Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

frankie_doparoma wrote:
Ivo08-LSG wrote:Hop frankie asi si ma nepochopil....len z coho redukujes ze pouzivam vzorce??z toho ze daam hracov hracov na tie psoty kde zahraju najlepsie??to robi kazdy a nemyslim ze kazdy ma vzorce...
to nema, ale spravnou odpoved ty da jen ten, co ty vzorce pouziva
Takze, i kdyz se ti to libi nebo ne, vyuzivas tech vzorcu taky :wink:
OMG okeeey ako vidis nikto mi neporadil tak to idem nastavit saaam...A niekto mohol napisat aj z vlastnych skusenosti bez vzorcov :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Ivo08-LSG wrote: OMG okeeey ako vidis nikto mi neporadil
noc je jeste mlada... :wink:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

frankie_doparoma wrote:
Ivo08-LSG wrote: OMG okeeey ako vidis nikto mi neporadil
noc je jeste mlada... :wink:
TO je ale dneska som toho vela nenaspal takze asi tak
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
krup72

Post by krup72 »

Ivo08-LSG wrote:Aku taktiku maam dat ked som sa rozhodol dat 4-5-1 kedze ma vykartovaneho LF a dalsich tma maam juniorov....a do brany daval juniora???hmm??Beton alebo protiutoky??
Pokud máš výraznì lepší hráèe obrana + gk, dal bych beton, pokud v záloze, tak pøihrávky, a pokud je to vyrovnaný, tak bez taktiky. Rozhodnì bych zavrh protiútoky.
Vzhledem k tomu, že máš v bránì junióra, dal bych pøihrávky, hodnì obrannej styl a pod polštáø modlitební knížku.
flopi
Team Manager

Post by flopi »

krup72 wrote:
Ivo08-LSG wrote:Aku taktiku maam dat ked som sa rozhodol dat 4-5-1 kedze ma vykartovaneho LF a dalsich tma maam juniorov....a do brany daval juniora???hmm??Beton alebo protiutoky??
Pokud máš výraznì lepší hráèe obrana + gk, dal bych beton, pokud v záloze, tak pøihrávky, a pokud je to vyrovnaný, tak bez taktiky. Rozhodnì bych zavrh protiútoky.
Vzhledem k tomu, že máš v bránì junióra, dal bych pøihrávky, hodnì obrannej styl a pod polštáø modlitební knížku.
Asi je uz po funuse, ale preco nepouzijes ASPT??? Na zistenie najlepsieho vykonu idealny program. :wink: Mna zatial nesklamal.
Clever boys
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
krup72

Post by krup72 »

flopi wrote:Asi je uz po funuse, ale preco nepouzijes ASPT??? Na zistenie najlepsieho vykonu idealny program. :wink: Mna zatial nesklamal.
Ivo nemá rád vzorce, takže použití takového ïábelského softwaru nepøipadá v úvahu ;-)
flopi
Team Manager

Post by flopi »

krup72 wrote:
flopi wrote:Asi je uz po funuse, ale preco nepouzijes ASPT??? Na zistenie najlepsieho vykonu idealny program. :wink: Mna zatial nesklamal.
Ivo nemá rád vzorce, takže použití takového ïábelského softwaru nepøipadá v úvahu ;-)
njn. Kazdemu podla jeho gusta. Asi by bol zaujimavy prehlad, kolko bodov vo vykone priebezne straca. Ked este ASPT nebolo, hral som rovnake rozostavenie ale inu taktiku a stracal som asi 1 bod na vykone. Ale mozno nastavuje este lepsie. Nic v zlom.
Clever boys
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

krupe kebyze napises skorej...a ja som rovno dal Protiutoky a prehral 2:1 :cry:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
paulie
Groundsman

Post by paulie »

Mám takovej "menší" problém. Normálně hraji 4-3-3. Mám pouze 3 CB a 2 CM (nějak ještě nejsou peníze na tyto drahé posty). 2 CB jsou veliceš dobří, ten třetí dost pokulhává, skoro vůbec nehraje. Ty 2 CM jsou oba velice dobří (na moje poměry). Vykartoval se mi jeden CB, kterej byl v základu. SPMT mi napsalo že mám dát tedy taktiku 3-4-3. Tak sem jí další zápas dal, ale jeden CM co už měl 2 žlutý dostal další, tzn. STOP na další zápas a ten druhý CM dostal červenou, tzn. STOP na další zápas. Takže na další zápas nemám žádného CM. Vím že sem neměl hrát s takovou agresí, ale jinak bych neměl žádnou šanci proti tomuto silnějšímu protivníkovi nic uhrát (stejně sem ale prohrál). Tak bych se chtěl zeptat, co mám dělat pro příští zápas. Jestli si mam někoho sehnat na trhu (nemam ale moc peněz, takže seženu jenom nějakýho katasrofickýho), nebo jakou mam dát taktiku,... Prosím odpovězte. Díky
BuchtaLG
Team Manager

Post by BuchtaLG »

paulie wrote:Mám takovej "menší" problém. Normálnì hraji 4-3-3. Mám pouze 3 CB a 2 CM (nìjak ještì nejsou peníze na tyto drahé posty). 2 CB jsou veliceš dobøí, ten tøetí dost pokulhává, skoro vùbec nehraje. Ty 2 CM jsou oba velice dobøí (na moje pomìry). Vykartoval se mi jeden CB, kterej byl v základu. SPMT mi napsalo že mám dát tedy taktiku 3-4-3. Tak sem jí další zápas dal, ale jeden CM co už mìl 2 žlutý dostal další, tzn. STOP na další zápas a ten druhý CM dostal èervenou, tzn. STOP na další zápas. Takže na další zápas nemám žádného CM. Vím že sem nemìl hrát s takovou agresí, ale jinak bych nemìl žádnou šanci proti tomuto silnìjšímu protivníkovi nic uhrát (stejnì sem ale prohrál). Tak bych se chtìl zeptat, co mám dìlat pro pøíští zápas. Jestli si mam nìkoho sehnat na trhu (nemam ale moc penìz, takže seženu jenom nìjakýho katasrofickýho), nebo jakou mam dát taktiku,... Prosím odpovìzte. Díky
Skusil bych tam dát CF..podívej se ještì na SPMT a zaškrtni v trestu pro ligu a vyjede ti jak máš hrát :P
OFICIÁLNÍ WEB TÝMU www.lghavirov.estranky.cz

E.55 - LG Havíøov 4ever
paulie
Groundsman

Post by paulie »

jo a navíc nemůžu hrát ani na 3 útočníky, protože mam mého jediného RF vykartovaného. To je hrůza :( :( :(
happyna17

Post by happyna17 »

BuchtaLG wrote:Skusil bych tam dát CF..podívej se ještì na SPMT a zaškrtni v trestu pro ligu a vyjede ti jak máš hrát :P
to mu napíše že má nedostatek hráèù se mi zdá :idea:
paulie wrote:jo a navíc nemùžu hrát ani na 3 útoèníky, protože mam mého jediného RF vykartovaného. To je hrùza :( :( :(
co máš za tým
paulie
Groundsman

Post by paulie »

BuchtaLG wrote:Skusil bych tam dát CF..podívej se ještì na SPMT a zaškrtni v trestu pro ligu a vyjede ti jak máš hrát :P
Vyjede mi jenom to že mam nedostatek hráčů :( Sem uplně v prčicích. Navíc ted hraju se soupeřem kterýho bych mohl i porazit.
paulie
Groundsman

Post by paulie »

happyna17 wrote:co máš za tým
to bych tady nechtěl zmiňovat. Asi to vyřešim tak, budu hrát 4-3-3. Obrana bude v pohodě. Na místo CM dám nějakýho krajního záložníka a na místo RF dam jedno moje CF
paulie
Groundsman

Post by paulie »

paulie wrote:
happyna17 wrote:co máš za tým
to bych tady nechtěl zmiňovat. Asi to vyřešim tak, budu hrát 4-3-3. Obrana bude v pohodě. Na místo CM dám nějakýho krajního záložníka a na místo RF dam jedno moje CF
no a na taktiku se kouknu v tom programu od A. Nevim jak se jmenuje (ASMT???)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”