SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Post by kofi »

tak pech, výkony stejný (124), prohra na pencle...ale mix B a pár hráèù z A, takže spokojenost...
akorát situace se o pár hodin pozdìji opakovala proti Wickovi, tam byl teda výkon 125 u obou, ale taky prohra na pencle, když se daøí... :lol:
happyna17

Post by happyna17 »

Tak ráno výhra u diktátora Stalina 5:2 :) další kolo jedem do Chorvatska tam se tìšíme jak sviò :P
Libo

Post by Libo »

Libo Team - Iskra Tisovec 2:1

Tak moji hraci zvladli tezke utkani se slovenskym souperem hrajicim divizi F, ale zapas rozhodne nebyl lehky, coz nasvedcuji i vykony obou tymu, muj mel 126 a souperuv 123, takze to bylo velmi vyrovnane utkani. V 7. kole narazim na soupere z divize D.14, racing pralien, ktery tam zatim vali a je v soucasne chvili na 4. miste. Souper ma rozhodne kvalitnejsi hrace, co se vykonu tyka, ovsem jeho hraci maji vyssi agr, coz by mohla byt moje vyhoda, protoze zapas piska rozhodci Ahmed Yeboah z Ghany, ktery ma prisnost 82%. A navic hraju doma, takze verim v bourlivou podporu vyprodananych tribun :wink:
39th season - F.179
Image
Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Libo wrote:Libo Team - Iskra Tisovec 2:1

Tak moji hraci zvladli tezke utkani se slovenskym souperem hrajicim divizi F, ale zapas rozhodne nebyl lehky, coz nasvedcuji i vykony obou tymu, muj mel 126 a souperuv 123, takze to bylo velmi vyrovnane utkani. V 7. kole narazim na soupere z divize D.14, racing pralien, ktery tam zatim vali a je v soucasne chvili na 4. miste. Souper ma rozhodne kvalitnejsi hrace, co se vykonu tyka, ovsem jeho hraci maji vyssi agr, coz by mohla byt moje vyhoda, protoze zapas piska rozhodci Ahmed Yeboah z Ghany, ktery ma prisnost 82%. A navic hraju doma, takze verim v bourlivou podporu vyprodananych tribun :wink:
Jen bych Libo dodal, že Tvùj soupeø hraje výkony, které by u mì v Eèku staèily na 3-5 místo a u Tebe taktéž. Takže v tomto zápasu není co øešit... Výkony nemá nijak dobré... :wink: Paradoxnì já hraji s 8 v Deèku, který hraje o 2-3 body lepší výkon než Racing...
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
marektucek

Post by marektucek »

Takže moje Aèko dneska porazilo Litevce 2:0 a v sedmém kole nás èeká Fkaø kterej hraje výkony kolem 112, teï už ale zase chci nasazovat Béèko takže nevím jak si s ním poradím, uvidíme, ale už teï je to pro nás úspìch dostat se do 7 kola
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
happyna17

Post by happyna17 »

Tak pøíští kolo nás èeká cesta do Belgie :evil: za týmem S.A.T a asi to bude pro nás i koneèná :?
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Ja mam dalsi kolo meho kolegu z C5, Sosnu pod Jahodnou :shock: :P
...jen mne stve ze hraju venku :?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
foppa 13

Post by foppa 13 »

Mì staèil výkon 134 na výhru 4:2 nad týmem s Deèka (122 výkon) a pøíští týden Ohøeblo z eFka venku
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Libo

Post by Libo »

Libo Team - racing pralien 2:2

Tak v dnesnim zapase jsem mel celkem stesti, protoze jsem na penalty vyradil tym z decka, co se tyka vykonu, tak muj tym mel vykon 126, souper 123. I kdyz behem zapasu jsem prisel o sveho elitniho branare, ktery o polocase kvuli zraneni odstoupil. V te dobe jsme vedl 2:1, ale souper 5 minut po prestavce vyrovnal a pak se uz skore nemenilo. Az pri penaltach se vyznamel muj druhy branar, ktery lapil dve penalty a i diky nemu se muj tym podiva poprve do osmeho kola poharu SP, ale branar bude kvuli trestu chybet v pristim zapase, kdy opet na svem hriste privitame Newcastle Praha, ktery momentalne bojuje v ecku aopet to bude velmi vyrovnany souboj.
39th season - F.179
Image
Image
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Tak dnesnim dnem se s poharem loucim. Po vyrovnanem zapase s Deckovym tymem Red Tigers ze Svedska, ktery skoncil bez golu, prisly na radu penalty. Uz dvakrat jsem v poharu zvitezil prave na penalty, ale tentokrat se stesti prolomilo a ja prohral 4-5. Prekvapili me vykony: 110-111 ve prospech Red Tigers. Cekal jsem, ze Deckovy tym poda vykon, alespon pres 120.
Ale i tak byl pro me tento rocnik uspesny. Probojoval jsem se mezi nejlepsich 1024 manazeru a pripsal jsem si skalpy tri Geckaru, dvou Efkaru a nebyt smuly v penaltovem rozstrelu, tak i jednoho Deckare. Na to, ze jsem Hackar, je to docela dobry.
ImageImageImage
marektucek

Post by marektucek »

Tak já jsem v minulím kole hrál plichtu 0:0 a na penalty jsme vyhrál 5:3 a teï mì èeká Éèkaø a ten bude už asi osudný
psc

Post by psc »

tak jsem nasadil béèko/céèko s ohledem na soupeøe a výkony pro mne 112:102 a stejnì prohra ... fakt mi tohle SERE neskuteènì !!!!!!!!

to už je ponìkolikátý ... a mì se nestalo, že bych nìkdy vyhrál když jsem mìl jen o 1 horší výkon !
Psc United
Yamagara no Miharu

Post by Yamagara no Miharu »

heh, hrál jsem s èechem... FC Sulko :)
ten cyp mi v jedenáct veèer napsal, že staví juniory, že mi to pustí

to sakra nemohl napsat døív? :D
marektucek

Post by marektucek »

Tak dneska dostalo béèko klepec 1:3 ale i tak jsem letos s SP pohárem nadmíru spokojenej
happyna17

Post by happyna17 »

takže dneska oèekávaná prohra a z poháru se balíme :? pøíštì to bude chtít více štìstí pøi lososvání :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”