am si eu o intrebare dak se poate de 5 zile sunt in SP shi ash dori si eu ca cineva car joaca d mult si stie bine cum stau lucrurile sa se uite si la echipa mea 8. H 1537 sa imi zica cum ar trebui sa joc ce tactica si cam ce jucatori imi trebuiesc pe ce posturi ... ms mult d tot dak vrea cineva sa imi explice mai mult il astept sa imi dea mesaj pe prv cu iD-ul sa discutam sa ma invete raman dator multumesc mult !
user - DoTy
Echipa - F.C Gloria Buzau
AjuTor ExperTzilor
Moderator: Romanian Moderators
Pai recomandat la tine ar fi un 3-4-3 ca vad ca sunt mai buni CM decat CB.
Cel mai bine ar fi sa vezi ce iti recomanda SPMT pentru lotul tau.
Cat despre transferurile care trebuie facute, trimite tot stafful la cursuri si abia peste 2-3 saptamani poti vedea cam ce jucatori ai nevoie si pe ce posturi.
Pana atunci antreneaza jucatorii pe care ii ai acum.
Cel mai bine ar fi sa vezi ce iti recomanda SPMT pentru lotul tau.
Cat despre transferurile care trebuie facute, trimite tot stafful la cursuri si abia peste 2-3 saptamani poti vedea cam ce jucatori ai nevoie si pe ce posturi.
Pana atunci antreneaza jucatorii pe care ii ai acum.
daca ai citi forumul intai ai vedea exact ce tre sa faca un incepator in primele saptamani de SP.
Nu ai ce transferuri sa faci acum. Joci cu ce ai.
Referitor la tactici...depinde de lot. O sa ma uit putin peste echipa...desi nu-s io cel mai in masura sa dau sfaturi.
Pe forumul raomanesc gasesti o gramada de chestii despre strategiile de inceput.
Edit: In primul rand nu vinzi nimic. Primul de care o sa scapi este RB de 28 de ani dupa ce vezi la cat ajung calitatile principale si inca una doua din celelalte.
Iti mai trebuie un RF, un CM si un CB...DAR NU ACUM!
Ca tactici joaca 5-3-2 (cel mai ieftin) si il alternezi cu 3-4-3 si 4-3-3 ca sa mai odihnesti din jucatori. Nu se pune problema care sant titulari si care nu. Nu te baga in multe amicale sau in cupe scumpe...sau in cupe de loc mai bine zis. Lotul e mic si nu ai nevoie de amicale.
Daca vrei sa acoperi totusi posturile de care am zis...incearca sa transferi gratis niste jucatori de val. medie...insa nu oferta salariul mai mare de 5-600 ca sa nu ajungi la faliment din primul sezon.
Si ai rabdare!
Nu ai ce transferuri sa faci acum. Joci cu ce ai.
Referitor la tactici...depinde de lot. O sa ma uit putin peste echipa...desi nu-s io cel mai in masura sa dau sfaturi.
Pe forumul raomanesc gasesti o gramada de chestii despre strategiile de inceput.
Edit: In primul rand nu vinzi nimic. Primul de care o sa scapi este RB de 28 de ani dupa ce vezi la cat ajung calitatile principale si inca una doua din celelalte.
Iti mai trebuie un RF, un CM si un CB...DAR NU ACUM!
Ca tactici joaca 5-3-2 (cel mai ieftin) si il alternezi cu 3-4-3 si 4-3-3 ca sa mai odihnesti din jucatori. Nu se pune problema care sant titulari si care nu. Nu te baga in multe amicale sau in cupe scumpe...sau in cupe de loc mai bine zis. Lotul e mic si nu ai nevoie de amicale.
Daca vrei sa acoperi totusi posturile de care am zis...incearca sa transferi gratis niste jucatori de val. medie...insa nu oferta salariul mai mare de 5-600 ca sa nu ajungi la faliment din primul sezon.
Si ai rabdare!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!