Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

mdea.. o infrangere.. din pacate nu am reusin sa tin jucatorii calumea.. + am TS mic:( doar 80.. iar azi.. asa sa fie f bine.. arbitru de 98.. din pacate am facut un joc f slab (125 pe linii) si aas prima infrangere..:)
unicool

Post by unicool »

Felicitari unicool, baga mare mai departe. Eu o sa cam pierd saptamana asta pt. ca am TS mic.

mesri mult.din cate vad eu in primele etape am program destul de lejer...joc acasa cu cel care mi-a furat liga E si castig.pana la pytu nu cred ca are cine sa imi puna probleme.ma bucura totalul de 127 pe linii la 25% agresivitate si faptul ca toti titularii mi-au scos peste 67 nota in meci.mai ales LM-ul meu care la 20 de ani,15% experienta scoate 71 nota in meci. :wink:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Daimon

Post by Daimon »

am debutat ok, 3-0 acasa cu unul care cred ca e cu echipa in reconstructie. ce ma bucura e faptul ca in afara de CF toti au scos intre 67 di 71. cu CF asta e, mai am de asteptat 2-3 saptamani pana in cresc juniorii. vad ca doar 2% mi-a crescut TS-ul dupa victorie.
unicool

Post by unicool »

vad ca doar 2% mi-a crescut TS-ul dupa victorie.
pai atat si trebuia.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
jully
Team President

Post by jully »

meci adjudecat in deplasare cu 3-2 cu un compatriot ,cu parere de rau pentru el, si se anunta un sezon echilibrat la prima impresie.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

kennyanu wrote:@bunicutzu....ai jucat cu 140 agr+strictete...asa joci d obicei? :shock:
sunt de acord, nu a fost vorba de random. ce nu imi explic e cum de am scos doar 121? ok, TS mic (78%) dar am jucat cu prima echipa ... care mi-a scos in saptamana de pregatiri 137 cu un TS de vreo 90. si toti erau pe 100 cu bold la fitness si moral ...

135-140, asa joc de obicei in meciurile decisive :D cel mai agresiv jucator era pana acum la 39, acum e la 50 si ceva (nu stiu exact ca e tare nou). si sezonul trecut nu prea luam rosii (adica nu stiu daca am luat 5 ... chiar ma voi uita).
bizone

Post by bizone »

infrangere cu 3-2, debut prost. Nici sezonul asta n-o sa am obiective prea marete. Unicool, un id de mess daca se poate :wink: trebuie sa vb.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
sircos
Team President

Post by sircos »

vad ca sunt pe primul loc in serie. am castigat, dar nu stiu cu cat :wink:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
unicool

Post by unicool »

sircos wrote:vad ca sunt pe primul loc in serie. am castigat, dar nu stiu cu cat :wink:
County 0 - 8 Castle Club dn cate vad eu....intrebarea e : ce cauti tu in E?parca erai in D si scapasei de retrogradare....asta inainte sa plec in concediu.sper sa revii in D cat mai curand.
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

si eu am debutat prost. in primul meci din divizia G pt. mine am luat-o acasa cu 3-2. (cred ca datorita TS-ului fffff mic 35%). Asta e, obiectivele pt. sezonul asta sunt locul 7, turul 4 a cupei si venirea a 2 tineri din centru.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Acum mi-am dat seama ca suntem in 13 si mi-am amitit cum ii spuneam cuiva ca pe 13 va incepe campionatul. Uite ca s-a dovedit a fi un 13 cu ghinioane. Am avut gura sparta. :oops:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
jully
Team President

Post by jully »

woau, nimeni nu a scris azi , va-ti suparat rau :?:
victorie cu 2-0 cu o echipa bunicica [ la mine in G ] meci strans cu deschidere de scor in 68' , cred ca din cauza randomului care vad ca a inceput sa dea si in mine.
ieri intr-o cupa amicala cu unul din F am avut 1 punct mai putin pe linii si el a castigat la 2 goluri diferenta si eu astazi am avut 13 puncte diferenta si tot la 2 goluri am castigat .
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

un meci castigat usor...2-1
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Cred ca voi da din nou, vina pe TS, am pierdut acasa 1-2 cu fostul campion din divizia E. :roll:
Asta e, macar joi sper la o victori ca vad ca managerul acelei echipe nu s-a mai logat de pe 31 iulie. :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Daimon

Post by Daimon »

2-2 in deplasare cu o echipa grea si in conditiile in care jucatorii nu au jucat la maxim. joi in mod normal victorie acasa. pana atunci, in ziua de pauza de maine continui recuperarea TS
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”