Si eu am incheiat sezonul trecut in H cu maxim de puncte si pana acum si in G sunt pe drumul cel bun
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
bizone
- Member of the Soccer Project Association
merge cam prost pentru mine. Dupa ce saptamana trecuta am avut ghinion, terminand la egalitate toate meciurile, unde normal trebuia sa le castig, astazi am pierdut in liga. Pe langa asta am facut si niste transferuri, nu foarte grozave
si am TS mic, vreo 85%. Jucatorii mi se accidenteaza pe capete, in cupele amicale cam toate finalele le-am pierdut. Am inceput sa am emotii privind retrogradarea.
POLI TIMISOARA!!!!

-
alex_raul07
- Team President
inca o victorie cu fost loc 5 in liga , saracul a cazut pe 6, am depasit pragul celor 100 de goluri inscrise si mai trebuie sa mustruluim putin portarii ca nu reusim sa avem si cele mai putine goluri primite. 
la mine in curand derby-uri, meci cu locul 2 vineri si cu locul 3 luni.
la mine in curand derby-uri, meci cu locul 2 vineri si cu locul 3 luni.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
cercel_jr
Victorie acasa 1-0.
Joi voi avea din nou emotii, trebuie sa joc cu rezerva din echipa a 3-a de RM. Scoate mai bine decat un CM.
Unicool, hai tata ca promovam amandoi.
Mergem si ii rupem pe adversari in D22, ne mai asteapta acolo un roman sau 2.
Joi voi avea din nou emotii, trebuie sa joc cu rezerva din echipa a 3-a de RM. Scoate mai bine decat un CM.
Unicool, hai tata ca promovam amandoi.
Mergem si ii rupem pe adversari in D22, ne mai asteapta acolo un roman sau 2.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
napoleonard
-
cercel_jr
Bunicutzule ai fost egal cu el 126-126 pe linii. Ai avut noroc ca ai facut egal, avantajul meciului acasa era al lui iar TS tot de partea lui.bunicutzu wrote:am facut din nou un egal, diferenta din nou de 7 puncte. dar pentru meciul urmator sper sa am TS-ul maxim si atunci se vad altfel lucrurile.
Ar trebui sa te bucuri.
Oricum o sa promovezi fara probleme.
Manager: cyp
Pentru prima data in acest sezon suntem pe un loc promovabil (sa nu vorbesc intr-un ceas rau). Urmeaza alte meciuri delicate...iar eu am mereu probleme in etapele de final de saptamina (pensionarii mei scad dramatic dupa al 2-lea meci consecutiv de liga)....noroc cu miercurea libera cind facem repaus total 
Fiat Lux !
Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.
( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6
. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.