Am facut un topic (care a fost inchis) si acum acest topic din urmatorul motiv: am fost banat si nimeni nu imi zice de ce!!! am fost banat de aura( de la ea am primit mesaj in e-mail) i-am scris de cateva ori si nimik!!! Eu imi vreau echipa inapoi(m-am chinuit prea mult cu ea ca sa fie banata pe nimik)!! spuneti-mi si mie pe cine as putea sa contactez!!! Multumesc!!
Daca ai luat ban si stii sigur ca nu ai incalcat niciuna din regulile acelea da reply si se va rezolva.
Nu are rost sa contactezi toti serifii din moment ce aura a dat banul, da-i mesaj inapoi. Vezi sa specifici echipa si managerul.
Uneori nu raspunde dupa un mesaj doua, probabil primeste relativ multe asa ca incearca sa trimiti 2-3 mesaje pe zi pana se rezolva situatia sau macar pana raspunde.
La ce portar te referi?? in ultima perioada nu am bidat decat pe un cm 8 mil si pe un portar 500 mii!!! nu stiu daca i-am luat!!! astept sa vad ce mai zic ei , poate primesc raspuns pana nu imi vor sterge echipa Mult succes campionatul viitor!
poate o gresit si el ca mine .. in loc de 500k o mai pus un zero si s-or facut 5 milioane .. doar asa am muscat si eu in loc de 950k 9,5Milioane .. am dat mesaj .... nu mi-o dat ban dar nici banii nu i-am primit inapoi ... SUCCES si tie sper sa=ti dea echipa inapoi ...
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Da am mai facut o echipa numai sa ma uit !aveti dreptate e bid de 5 mil! asta e se pare ca am pierdut echipa, ca vad ca nici serifii astia nu imi raspund!!! o sa fie stearsa si gata! Si respectivul putea sa tina cu cine vroia el nu ii dadeam 5 mil pe portarul ala! campania asta era campanie ptr promovare(promovam oricum si de acum daca vroiam da ma snopeau aia mai sus) deci aveam nevoise de totzi banii! bafta in camp viitor!
Eu zic sa nu te dai batut si sa mai insisti cu mesajele din moment ce esti nevinovat.
Asa am patit si eu si s-a rezolvat dupa 4-5 zile de dat mesajle, minim 1-2 pe zi.
Eu zic ca merita sa-i mai trimiti Aurei cateva mailuri si trimite mailurile respective si la serifi si eventual si lui sjarel.
Mi-au dat echipa inapoi!!!:D am pierdut ca fraieru' 5 mil dar macar mi-am luat echipa inapoi!!! joaca careva niste amicale ? ca amu am cu ce Bafta tuturor!!!
se pare ca fetele sunt mai indulgente ... norocosule ... bafta si bv ...
de ce nu mi'a banat si mie AURA echipa aaaa stiu atunci nu era serif )
hai bafta omule si ai grija la bid'uri