PROSTIE MARE :(

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

rood
Team President

Post by rood »

@cyp
Uite io nu ma supar daca ma inviti! Daca ma prinzi pana in semis iti donez cu placere cei 50000. Daca nu ...avantaj eu. :wink:

@kenny
mai e un aspect aici care trebuie spus...
Pe langa organizatorul cupei, mai sant 3 echipe incepatoare care iau bani....multi. Locul 2, 400000 si lucurile 3-4 care baga 200000 la buget.
400000 in prima saptamana de sp io zic ca este extra...iti da un impuls asa sa continui in SP. Practic e o loterie in care tre sa ai noroc de 3 ori... la rand. :wink:

PS: Va inteleg si respect punctul de vedere...!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

si eu tot asa zic ca si rood. invitand doar echipe slabe (nu ma uit cand sunt facute, unele sunt de 2 luni si tot pe la 50-55%) sunt 3 din ele care castiga mult. mi-au multumit destui manageri dintre aceste echipe care au castigat premii la mine la cupa.
Apoi, cand imi fac cupa ... intru si eu in ea. din prima. asa ca oricine primeste invitatia observa ca primul este unul din G, F, E, D (eu acum). dar daca vede ca mai sunt 5-6-10-20 din H, de o seama cu el ... se gandeste ca are o sansa buna de a prinde potul.
Dupa mine e mai nasoala cupa "open" de 200k-300k inscrierea unde se inscriu 10-15 echipe din A, B, C si 15-20 echipe din G, H care saracele sunt doar carne de tun, si care nu au nici o sansa sa ajunga in semifinale. pierzand astfel 200-300k nu 50k.
si apoi, ce e 50k? pentru bugetul unei echipe care are totalul salariilor la 5k si face cei 50k intr-un meci acasa? nu cred ca merge spre faliment jucand intr-o astfel de cupa.
mai repede merge spre faliment cumparand jucatori de 30-32 de ani pe care dau 1M (echivalent a 20 de astfel de cupe, respectiv a jumatate din bugetul de inceput) si carora le platesc salarii de 8-10k pe meci. adica aproape acesti 50k pe saptamana.
rood
Team President

Post by rood »

[quote="mai repede merge spre faliment cumparand jucatori de 30-32 de ani pe care dau 1M (echivalent a 20 de astfel de cupe, respectiv a jumatate din bugetul de inceput) si carora le platesc salarii de 8-10k pe meci. adica aproape acesti 50k pe saptamana.[/quote]

....tot de la echipe de B.C. D....CARE in reclame pun ceva de genul asta...citez din memorie..."vand CB 32 de ani, perfect pt divizia H"....UITA SA ZICA CA SALARIUL E DE 50000 PE MECI si ca saracul mos nu mai poate juca 70 cum scrie la best perform. ci numai 59, si ca recupereaza doar 10% sau mai putin din conditie la simularea de la 4:00 cet..si si si...
Asta tot cinism e. Sau jaf la echipele din H. Sau drumul cel mai sigur spre faliment.

altfel total de acord cu bunicu!

bafta

Edit:
Pentru kenny si cercel...
Sa stiti ca nu scriu editul asta cu "draci" sau altceva de genul asta.! :)
Pur si simplu s-a intamplat acu 5 minute si merge pliat perfect la ce am discutat noi mai sus.
Deci acu 5 min am primit o invitatie de la locul 10 in B3. SV Stramien ...
50000 cupa privata , 32 de echipe. El e in capul listei. Deci stiu cine e. Ce o sa fac!!! O sa astept pana la ultimele 2-3 locuri libere. Daca nu-s prea multi "rechini" ma bag si eu....cine stie! Poate poate! Si chiar daca ies din primul tur o sa-i multumesc ca m-a invitat. E o sansa care o da unei echipe de H. Habar nu am cum m-a ales, nu am vorbit cu el in viata mea. DAR fapt este ca putea sa-l aleaga pe Cadca...locul 2 din seria mea. Asa, eu decid daca ma inscriu sau nu! Corect?
Daimon

Post by Daimon »

hmm acum incepe sa imi para rau ca nu am citit forumul timp de un an de zile. nu ma pot plange, am ajuns in D dar poate as fi incercat si alte chestii daca citeam una alta pe aici.

interesant ce face bunicutzu, merita incercat. din pacate la un anumit nivel foarte greu gasesti vreun jucator interesant (asta pentru mine inseamna sa imi scoata intre 67-70 pe meci) sub 4-5M.

referitor la chestia cu cupele amicale.. pe mine ma amuza/enerva acum 5-6 sezoane cand primeam invitatii de la cate unul din D sau E cand eu abia incepusem sa joc dar refuzam invitatia si gata. acum am si eu o cupa, in care in general recunosc ca incerc sa invit echipe pe care cred ca le pot bate. momentan ma rezum la 16 pt ca si pentru astea 16 trebuie sa trimiti o gramada de invitatii.. putini raspund (bunicutzu stie).
nu mi se pare o chestie aiurea sa faci asta tot asa cum nu mi se pare aiurea sa iti promovezi jucatorii in speranta ca dai peste unul care iti da mai mult. e doar un joc, dar e si o competitie in care ajung cei mai buni doar unii..
rood
Team President

Post by rood »

servus Daimon!

Am notat punctul tau de vedere foarte sanatos de altfel.
Noteaza te rog si punctul meu de vedere: la urmatoarea cupa care o organizezi te rog sa ma consideri si pe mine! Ma ofer (voluntar) ca miel de taiat (victima sigura), cu rezerva ca o sa astept sa vad ce potentiali adversari voi avea. Dar ca un fapt ...eu sant un subscriber...sau in alte cuvinte, cred in steaua mea! :)

bafta
jully
Team President

Post by jully »

asha e bunicutzule si eu am avut de castigat cand am jucat cu tine o finala de cupa amicala , am castigat si cand am jucat cu bizone, azi am o finala cu buffalo , dar cel mai tare e faza cand o echipa din h iti da refuz la invitatie si el e inscris intr-o cupa cu ceva echipe de D,E,F,G,.... ha ha ha .... si se fereste de una din H de pe primul loc. :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

jully wrote:asha e bunicutzule si eu am avut de castigat cand am jucat cu tine o finala de cupa amicala , am castigat si cand am jucat cu bizone, azi am o finala cu buffalo , dar cel mai tare e faza cand o echipa din h iti da refuz la invitatie si el e inscris intr-o cupa cu ceva echipe de D,E,F,G,.... ha ha ha .... si se fereste de una din H de pe primul loc. :lol:
esti pregatit pentru bataieeee :twisted: :twisted:
jully
Team President

Post by jully »

e,nu conteaza asta , daca imi era frica nu mai dadeam accept la invitatie.

macar sa nu o fur prea rau. :!: :!: :!:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”