k.jose wrote:Tým FC SW má zøejmì akutní nedostatek gólmanù.
neviem preèo sa nevolá FC GK
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Remízový král?
Mám v divizi tým FC Internazionale. V 16 odehraných kolech jenom jednou prohrál, pøesto se pohybuje na hranici sestupu. Má na kontì 4 výhry a jedenáct remíz!
Z nìkterých bych byl na mrtvici:na høišti Alhos Vedros remizoval pøi souètu øad 118, oproti 131. Doma se Stars of heaven remíza pøi výkonu 124 proti 112.
marektucek wrote:Proti tomu Alhos Vedros by spíš mìl bejt rád za tu remízu když on mìl výkon 118 a alhos vedros mìl 131
Jasnì, že jo. Chtìl jsem jen zdokumentovat, že a´t ho pøeválcujou nebo má obrovskou pøevahu, stejnì je to remíza. Musí to bejt strašnì frustrující.
Mimochodem, pøi dvou bodech za výhru by byl 4. s nadìjí na postup.
marektucek wrote:Proti tomu Alhos Vedros by spíš mìl bejt rád za tu remízu když on mìl výkon 118 a alhos vedros mìl 131
Jasnì, že jo. Chtìl jsem jen zdokumentovat, že a´t ho pøeválcujou nebo má obrovskou pøevahu, stejnì je to remíza. Musí to bejt strašnì frustrující.
Mimochodem, pøi dvou bodech za výhru by byl 4. s nadìjí na postup.
No, já pevnì doufám, že z téhle divize postoupí dva Èeši.
Neviem ci to je nejaka novinka alebo nejaka chyba ale dnes ked som zapol SP som mal moju poziciu 14.miesto v Ecku vyznacenu cervenou farbou (asi ako to ze som na zostupovom mieste) mate to niektory ktory zostupujete alebo postupujete tiez take???lebo predtym som to mal klasickeee
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Neviem ci to je nejaka novinka alebo nejaka chyba ale dnes ked som zapol SP som mal moju poziciu 14.miesto v Ecku vyznacenu cervenou farbou (asi ako to ze som na zostupovom mieste) mate to niektory ktory zostupujete alebo postupujete tiez take???lebo predtym som to mal klasickeee
j taky to tam mám až ode dneška..ale celko mì to tam dráždí protože jsem taky na sestupové pozici
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
frankie_doparoma wrote:ja to mam zeleny (jsem na postup) ale mam to uz takhle od zacatku...
Mám to stejnì tak jako frankie zelený už od prvního dne. To jste si to spíš nìkteøí všimli až dnes, když jste se dostali tøeba na sestupový pozice... Pøedtím jste zøejmì byli na pozici 3-10 a ta je modrá, tak vám to nepøišlo...
Nie nie ja som na zostupovej pozicii od zaciatku sezonny a nemal som to predtym cervene na 120% to viem
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Nie nie ja som na zostupovej pozicii od zaciatku sezonny a nemal som to predtym cervene na 120% to viem
Tak èervenou dodali možná až teï. Ale modrá a zelená tam už je dlouho
To uz viac pravdepodobneee...hehe....
Ivo08 - LSG Nové Zámky