Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

maine urmeaza cel mai sigur o victorie, adversarul e pe locul 4 dar are doi titulari accidentati,si unul suspendat,iar rezervele nu fac fata baietilor mei. :D
Ce sa mai zic, sezonul asta vreau sa promovez cu maximum de puncte :twisted: :twisted: :D :D , m-am saturat de 3 sezoane in F. :P
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

Victorie cu 5-1 in deplasare si am ramas singurul de la mine din divizie cu maxim de puncte. Sper sa o tin tot asa si sa promovez cu punctaj maxim.
Revenit cu Vulturii Lugoj
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie neasteptata pt. mine, cred ca a avut TS destul de mic dupa cum am vazut la transferurile lui. Am castigat in deplasare cu 2-1 desi am fost putin peste el, doar cu 2 puncte la linii. Am urcat inapoi pe 7 cu 3 victorii si 3 infrangeri. Etapa urmatoare cred ca o sa bat pt. ca adversarul are multi titulari suspendati iar rezervele nu vor face fata.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

un egal mare...2-2 putea sa fie si mai rau ..so accidentat 2 titulari in acest meci si o trebuit sa bage jucatori slabi :(
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
kennyanu

Post by kennyanu »

un 2-2 scurt...imi parea rau pt k trebuia sa bat....dar..asta e....il prind in retur
Revenit :)
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

4-0 cu locul 4 in F....maximum de puncte dupa 6 etape, locul 1 :twisted:
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
jully
Team President

Post by jully »

victorie in deplasare cu 2-1 si urcam pe locul doi, urmeaza meci greu cu locul doi din sezonul trecut , mai mult ca sigur ca vrea sa se revanseze ,si-a furat-o si-n tur si-n retur , sa vedem daca o sa si poata. :twisted:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am batut cu 7-1 ... a jucat cu echipa a 3-a ... daca stiam ... jucam si eu cu a doua cu agresivitate mica :( asta e. am urcat pe locul 2 la 3 puncte de locul 1. si am meci cu locul 3 etapa viitoare, in deplasare, cred ca mi-o fur rau :(
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

bunicutzu wrote:eu am batut cu 7-1 ... a jucat cu echipa a 3-a ... daca stiam ... jucam si eu cu a doua cu agresivitate mica :( asta e. am urcat pe locul 2 la 3 puncte de locul 1. si am meci cu locul 3 etapa viitoare, in deplasare, cred ca mi-o fur rau :(
Nu te subestima ... :D :D :D
Si ca sa fiu on-topic, azi am batut-o pe Isis in liga. :wink:
E prima data cand ma bucur ca bat o fata, de fapt e si prima oara cand o fac. :lol: :lol: :lol:
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

mvp78 wrote: Si ca sa fiu on-topic, azi am batut-o pe Isis in liga. :wink:
E prima data cand ma bucur ca bat o fata, de fapt e si prima oara cand o fac. :lol: :lol: :lol:
Felicitari ! si eu am naucit-o pe sherifa Aura timp de 2 sezoane pe unde am prins-o, acasa si in deplasare !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Fiat Lux !
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

oprescu wrote:
mvp78 wrote: Si ca sa fiu on-topic, azi am batut-o pe Isis in liga. :wink:
Felicitari ! si eu am naucit-o pe sherifa Aura timp de 2 sezoane pe unde am prins-o, acasa si in deplasare !!! :twisted: :twisted: :twisted:
La mai multe ... :D :D :D
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
jully
Team President

Post by jully »

astazi victorie usoara 5-0 , si am urcat pe primul loc la egalitate de puncte cu fostul lider.
:lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am facut o eroare de management astazi ... nu stiu cum am calculat eu ca as ajunge sa pot face un egal (sau chiar sa-l bat) pe Lupus Ostrava (fostul loc 3) asa ca am dat totul. a scos +5 pe linii mai mult decat mine si m-a spart :( faza nasoala este ca pentru meciul de maine am 4 suspendati. si 2 accidentati. si cei 2 accidentati sunt tot de pe posturile celor 4. Adica: GK1, GK2, RB1, CM1, CM2, LF1. Ce pana mea fac? GK3 are 96% moral si 78% conditie (numa ce si-o revenit dintr-o accidentare si are doar 20 ani deci recupereaza doar 10% conditie).
Ala cu care joc maine a avut azi meci usor, cu o echipa abandonata, a luat un singur galben => nu are nici un suspendat si nici un accidentat.
In concluzie ... mi-o fur si maine :(
kennyanu

Post by kennyanu »

eu l-am batut p JiJi d la mn din liga....lejer...dak nu o sa mai am cupe amicale...promovez :lol:
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie acasa 3-1, nu a avut nici o sansa. :lol:
Am urcat inca un loc si sunt pe 6.
Cel mai probabil urmeaza o infrangere pt. mine in fata unui roman. Are echipa mai buna ca mine si gata, doar cu noroc pot scoate puncte cu el.

PS.: Naspa situatie bunicutzu, asa se intampla cand concurenta este mare. Si eu am avut aici in D o situatie asemanatoare cu 4 suspendati dar am avut bafta cu rezervele. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”