nou in forum

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

rood wrote: @vyruskill... :lol: :lol: :lol: ---tocmai am vazut replica ta!!! :lol:
dar pe bune ca e criminal nu vezi a intrat asa dintr'o data are insomnii ii da emotii ... cumva ca mai avea putin si cerea o investiatie la cele mai inalte niveluri si cand colo el are probleme cu un jucator si o finala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deci sincer nu pot sa ma abtin cand citesc fraza aceea :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
lavrop
Coach

Post by lavrop »

mdea....e tare, intr-adevar....numa ca probabil ca e mai nou(a) in joc....si e de-nteles....nush dac-ati vazut pe forumul in engleza era unu disperat ca n-are voie sa faca transferuri in prima saptamana, ca-si facuse lista de akizitii si toate alea...si acuma SP-u ii da tot programu peste cap, si trebuie s-o ia iar de la-nceput....looooool.....
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

@rood
editia asta nu pot sa te invit.incerc sa ajut nishte prieteni de prin H cu un fel de "sponsorizare" cum bine zicea Jiji :lol: :lol: :lol: :lol: dar promit ca de editia viitoare iti fac un card viager pentru cupa mea :lol: :D :D si pana atunci incerc sa fac un amical cu tine sa ma bati si sa nu mai poti spune la lume ca te-am altoit :lol: :lol:

@lavrop
da ala de pe oficial a fost chiar tare..mai tare decat santos a noastra :lol: :lol: :lol:
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

warchilde wrote:@rood
editia asta nu pot sa te invit.incerc sa ajut nishte prieteni de prin H cu un fel de "sponsorizare" cum bine zicea Jiji :lol: :lol: :lol: :lol: dar promit ca de editia viitoare iti fac un card viager pentru cupa mea :lol: :D :D si pana atunci incerc sa fac un amical cu tine sa ma bati si sa nu mai poti spune la lume ca te-am altoit :lol: :lol:
fami si mie rost de un wild card :oops: :oops: echipa A.S. Minerul-Venus Motru mai intai un amical ca sa vad daca imi castig acel wild card
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
warchilde

Post by warchilde »

tu esti prea bun :twisted: :twisted: :twisted: si oricum, editia asta nu are nici un wild card :lol: :lol: :lol: de editia viitoare cred ca o sa acord unul sau max doua pe editie :twisted: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

warchilde wrote:tu esti prea bun :twisted: :twisted: :twisted: si oricum, editia asta nu are nici un wild card :lol: :lol: :lol: de editia viitoare cred ca o sa acord unul sau max doua pe editie :twisted: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
daca cumva se pierde unul la mine in posta nu ma supar
hai bafta mai departe :wink:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
warchilde

Post by warchilde »

dap ms....si tie...si probabil la tine si la rood o sa se piarda cele 2 :wink: :D :D
rood
Team President

Post by rood »

@lavrop
L-am vazut pe cel cu lista. :lol: Cica a lucrat 2 zile la ea. Spune-mi si mie daca joci de 7 zile si ai un buget de 1.7 mil ce a facut ala 2 zile in fata computerului? :lol: ...Ala e mai criminal ca Santos.
Apropos, vezi?...daca i-am dat jucatorul , s-a mai linistit. A reusit sa adoarma cred. :)
@warchilde
ce-i drept e drept. Cu tine nici macar nu am inscris...palmaresul e de partea ta. :wink: Si e bine sa te prezinti ca victima sigura....in cazul nostru "vai vai ce m-a batut warchilde"...iar poi cand te prind...zaaang, iti fac o arogantza cu altoitul de rigoare! :wink:
@vyruskill
nu vrea sa te lase in cupa! :) Nici pe mine nu e prea sigur ca ma lasa ...si vorba e ca io joc in H. Cica vrea un amical inainte! Ai observat?....vrea sa ma testeze inainte sa vada cam pe unde "ma aflu". :lol: Oricum daca jucam amical bag toate haimanalele in teren.
Zau asa , eu daca as fi in G pe un loc promovabil (deci cu un picior in F), si ar veni un amarastean din H sa-mi zica "hai te rog lasa-ma si pe mine in cupa ta!" l-as primi cu bratele deschise. :) Astia din H is amarati rau de tot! :cry:

Ma duc sa-mi rasucesc o cafea. Iar tre sa merg la lucru...pfui!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde

Post by warchilde »

stai lin....lasa cafeaua :D o sa va invit pe amandoi in cupa asa cum am zis.... iar pe "amarastenii" din H ca tine nu ii primesc cu bratele deschise ca imi fura merele si perele de la masa de Champions League :lol: :lol: :lol: (Citat Dina marele ganditor roman JIJI-pt necunoscatori)

amicalul nu e ca sa te testez...e lipsit de importanta....singurul lui rost e ca sa nu te mai aud ca te-am altoit :x :lol: :lol: :lol: :lol:

LE:->ca sa fiu sigur ca prinzi ideea...nu sunteti invitati editia asta pentru ca vreau sa ajut cativa amici mai noi in joc...nu ca mi-ar fi frica de "amarasteanul" meu din H..amicalul era de placere..dar daca vrei tu sa continui cu "victima" te altoiesc iar :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

dami o data exacta a urmatoarei editii ca sa stiu sa nu ma inscriu in altele si sa am full la cupe
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
warchilde

Post by warchilde »

aaaaa...stai lin ca mai e pana atunci..o sa anunt...deocamdata nu a inceput nici editia asta.....va spun cu ceva timp inainte sa inceapa :wink: :wink:

LE.pt virus :D ...poi asta era si ideea...am nevoie de ceva bani ca sa ii iau fata lui rood, prietenul amarastean din H :lol: :lol: :lol: :lol: ca apoi sa pot sa il invit si sa ii ard o muma de altoiala :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sa ma tina minte :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by warchilde on Thu Jun 28, 2007 11:55 am, edited 1 time in total.
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

warchilde wrote:aaaaa...stai lin ca mai e pana atunci..o sa anunt...deocamdata nu a inceput nici editia asta.....va spun cu ceva timp inainte sa inceapa :wink: :wink:
oky doky ms mult ...bafta la editia asta ca din cate se aude esti castigator inainte de inceput :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
lavrop
Coach

Post by lavrop »

loooool...gagiu' cu transferurile...prea tare....are 2 zile de cand are voie sa cumpere....are deja 3 cumparati dintre care 2 vrea sa-i revanda si celalalt are 32 de ani....s-a pus pa treaba serios....looool...
rood
Team President

Post by rood »

@lavrop
pai cu manageri ca asta ne mai tragem si noi zilele prin SP. :lol: iTI seama ce l-a fericit pe ala de a vandut jucatorii?...mai ales pe cel de la care l-a luat pe ala de 32 de ani! :) La sf turului am sa scot doi mosi la vanzare...sper sa-i placa si sa ma scape de ei.

@warchilde
daca ai timp putem face amicalul sambata asta ...ce zici? de placere asa!

Edit: hai mai razboinicule!!!...joci sambata sau nu? :) ...sa-mi fac si io programul :) DAAR, da, stiu....noi cei din H tre sa asteptam...! :lol:

Edit2: No, mai warchilde,...sambata-i plin. Ramane pe saptamana viitoare.
Da-mi un msg cand te loghezi.
La fel si pentru santos. Si vezi ca ala joaca Free Role, nu targetman. Doar asa ca chestie.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
santos
Coach

Post by santos »

eu nu vad ce am facut asa de rau ca toti sunt pocniti pe mine.
Vroiam CF de la rood, si voiam sa castig si cupa. Nu s-a putut asta e!
pt rood: harmese joaca 60-61, nu 59 cum ai zis tu.
si juniorul nu e blocat la 57. Eu am schimbat antrenamentul. Daca-l vrei pretul tot ala e.
vreau sa-l cumpar si pe Gaba...FARA AJUTOR..spune-mi cat vrei pe el si iti dau.

weekend placut
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”