Gogheterii...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
utopicul
Team Manager

Gogheterii...

Post by utopicul »

Am si eu o intrebare: in alte managere de genul acesta echipa care-l detine pe golgheter primeste o suma importanta de bani. Aici se primeste ceva? Nu am gasit precizat in regulament asa ceva. Ar fi aiurea sa nu se dea nimic nimic......atunci nu ar mai fi competitie pt. ocuparea acestui post....Insa daca se da e perfect deoarece golgheterul seriei mele e Cipgol, atacantul meu dreapta. Chiar daca nu s-a terminat decat turu sunt sigur ca el va castiga titlul de golgheter intrucat e cu 10 goluri inaintea ataacantului liderului seriei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

din pacate nu se da nimic , si eu as fi vrut sa se dea , am castigat si eu o data la golgheteri da asta e..
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Scorpyo
Team Manager

Re: Gogheterii...

Post by Scorpyo »

utopicul wrote:Am si eu o intrebare: in alte managere de genul acesta echipa care-l detine pe golgheter primeste o suma importanta de bani. Aici se primeste ceva? Nu am gasit precizat in regulament asa ceva. Ar fi aiurea sa nu se dea nimic nimic......atunci nu ar mai fi competitie pt. ocuparea acestui post....Insa daca se da e perfect deoarece golgheterul seriei mele e Cipgol, atacantul meu dreapta. Chiar daca nu s-a terminat decat turu sunt sigur ca el va castiga titlul de golgheter intrucat e cu 10 goluri inaintea ataacantului liderului seriei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
In realitate clubul nu primeste nici un ban..primind mai mult oferte pt juc si in unele cazuri se depart de el....Primeste doar juc un trofeu si atat
Nothing important!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”