Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

eu cred ca in proportie de 90% sunt in D.22.il astept si pe cercel_jr.sunt pe 2 la egalitate de pt cu locul 1 (1 gol in plus in favoarea lui) si la 7 pt in fata locului 3 in fata caruia am singura infrangere din sezonul asta in prima etapa cand aveam TS vreo 50%.greu mai pot pierde promovarea sezonul asta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote:eu cred ca in proportie de 90% sunt in D.22.il astept si pe cercel_jr.sunt pe 2 la egalitate de pt cu locul 1 (1 gol in plus in favoarea lui) si la 7 pt in fata locului 3 in fata caruia am singura infrangere din sezonul asta in prima etapa cand aveam TS vreo 50%.greu mai pot pierde promovarea sezonul asta.
Sper sa nu ma astepti degeaba. Chiar daca randomu mi-a luat 4 puncte ma voi lupta pana la capat, ca tare imi doresc promovarea, mai ales daca promovezi si tu. :wink:
Bafta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

eu sunt in E69 , dak promovez ajung in D23, deci ne vom intalni peste cateva sezoane in acelasi C unicool si cercel :D
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
unicool

Post by unicool »

Sper sa nu ma astepti degeaba. Chiar daca randomu mi-a luat 4 puncte ma voi lupta pana la capat, ca tare imi doresc promovarea, mai ales daca promovezi si tu.
Bafta.

dupa victoria de azi care ma mentine pe 2 la egalitate de pt cu locul 1 si la 7 pt de locul 3 promovarea se vede foarte clar. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

o victorie in deplasare astazi cu 1-0 ... si daca la inceputul campionatului aveam emotii la retrogradare acum ma gandesc serios ca as putea sa promovez am de recuperat doar 5 puncte
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Viola

Post by Viola »

victorie 2-0 in deplasare la locul 3 si ma mentin pe locul 1 la 5 pct de locul 2. :twisted: :twisted: :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

am luato cu 2-1 si am scos mai bine decat el cu un procent ....X(X(X( thoamne.... ce ghinion
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 6-0 cu echipa a 2-a cu ultima echipa, fara manager. :roll:
Noutatea e ca acum sunt la 4 puncte de locul 1 si la 2 puncte de locul 2 si la 1 punct de locul 3. Suntem exact 4 echipe care ne batem pt. promovare si suntem exact primele 4.
Cred ca dupa retur voi termina undeva in primii 3 sau in primii 2, asta daca nu mai am parte de surprize. :roll:
Last edited by cercel_jr on Thu Jun 28, 2007 8:26 am, edited 1 time in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
jully
Team President

Post by jully »

victorie cu 6-1 , facem golaveraj si mentinem punctele avans castigate. :P
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

cu 5 titulari absenti ptr azi (4 accidentati si un suspendat) in meciul cu loc 3 nu visam nici macar la un egal...si totusi victorie afara. :lol: :lol:
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

victorie si la mine cu locul 2 asa ca m-am distantat la 10 puncte. si totusi nu inteleg cum ...
am scos si recordul pe linii cu 2 titulari lipsa (portarul si CB-ul cel mai bun).
dardar_3

Post by dardar_3 »

Eu am castigat impotriva locului 4 cu scorul de 9-3 in deplasare... Ciudata e ca am folosit echipa a doua... :lol: .... Hmm... cred ca erau dornici saracii de afirmare... :D
Diavolo
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

o noua victorie 3-2 acasa si am mai urcat o pozitie 4 puncte ramase pana la promovare
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
unicool

Post by unicool »

1-0 iarasi.parca sunt blestemat sa nu bat la mai mult de 1 gol diferenta.sper ca etapa viitoare sa castig la mai multe goluri diferenta si sa trec pe locul 1.
kennyanu

Post by kennyanu »

un 3-2 chinuit :|
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”