cat la % ?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
cat la % ?
pentru cine se pricepe ... joc joi cu primu loc de la mine din liga (E13) ....echipa mea fiin celebra echipa
Cetatea Rapid . cat la % am sanse sa canstig...si cu ce tactica sa joc? ... poate va uitati oleak peste prb mea:)

manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
-
- Team President
da da
da da dar altii sunt in A , B , C si D
asa ca mai am multe de invatat... 

manager: alex_raul7
daca reusesti sa scoti cel putin 125 pe linii poti avea o sansa asta in conditiile in care nu poate alinia echipa ideala, am vazut ca Lulan Nobrainers a reusit sa contracareze cu greu meciul ( e compatriotul lui si e posibil...,diferenta imi pare cam mare pe linii) .
poate ar trebui sa schimbi putin tactica, ce zici ? tu stii cel mai bine ce-ti pot jucatorii, mingi lungi ai incercat? asta e doar o parere din H, cred ca ar trebui sa astepti de cei mai de sus.
p.s. cred ca ar trebui sa-i intrebi si pe compatriotii tai din grupa, ca daca-l incurci pe lider ei au de castigat mai mult decat tine.
poate ar trebui sa schimbi putin tactica, ce zici ? tu stii cel mai bine ce-ti pot jucatorii, mingi lungi ai incercat? asta e doar o parere din H, cred ca ar trebui sa astepti de cei mai de sus.
p.s. cred ca ar trebui sa-i intrebi si pe compatriotii tai din grupa, ca daca-l incurci pe lider ei au de castigat mai mult decat tine.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
- Team President