salarii
Moderator: Romanian Moderators
salarii
am si eu o intrebare? cum se calculeaza salariile la jucatori la fiecare meci???? ca eu aveam in jur de 11-14 mii pe meci salariile si de doua meciuri in liga am de platit cate 75000 de mii?? care e faza?? daca ma poate ajuta cineva ca nu mai inteleg nimic....
Re: salarii
daca ai castigat acele meciuri, se platesc si bonusurile de victorie. la tine or fi mari bonusurile astea.bucibus wrote:am si eu o intrebare? cum se calculeaza salariile la jucatori la fiecare meci???? ca eu aveam in jur de 11-14 mii pe meci salariile si de doua meciuri in liga am de platit cate 75000 de mii?? care e faza?? daca ma poate ajuta cineva ca nu mai inteleg nimic....
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: salarii
la meciurile din liga se aduna toate salariile jucatorilor + primele de meci a titularilor daca echipa castiga acel mecibucibus wrote:am si eu o intrebare? cum se calculeaza salariile la jucatori la fiecare meci???? ca eu aveam in jur de 11-14 mii pe meci salariile si de doua meciuri in liga am de platit cate 75000 de mii?? care e faza?? daca ma poate ajuta cineva ca nu mai inteleg nimic....