Ale že už je v trestu 2 dnyfoppa 13 wrote:To je jasný. Hráèe kupuješ se všímvšudy. Zranìní, karty a myslím že i goly.h0mer wrote:Dravim,
Bìhem jednoho dne ke mì pøestoupili 2 hráèi ale jeden je už 2hý den v trestu a nemùže hrát jak je to možné je na to nìjaké pravidlo ?
thx
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Assistant Manager
nevìdìl jsem kam se mám obrátit,tak to píšu sem,vím že se trestají pøestupy s vyššíma èástkama a co tøeba podezøele nízká nabídka ?ty se netrestají?
FC Pandiniuras ; www.voderady.cz
23S H.260
23S H.260
-
Vsetky pokusy o podvod sa trestaju....samozrejme aj podozrive nizke prestupy...ale zase ked nakupis vyhodne to sa netrestaa....to musi byt velmi podozrive aby sa to potrestalobilekmartin wrote:nevìdìl jsem kam se mám obrátit,tak to píšu sem,vím že se trestají pøestupy s vyššíma èástkama a co tøeba podezøele nízká nabídka ?ty se netrestají?
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
- Assistant Manager
no ja se snazim kupovat hrace za co nejménì ,ted se pokousim o LM 71% s 34agr jen za 100k ,a plat nema pøehnanej ,je tam uz docela dlouho a nikdo ho nechce ,no pripadami to trochu divnýIvo08-LSG wrote:Vsetky pokusy o podvod sa trestaju....samozrejme aj podozrive nizke prestupy...ale zase ked nakupis vyhodne to sa netrestaa....to musi byt velmi podozrive aby sa to potrestalobilekmartin wrote:nevìdìl jsem kam se mám obrátit,tak to píšu sem,vím že se trestají pøestupy s vyššíma èástkama a co tøeba podezøele nízká nabídka ?ty se netrestají?
23S H.260
23S H.260
-
Vravim ked vies vyhodne nakupit tak to sa netrestaaa....ja som tiez par hracov tak kupil....ale napr ked niekto kto ledva zacal hrat SP preda nejakeho mladika za lacno do ineho timu tam sa to uz asi kontroluje neviem
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
to je úplnì v pohodì za 100K...nemusíš se nièeho bát,mì se taky povedlo koupit za 100K hráèe s výkonem 65 (24let)bilekmartin wrote:no ja se snazim kupovat hrace za co nejménì ,ted se pokousim o LM 71% s 34agr jen za 100k ,a plat nema pøehnanej ,je tam uz docela dlouho a nikdo ho nechce ,no pripadami to trochu divný
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
- Assistant Manager
no já bych ještì nìco o nìm napsal ale vy byste mì ho vyfoukli a já ho potøebuju,jestli ho dostanu bude to mùj klíèovej hráèPapa Bouba Diop wrote:to je úplnì v pohodì za 100K...nemusíš se nièeho bát,mì se taky povedlo koupit za 100K hráèe s výkonem 65 (24let)bilekmartin wrote:no ja se snazim kupovat hrace za co nejménì ,ted se pokousim o LM 71% s 34agr jen za 100k ,a plat nema pøehnanej ,je tam uz docela dlouho a nikdo ho nechce ,no pripadami to trochu divný
23S H.260
23S H.260
-
Konec kariéry: Zamìstnanci pracují do 65 let. Potom již není možné jejich smlouvu prodloužit. Zùstanou jen do vypršení stávající smlouvy.k.jose wrote:Malý dotaz. Je nìjaký vìk, kdy odchází zamìstnanci do dùchodu? Nebo mohou v týmu pùsobit napø. i do 80 let? V nabídce nových zamìstnancù jsou nejstarší 50 let, tak doufám, že to není maximum, kdy mùže zamìstnanec pùsobit v týmu.
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
...
Zdravim,
chtel bych se zeptat po kolika zapasech hraci pribude zkusenost a jesli je treba urcity koeficient za ligu, pratelaky, nebo cupy kdy trea hracum pribyva zkusenost pomalejs nez v lize..sorry jesli to tady uz nekde je..O:-)..
chtel bych se zeptat po kolika zapasech hraci pribude zkusenost a jesli je treba urcity koeficient za ligu, pratelaky, nebo cupy kdy trea hracum pribyva zkusenost pomalejs nez v lize..sorry jesli to tady uz nekde je..O:-)..