ce jucaotri imi mai trebuie la echipa , pt a deveni si mai puternic, ca sa o intaresc... pana acum ocup primul loc in H1197...
echipa mea este "Steaua de pe cer"
manager "shan3"
pai in primul rand ti-ra mai trbuii cel putin un CM avand in vedere ca joci 3-4-3 , daca se accidenteaza unul sau e suspendat nu ai cu cine sa il inlocuiesti. In rest sati destul de bine.
Un sfat la 3-4-3 joaca loveste si goneste , incearca sa vezi ce suma scoti pe linii
Eu as cumpara cel putin doi CM avand in vedere ca mai joci si amicale ii obosesti si risti sa se accidenteze.
este in H omu, de unde atata sa cumpere 2 CM de parca ar fi 2 legaturi de ceapa? esti in H omu, ia-o incet. antreneaza-ti jucatorii tai, ia jucatori tineri cat mai multi si antreneaza-i, joaca amicale. vezi antrenorul sa fie la 100%. si iti va creste si echipa incet incet. rabdare fratilor, incet incet vin si jucatori, si rezultate.
Nu sari asa pe mine bunicutzule poate m-am exprimat gresit
Vroiam sa zic incet incet sa ia un CM si mai incolo al doilea
Si in plus nu trebuie sa cumpere un CM extraordinar unul asa sa fie de rezerva pt H ca el are doar doi si joaca cu 4 mijlocasi si daca e unul suspendat sau accidentat e descoperit. Ideea e sa ea in jucator gratis si sa nu ii dea un salar prea mare ca la cumparat pe bani CM nu are nici o sansa
bunicutzu wrote:este in H omu, de unde atata sa cumpere 2 CM de parca ar fi 2 legaturi de ceapa? esti in H omu, ia-o incet. antreneaza-ti jucatorii tai, ia jucatori tineri cat mai multi si antreneaza-i, joaca amicale. vezi antrenorul sa fie la 100%. si iti va creste si echipa incet incet. rabdare fratilor, incet incet vin si jucatori, si rezultate.
si daca sunt in H , ce credeti ca o sa promovez in 2-3 sezoane in F sau E sau D ? am o echipa bunicik pt H yo asa zik ... voi ce ziceti ? acu incerc sa iau cativa CM tineri ...
poi in D sigur nu asta chiar e matematic imposibil....dar restu cred ca e posibil..depinde cum te descurci..asta vrem toti..si eu eram cam la fel anu trecut pe vremea asta si acum ma lupt pentru F....si reusesc sigur...deci e posibil..doar sa fii atent si sa nu o comiti de prea multe ori Bafta!
cred ca trebuie sa-mi iau vreo 3 CM de vreo 85 .... care sa scoata minim 65.. si un atacant stanga care sa scoata si el vreo 64...si sigur promovez lejer in F.... yo asa zic ...e bine sa am cate 3 jucatori pe post?
Omule CM cum vrei tu sar lejer de 2 mil daca ii mai cumperi si pana in 25-26 de ani.
La ce echipa am vezi ca ti-am raspuns pe ala cu campionatul si chiar acum am un CM la vanzare de calitate 83% parca dar batranel.
Partea proasta e ca mai mult de 2 sezoane nu iti va juca,cred, oricum deja vad ca l-a acontat cineva.
CM cred ca e cea mai scumpa pozitie din joc la jucatori.
shan3_2007 wrote:cred ca trebuie sa-mi iau vreo 3 CM de vreo 85 .... care sa scoata minim 65.. si un atacant stanga care sa scoata si el vreo 64...si sigur promovez lejer in F.... yo asa zic ...e bine sa am cate 3 jucatori pe post?
ai 40 de milioane la buget?
iti dau un CM de 20 de ani care joaca 66...10 milioane costa.
presimt ca o sa am o zi buna azi!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!