Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

mosmartin wrote:Am batut cu 5-1 in deplasare echipa de pe 5 dupa ce cu o zi inainte am batut si echipa de pe 2. Raman la 2 puncte de locurile 2-3 :D si 8 de lider. :(

Mda...se pare ca in sistem 4-4-2 nu pot scoate mai mult de 25% in atac si asta imi aduce o suma a liniilor destul de mica. Trebuie pe viitor sa fac transferuri incat sa trec la un 4-3-3 sau 3-4-3
Incearca sistemul 5-3-2 .. e cel mai ieftin sistem.. si scapi de LF si de RF si cumperi doar CF.. SW e ieftin.. CB o sati trebuiasca 2.. dar si la 4-3-3 tot2 trebuie.. si inca ceva.. iti trebuie doar un singur CM care sunt cei mai scumpi... eu daca mas apuca iar cred ca 5-3-2 as pune la inceput..
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am facut meci egal cu liderul 1-1, amandoi avem 5-3-2 cu zid defensiv dar el si-a permis agresivitate mai mare si m-a egalat, a avut si un punct in plus pe linii. :roll:
Am cazut pe locul 4 la egalitate de puncte cu locul 3, dar el are cu 1 victorie mai mult ca mine; si sunt la 4 puncte de loculrile 1 si 2.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

imi pare rau cercel ca n-ai batut, ai avut o oportunitate mare sa te aproprii de primele 2 locuri promovabile. Nu mai trebuie sa faci pasi gresiti, ca altfel va fi foarte, foarte greu sa promovezi.

Intre timp, am batut si eu in liga, sunt neinvins de 6 etape si stau destul de linistit la mijlocul clasamentului. Poate daca nu eram inscris in multe cupe amicale puteam spera la mai mult, dar e ok si asa.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Spawn_9 wrote: Incearca sistemul 5-3-2 .. e cel mai ieftin sistem.. si scapi de LF si de RF si cumperi doar CF.. SW e ieftin.. CB o sati trebuiasca 2.. dar si la 4-3-3 tot2 trebuie.. si inca ceva.. iti trebuie doar un singur CM care sunt cei mai scumpi... eu daca mas apuca iar cred ca 5-3-2 as pune la inceput..
Am observat si eu ca la 5-3-2 nu ai nevoie de jucatori destul de scumpi pe piata dar parca mi se pare un pic mai slab decat celelalte doua sisteme.
Ca sa scoti cat mai bine pe linii,asta presupunand ca ai lot identic(pe fiecare post bineintele) ce sistem e bun? Asta stiu ca e doar o situatie ipotetica sa ai SW si CM de exp cu aceeasi forma in joc dar ma gandeam daca se poate raspunde.

Vreau sa spun ca am de recuperat 8 puncte fata de lider si 2 fata de locurile 2-3 pana la sfarsitul sezonului si nu prea imi permit un egal.
Pana la urma as risca sa mai merg cu salariile astea mari pana la capat dar sa promovez pentru ca am inceput cu 1.5 mil bani si cu 2mii de suporteri si am inteles ca vin suporteri si din promovare si din cupe.
warchilde

Post by warchilde »

eu folosesc 532..si pot spune ca e chiar bun....acum depinde de ce poate fiecare....pt inceput cred ca e cel mai bun pt ca ai rezultate si nu ai nev de multi bani pentru un SW bun, comparativ cu cati bani ti-ar trb pt un CM la fel de bun.
suporteri din promovare vin cam 1000 iar din toate celelalte meciuri vin suporteri...in functie de rezultat si de nr suporterilor vine un anumit nr de suporteri....nush exact ce numar....dar destul de bine

in alta ordine de idei..am batut cu 4-1 azi..dar tot la 2 puncte de locul 1 sunt...ala nu s-a impiedicat decat cu mine si cum nu joaca decat in campionat nu pot spera decat sa il bat in retur pentru a cashtiga seria. :twisted: :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

iar am facut un egal avand suma liniilor cu 2 mai mare decat adversarul :( si TS 100%. am si facut o greseala ieri, am jucat cu titularii in ultimul meci pentru ca am uitat sa-mi setez echipa ... ma ramolesc :(
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 5-2 in campionat si in continuare sunt lider incontestabil fara nici un punct pierdut :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

am castigat cu 3-2...si merem mai departe;))
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Daimon

Post by Daimon »

pe mine cam scrie serie B (ma rog, din pacate E) daca nu cumva reusesc o revenire spectaculoasa cu TS 100% (cam tot turul l-am avut intre 70-90% si am facut o gramada de egaluri, care poate ar fi fost victorii in alte conditii)
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

Daimon wrote:pe mine cam scrie serie B (ma rog, din pacate E) daca nu cumva reusesc o revenire spectaculoasa cu TS 100% (cam tot turul l-am avut intre 70-90% si am facut o gramada de egaluri, care poate ar fi fost victorii in alte conditii)
eu sper sa iti revi
daca nu te astept in seria in care sunt eu acum si din care ai plecat tu :lol: :lol: :lol:
sa promovam amandoi la anul :twisted: :twisted: :twisted:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Daimon

Post by Daimon »

eu as prefera sa te astept in D. ramane de vazut. in seria mea, cu 3-4 victorii consecutive ajung in primii 8. :P
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

Daimon wrote:eu as prefera sa te astept in D. ramane de vazut. in seria mea, cu 3-4 victorii consecutive ajung in primii 8. :P
nu prea mai am sanse sa urc sezonul acesta si niic nu vreau sa o fac deoarece am batrani care trebuie schimbati si mai bine o fac acum in E decat la anu in D si sa ma trezesc retrogradat ....
lasa ca ne intalnim noi undeva pe sus de ceva
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Se pare ca maine pt. mine urmeaza o infrangere sau un egalsau cu o tona de noroc victorie. Dar norocul nu este un asociat al meu. :lol:
Dupa ce mi s-a accidentat titularul de portar si rezerva suspendata, am fost nevoit sa-mi dau banii pe un portar bunicel.
Acum titularul RM este suspendat si azi mi s-a accidentat rezerva de RM DAR NU MAI AM DECAT 300K SI NU MAI POT CUMPARA NIMIC, DEOARECE MECIUL DE LIGA E MAINE, NU MAI AM TIMP. :cry:
Se pare ca cine nu promoveaza cand trebuie il foote jocul k-lumea.
Adversarul nu este puternic dar doar un noroc destul de mare ma va face sa castig meciul de maine, din deplasare. :roll:

bunicutzu

Post by bunicutzu »

tu pune-ti echipa cea mai buna. ca adversarul va gresi el ceva pe acolo (sau intentionat nu va pune cea mai buna echipa el nestiind de problemele tale si socotindu-se dinainte infrant). spera colea si vei vedea. mai are si el probleme, unii suspendati samd. nu dispera.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:tu pune-ti echipa cea mai buna. ca adversarul va gresi el ceva pe acolo (sau intentionat nu va pune cea mai buna echipa el nestiind de problemele tale si socotindu-se dinainte infrant). spera colea si vei vedea. mai are si el probleme, unii suspendati samd. nu dispera.
Nu disper eu prea mult, dar incepe sa ma enerveze din ce in ce mai mult faptul ca puteam sa promovez de 2 ori si nu am promovat si acum stau si ma rog sa nu se mai accidenteze jucatorii ca sa pot juca fiecare meci la capacitate maxima. :roll:

Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”