Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
hmmm...am observat un lucru mai ciudat. La mine-n liga e un roman (jiji, e si la noi pe forum parca dar nu-i stiu nick-ul) si in meciul de ieri dimineata a scos cu 1 punct mai mult ca adversarul, dar a luat bataie. Asta chiar mi se pare aiurea de tot
Parca si mie mi s-a intamplat sezonul trecut asta, intr-o cupa amicala.

POLI TIMISOARA!!!!

Mi-ar placea si mie sa bat pe unul cand sunt cu 30 de puncte sub el, daca ar fi si in finala de cupa amicala si pe multi bani ar fi situatia ideala.bunicutzu wrote:e la fel ca in meciul de ceva sezoane in urma ... fc stumperd cu unul ... atunci asta o luat bataie desi a avut vreo 30 de puncte in plus. se intampla ... random. si la 1 punct chiar nu e de mirare

Imi inchipui ce crize ar face respectivul.

4 meciuri, 4 victorii ... vad ca-mi prieste in E
acum sunt pe primul loc, dar urmatoarele 3 meciuri le am cu echipele de pe locul 2, 3 si 4
interesant este ca eu si aceste 3 echipe suntem din romania. si mai este o echipa romaneasca, dar s-a urnit mai greu.

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
Victorie nesperata. Cu toate ca am TS mai mic evident, jucatorii nu au fost cine stie ce, l-am batut cu 2-1 si am avut 132 pe linii iar el cu tot ce avea a scos 129.
Sunt pe 7 acum cu 2 victorii.
Am 4 suspendati pt. urmatorul meci, dar pot sa-i inlocuiesc pe toti.

Sunt pe 7 acum cu 2 victorii.
Am 4 suspendati pt. urmatorul meci, dar pot sa-i inlocuiesc pe toti.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
nick-ul lui pe forum e plesan.bizone wrote:hmmm...am observat un lucru mai ciudat. La mine-n liga e un roman (jiji, e si la noi pe forum parca dar nu-i stiu nick-ul) si in meciul de ieri dimineata a scos cu 1 punct mai mult ca adversarul, dar a luat bataie. Asta chiar mi se pare aiurea de totParca si mie mi s-a intamplat sezonul trecut asta, intr-o cupa amicala.