuni (desi razbunarea e arma...whatever) ai posibilitatea acum in cupa lui TJ. E cupa de H privata, insa ai grija...ai invitat o gramada de locuri 1 si 2 din H. La cupa ta ai ajuns in semifinale deoarece nu ai dat de mine sau de Ajax mai devreme. La TJ ai sanse sa pleci acasa din primul tur.
6. Tot referitor being a gentleman , ai invitatie deschisa la toate cupele private care or sa fie organizate de mine, pana la sfarsitul carierei mele in SP. Cand vezi "Essex Cup" ala sant io. L e organizez nonstop asa ca o sa ai posibilitatea sa -ti dovedesti competentele. :wink:
7. Cand am spus ca "tot te altoiam" stiam ca vorbeam "from dude to dude". De unde sa ghicesc io ca esti de sex opus.(vezi postul lui unicool) Oricum cred ca esti prima pe forumul romanesc....asa ca bine ai venit!!! :) Sincer! Viata lunga in SP!

@warchilde...

"desi nu a fost chiar dezinteresat"...da' ce interes ai draga? :wink:

Bafta la toata lumea!
Ma duc sa rad o bere.
warchilde

Post by warchilde »

bai nu mai rade tu cu berile ca nu e bine :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
cum ce interes am...sa se completeze locurile la cupa si apoi sa incep sa-i altoiesc pt ca am nev de bani :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
rood
Team President

Post by rood »

LOL!!! Banuiam! :lol:

Organizezi o cupa?...vin si eu!
Jucam finala impreuna. Tu iei 800,000, eu 400, santosi 200 (s-a inscris deja?) si toata lumea e multumita!

@santosi
apropos...daca te-ai inscris la warchilde in cupa te anunt ca asta are trupa mult mai tare ca a mea. Pe mine personal m-a "altoit" de 2 ori pana acum. :)

bafta!

astept invitatia warchilde? :)

@vyruskill... :lol: :lol: :lol: ---tocmai am vazut replica ta!!! :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”