a co si se dozvìdìlTom1 wrote:tady se fakt dovim vsechno

Moderator: Czech Moderators
kua odhalil násetwas wrote:a vy si nas pak najdete a fyzicky odstranite ze ? to takhappyna17 wrote:Mì by zajímalo jak vypadaj modové tak se nám odhaltea víme kdo nás tu "peskuje a banánuje"
![]()
takovou dálku abych se táhnul Celková délka: 383.73 km Celkový èas: 5 hod. 47 min.etwas wrote:a vy si nas pak najdete a fyzicky odstranite ze ? to takhappyna17 wrote:Mì by zajímalo jak vypadaj modové tak se nám odhaltea víme kdo nás tu "peskuje a banánuje"
![]()
to se mì n¨dneska v memoriálu povedlo!happyna17 wrote:takovou dálku abych se táhnul Celková délka: 383.73 km Celkový èas: 5 hod. 47 min.etwas wrote:a vy si nas pak najdete a fyzicky odstranite ze ? to takhappyna17 wrote:Mì by zajímalo jak vypadaj modové tak se nám odhaltea víme kdo nás tu "peskuje a banánuje"
![]()
to bych se radši snažil porazit tvuj tým
Ne, ale myslel jsem si, ze nejdriv nekdo tipne tohohle manika.Evandro Adauto wrote:si 2 z prava z tej radi co klaci nie ? s okuliarmy a zavretymi ocami![]()
Bingo! Ale fakt nechapu, jak si na tak spatny fotce tak dobre poznal co ma ten typek na ksiltovce.Daemon wrote:Ja bych rekl ze je 5 z prava.Kluk s èernou mikinou vedle kluka se zelenou kšiltovkou na který je maruška... Very Happy
Staèí mít dobrý oèi...Vždyt to musí na tý fotce vidìt i pakoEEcko wrote:Bingo! Ale fakt nechapu, jak si na tak spatny fotce tak dobre poznal co ma ten typek na ksiltovce.Daemon wrote:Ja bych rekl ze je 5 z prava.Kluk s èernou mikinou vedle kluka se zelenou kšiltovkou na který je maruška... Very Happy