Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
nu prea stii regulamentul asta al nostru.bizone wrote:inca nu s-a terminat turul, asa-i? Ptr ca daca s-a terminat, atunci rezultatele ar trebui sa ramana asa. Daca nu s-a terminat, atunci rezultatele ar trebui sa i se anuleze, asa cum spui tu.
edit: m-am prins pana la urma, turul nu s-a terminat.

-
Unicool inca are echipa, dupa cum vezi in joc. Nu il poti elimina doar asa.Kosmin wrote:va fi exclus din campionat , si toate rezultatele pe care le-a obtinut in aceasta editie de campionat i se va anula , iar in Liga II va retrograda 3 echipe in loc de 4bizone wrote:ce se va intampla in continuare, avand in vedere ca unicool a fost banat?
Din cate stiu eu din regulament, daca un manager nu isi programeaza 3 meciuri la rand atunci va fi eliminat din competitie.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
stai calm ca nu-l voi exclude , in speranta ca poate isi va recupera echipa , pana atunci va pierde cu 3-0 , meciurile pe care le va aveacercel_jr wrote:Unicool inca are echipa, dupa cum vezi in joc. Nu il poti elimina doar asa.Kosmin wrote:va fi exclus din campionat , si toate rezultatele pe care le-a obtinut in aceasta editie de campionat i se va anula , iar in Liga II va retrograda 3 echipe in loc de 4bizone wrote:ce se va intampla in continuare, avand in vedere ca unicool a fost banat?
Din cate stiu eu din regulament, daca un manager nu isi programeaza 3 meciuri la rand atunci va fi eliminat din competitie.
-
loool ... da` ce idei iti trec prin capbizone wrote:unicool se pare ca a preluat echipa lui kasmir. Banuiesc ca nu va continua in acest campionat cu ea, nu?

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
pai na, la cat de constestate au fost regulile acestui campionat, ma pot astepta la oricesircos wrote:loool ... da` ce idei iti trec prin capbizone wrote:unicool se pare ca a preluat echipa lui kasmir. Banuiesc ca nu va continua in acest campionat cu ea, nu?nu intra cu noua echipa in campionat. poate editia III prin seria C

POLI TIMISOARA!!!!

-
noua echipa a lui unicool nu va inlocui echipa TmBase carea fost banata , daca vrea sa paticipe in campionatu romaniei va trebui sa se inscrie pentru editia a 3bizone wrote:pai na, la cat de constestate au fost regulile acestui campionat, ma pot astepta la oricesircos wrote:loool ... da` ce idei iti trec prin capbizone wrote:unicool se pare ca a preluat echipa lui kasmir. Banuiesc ca nu va continua in acest campionat cu ea, nu?nu intra cu noua echipa in campionat. poate editia III prin seria C
PS: daca-mia duc bine aminte , regulamentu a fost votat cu majoritate de voturi de peste 75% , al editiei trecute , atunci pana sa inceapa prima editie de campionat ati avut posibilitatea sa contestati unele reguli din regulament , dar n-ati facut-o , dar cand v-ati vazut nedreptatiti ati protestat.Daca editia trecuta nu se termina cu egalitate de puncte la primele locuri nimeni numai zicea nimic , si ramanea acelasi regulament.La fel ati avut posibilitatea sa modificati regulamentu inaintea editiei a 2 niste reguli si a fost modificat , si asa veti avea posibilitatea sa modificati ceva in regulament la inceputul fiecarei editie de campionat.Asa ca nu va mai plangeti de regulamentul bpe care lati votat cu majoritate de peste 75%.