Se poate ???

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

napoleonard wrote:
Carly wrote:ma acuma buni sau rai ideea e ca dupa cum se vede un jucator de 17 ani de la tineret il vinzi lejer la 2 milioane .. pe cand SW nici 200k nu primesti pe el asa ca daca stau sa calculez io am avut pierdere de cel putin 10 milioane +9 pe greseala mea .. deci aproape 20 milioane :D ... ce bine erau aia acuma pe langa restu banilor din buget :D
200k pe unul inmultit cu 7 egal 1,4 mil bani castigati. eu nu am primit 7 jucatori la rand. cand o sa patesti deastea o sa fi multumit si cu 10 SW la rand
pai cand si-au dat seama ce manager are clubul juvenardus fc si-au dat seama ca mai bine se dau la fund decat sa joace la retrogradare in D....sezonul viitor. :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
napoleonard

Post by napoleonard »

unicool wrote:pai cand si-au dat seama ce manager are clubul juvenardus fc si-au dat seama ca mai bine se dau la fund decat sa joace la retrogradare in D....sezonul viitor. :twisted: :twisted: :twisted:
corect...da maine o sa vezi ce jucatori are managerul la clubul sau :twisted: :twisted: :twisted:
Image
unicool

Post by unicool »

napoleonard wrote:
unicool wrote:pai cand si-au dat seama ce manager are clubul juvenardus fc si-au dat seama ca mai bine se dau la fund decat sa joace la retrogradare in D....sezonul viitor. :twisted: :twisted: :twisted:
corect...da maine o sa vezi ce jucatori are managerul la clubul sau :twisted: :twisted: :twisted:
vreau sa ii vad.mi-e ca o sa fii dezamagit de ei. :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
napoleonard

Post by napoleonard »

unicool wrote:
napoleonard wrote:
vreau sa ii vad.mi-e ca o sa fii dezamagit de ei. :twisted: :twisted: :twisted:
pe 2 beri?
Image
unicool

Post by unicool »

pe 2 beri?
ok.s-a facut......dar sa stii ca eu beau numai carlsberg... :twisted: :twisted: :twisted:
Daimon

Post by Daimon »

acu serios, cam de cat ar fi un jucator care sa va impresioneze, tinand cont de aia pe care ii aveti?
napoleonard

Post by napoleonard »

unicool wrote:
pe 2 beri?
ok.s-a facut......dar sa stii ca eu beau numai carlsberg... :twisted: :twisted: :twisted:
berea mea preferata...dar ma multumesc si cu un desperado (numa ce am descoperit-o :twisted: ) :wink:
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:acu serios, cam de cat ar fi un jucator care sa va impresioneze, tinand cont de aia pe care ii aveti?
uita-te la CF-ul meu Oulmers...daca continua cum e acum o sa fiu foarte multumit de el :lol:
Image
unicool

Post by unicool »

Daimon wrote:acu serios, cam de cat ar fi un jucator care sa va impresioneze, tinand cont de aia pe care ii aveti?
sa joace minim 67 in meci.....avand in vedere ca am castigat si 2 beri de la napoleonard m-as multumi si cu unul care scoate 66 la experienta de maxim 40% si 24 de ani.
mosmartin

Post by mosmartin »

Napo bine ca te-am prins pe aici.
Ia zi cat vrei pe George Huysegems ca vad ca l-ai trecut in rezerva. Ma refer la transfer instant. :D
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Napo bine ca te-am prins pe aici.
Ia zi cat vrei pe George Huysegems ca vad ca l-ai trecut in rezerva. Ma refer la transfer instant. :D
4...ca atat am dat pe el. asta numai ptr tine :wink:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Ohoooo...

Pai fa-mi si un pret pentru mine ca iti sunt simpatic. :lol: :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Ohoooo...

Pai fa-mi si un pret pentru mine ca iti sunt simpatic. :lol: :lol:
eu atat am dat. ptr instant atat as vrea. daca o sa iau o sa vad peste o saptamana :?
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Am inteles.
Eu cautam ceva pe la 2.5M. :D
L-as lua la banii aia daca il dai in rate. :lol: :lol: O sa incerc la astia de la Altex. :D
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Am inteles.
Eu cautam ceva pe la 2.5M. :D
L-as lua la banii aia daca il dai in rate. :lol: :lol: O sa incerc la astia de la Altex. :D
daca dupa o saptamana o sa fie numa atata, am luat tzapa si tu ai luat jucatoru :?
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”