Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Aceata va fi ultima editie a acestui campionat , pentru ca in viitor ma voi ocupa alturi de sergiuoo7 de liga profesionista. Acest campionat incepea sa se extinda daca acum avea 24 din editia viitoare ajungea lejer pe la 40 , si nu mai faceam fata singur , si au fost si unele probleme de regulament si multe altele , si de aceea am acceptat sa incep un alt campionat de la 0 si sper. Cei interesati si daca vor sa se inscrie in Liga Profesionista.Acesta este primu si ultimu mesaj al meu referitor la aceasta problema.
jully
Team President

Post by jully »

''che porcheria ''

si eu pentru ce am mai tras campionatul asta , ca sa ma calific intr-un campionat care nu va mai exista :?: :?: :?:
cred ca nu e corect asa , nu se procedeaza asa oricum una grande ... '' ''

frumoasa veste.

@ [edit] ... si daca in celalalt campionat or sa apara alte probleme ,ce ai sa faci, o sa incepi alt campionat?
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
sergiu007

Post by sergiu007 »

Cel putin o sa aiba cu cine sa imparta jumatate din campionat si o sa fie si ceva mai frumos decat sute de campionate pe forumul asta. Si in plus gandestete si la managerii de la inceput ;) ca si tu ai fost candva la inceput si cred ca ti-a fost foarte greu. Si tu ai fi vrut sa te ajute cineva insa nu exista liga profesionista, acum insa cu aceasta liga o sa ajutam managerii incepatori sa faca performante. Si oricum kosmin nu cred ca va va mai raspunde la mesaje legate de acest subiect.
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
sircos
Team President

Post by sircos »

jully wrote:''che porcheria ''
mda ... din pacate, ai dreptate ... nici mie nu-mi place ce aud :(

Kosmin wrote:Aceata va fi ultima editie a acestui campionat , pentru ca in viitor ma voi ocupa alturi de sergiuoo7 de liga profesionista...
terminam editia asta sau nici macar asta n-o mai facem ? :?
Last edited by sircos on Tue Aug 07, 2007 10:00 pm, edited 1 time in total.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
sircos
Team President

Post by sircos »

...
Last edited by sircos on Tue Aug 07, 2007 10:09 pm, edited 1 time in total.
sergiu007

Post by sergiu007 »

Deja si eu ca si kosmin suntem epuizati in urma neplacerilor voastre. Daca va convine bine daca nu nu intrati in competitie. Asta va ramane la parerea voastra si nu la decizia noastra. Nu mai raspund nici eu la subiecte legate de aceasta tema si punct. Daca aveti neclaritati in legatura de liga profesionista va raspund si eu si kosmin cu cea mai mare placere !
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
sircos
Team President

Post by sircos »

sergiu007 wrote:Deja si eu ca si kosmin suntem epuizati in urma neplacerilor voastre. Daca va convine bine daca nu nu intrati in competitie. Asta va ramane la parerea voastra si nu la decizia noastra!
auzi, mai, flacau ... pe tine nu te-a injurat nimeni azi ? adica cum asa, esti epuizat in urma neplacerilor noastre ? si in liga profesionista n-o sa ai neplaceri ? gandeste-te bine: deja esti epuizat :wink:
aaa, si inca ceva. va fi la decizia mea daca ma inscriu sau nu in liga ta si, desigur, acest lucru va fi o onoare pentru tine daca o voi face ... daca !
VINO IN REGIE!
sircos
Team President

Post by sircos »

scuze, merge cam prost netul si are de doua ori mesajul anterior ... apropo, parca era pe aici un buton "sterge postul" ...
Last edited by sircos on Tue Aug 07, 2007 10:54 pm, edited 3 times in total.
sergiu007

Post by sergiu007 »

Am zis-o si va mai repet... aceasta editie se va duce la bun sfarsit dupa care si romanian championship se va termina si se va uni cu acest campionat !!!
PS: No entiendo que dises en espaniola, te rog zi in romana !!!

SP National Teams

Image
sergiu007

Post by sergiu007 »

Ma rog, ce as putea sa mai zic ? Nu vreau sa ma cert cu alti manageri sau sa fie o atitudine de cearta intre noi. Prefer sa tac decat sa zic alte tampenii.

SP National Teams

Image
sircos
Team President

Post by sircos »

sergiu007 wrote:Am zis-o si va mai repet... aceasta editie se va duce la bun sfarsi
asta este decizia ta sau placerea noastra ?
Last edited by sircos on Tue Aug 07, 2007 10:20 pm, edited 1 time in total.
VINO IN REGIE!
sergiu007

Post by sergiu007 »

ASTA A RAMAS LA DECIZIA LUI KOSMIN PENTRU CA NU EU L-AM FORTAT SA ACCEPTE SA RENUNTE LA CAMPIONATUL ROMANIEI. EU DOAR I-AM PROPUS SA FACEM CEVA MAI MARE. SI OMULUI I SA PARUT CA E FOARTE BUNA IDEEA SI IATA. Dar am zis ca nu ma cert si gata.

SP National Teams

Image
sircos
Team President

Post by sircos »

sergiu007 wrote:ASTA A RAMAS LA DECIZIA LUI KOSMIN PENTRU CA NU EU L-AM FORTAT SA ACCEPTE SA RENUNTE LA CAMPIONATUL ROMANIEI. EU DOAR I-AM PROPUS SA FACEM CEVA MAI MARE. SI OMULUI I SA PARUT CA E FOARTE BUNA IDEEA SI IATA. Dar am zis ca nu ma cert si gata.
daca nu vrei sa te certi, de ce tipi ? sau nu stii ca scrisul cu CAPS LOCK asta inseamna ?
VINO IN REGIE!
sergiu007

Post by sergiu007 »

Deja ma si oftic :)) las-o balta mai. Daca nu iti convine da naibii ca mai sunt campionate. Il poti duce campionatul asta pana la bun sfarsit.

SP National Teams

Image
sircos
Team President

Post by sircos »

o las ... pentru mine maine e ultima etapa in acest campionat frumos ... chiar renuntasem la liga SP pentru el ... pacat ca se termina asa ... :(
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”