pøíštì nìjakej géèkaø...to se dá
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
marektucek
- Member of the Soccer Project Association
-
marektucek
-
Libo
FC Mìlník - Libo Team 0:2
Muj b tym posileny v zaloze o me elitni stredni zalozniky si hladce poradil se souperem z g divize, vykony byly 109 souper, muj tym mel 127, takze mozna vitezstvi mohlo byt vyssi, ale hlavni je postup. V pristim kole me ceka federalni duel se slovenskym manazerem, takze stadion bude urcite narvany a verim, ze uvidi postup meho tymu
Muj b tym posileny v zaloze o me elitni stredni zalozniky si hladce poradil se souperem z g divize, vykony byly 109 souper, muj tym mel 127, takze mozna vitezstvi mohlo byt vyssi, ale hlavni je postup. V pristim kole me ceka federalni duel se slovenskym manazerem, takze stadion bude urcite narvany a verim, ze uvidi postup meho tymu
-
Ivo08-LSG
Noo tak moje putovanie poharovymi stretnutiami skoncilo dneska na mojom stadione prehrou mojho Bcka 0:1..dost ma to aj hneva kedze kebyze daaam Acko tak asi vyhraaam ale to som setril na prestizny prp zapas s kamosom ktory by vyhralo asi aj to Bcko....co uz....
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"