calitatea ascunsa

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
utopicul
Team Manager

calitatea ascunsa

Post by utopicul »

Am o nelamurire. Daca am un jucator neantrenat si ma uit cu SPMT-ul si imi spune ca am calitatea ascunsa x. E precesa aceasta valoare? sau ea se va modifica in timp ce el se antreneaza (stiu ca nu e antrenabila). Daca dau pe butonul Calitate ascunsa si completez campurile cu alte valori imi da presupun o alta valoare a calitatii ascunse. Deci calitatea ascunsa a unui jucator neantrenat e cea pe care o spune SPMT-ul sau se modifica?
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

calitatea ascunsa nu se modifica deloc e ceva asemanatoare cu agresivitatea care e data la inceput jucatorului si nu se modifica
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

vyruskill wrote:calitatea ascunsa nu se modifica deloc e ceva asemanatoare cu agresivitatea care e data la inceput jucatorului si nu se modifica
calitatea ascunsa este una si aceeasi dar atat timp cat jucatorul nu este antrenat complet nu poti sa sti care aste.ea pare variabila dar o poti afla doar cand jucatorul este antrenat complet...in rest in functie de gradul de antrenament SPMT calculeaza calitatea ascunsa si de aceea e diferita pentru diferite grade de antrenament.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

oh, deci mai am o sansa. ca am un jucator tanar neantrenat deloc, nici macar la cele principale si imi arata ca are calitatea ascunsa la 79%. Sper sa nu ramana asa de mica.
Topic inchis.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”