Average-ul pentru calitate globala?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
se poate sa creasca.nu e batut in cuie ca trebuie sa scada.creste,scade,pana il antrenezi complet...si atunci afli calitatea ascunsa reala.mosmartin wrote:OK am inteles.
Am un LM tanar care are calitatea ascunsa 69 parca. De asta se mai alege ceva?
Am inteles ca poate sa scada calitatea pe parcurs ce il antrenezi, de crescut ma cam indoiesc ca va creste.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Am inteles...pai o sa il mai tin. Imi cam pare rau ca nu l-am dat lui bunicutzu pe alea 5 milioane cand trebuia.
Si o ultima intrebare inainte sa ma bag la cautat tineri. Are vre-o importanta daca ii iau de 17 ani sau de 19 ani? Ma gandesc doar ca cei de 17 au 2 ani in plus de joc si pot ajunge la experienta maxima la o varsta mai mica.
In afara de asta mai e ceva?
Va multumesc la toti pentru ajutor.

Si o ultima intrebare inainte sa ma bag la cautat tineri. Are vre-o importanta daca ii iau de 17 ani sau de 19 ani? Ma gandesc doar ca cei de 17 au 2 ani in plus de joc si pot ajunge la experienta maxima la o varsta mai mica.
In afara de asta mai e ceva?
Va multumesc la toti pentru ajutor.

Eu am riscat si l-am tinut, m-am luat dupa utopicul care zicea ca lui i-a oferit cineva 15milioane pe unul din jucatori...

Asa e cand esti la inceput, acum l-as vinde instant pe suma aia.

De fapt mai am unul in acceeasi situatie, doar ca are 21 de ani si asta inca nu s-a blocat decat la una din principale. Sper sa nici nu se blocheze la celelalte decat dupa 85%.

Oricum mi-e ca daca il luai tu ma fugareai dupa pe aici pe forum cu facaletul ca ti l-am dat pe Ochirosii deghizat.

-
- Member of the Soccer Project Association
da..prea multe...dak anu asta o sa il ai 0...si nu o sa fii cu mult mai bun decat restul echipelor de la tine din liga....nu o sa promovezi...TS-ul creste greumosmartin wrote:OK mersi de raspuns.
Kenny: In ce sens exagerez? Sunt prea multe?
Pai daca acum nu fac transferuri ca oricum anul asta este ratat si nu voi promova cand sa le fac la anul cand vreau sa promovez?

Revenit