Moderator: Czech Moderators
Mno, nevím, když si to spoèítáte, že až do 11. kola je za každou výhru slabejch 10 tisíc, tak to mi pøijde dost bídaLibo wrote:Naprosty souhlas a pocitam s tim, ze diky teto financni odmene, se pohar stane i vic prestiznim, bo ho nebude vypoustet tolik tymu, takze bude tezsi se probojovat do 11. kola jako minuleJumbo wrote:koneènì stojí za to postoupit v poháru
Já to teda pochopil tak, že za výhru v 11 kole je 110.000,- ojro....Michal Kejchal wrote: Mno, nevím, když si to spoèítáte, že až do 11. kola je za každou výhru slabejch 10 tisíc, tak to mi pøijde dost bídaI když samo lepší než nic...jen si nemyslím, že by se top manažeøi kvùli tìm penìzùm zrovna pøetrhli
Ja si taky myslim, ze dostanes za kazdy kolo to co je tam napsany...takze necelejch 7,5M kdyz SP pohar vyhrajes...frankie_doparoma wrote:aha, ja ten michaluv post pochopil tak ze jako se to o 10k furt zvysuje, ale kdyz to ted ctu podruhy , nevim no.
Ja to teda taky pochopil tak ze za kazdy kolo dostanes tolik kolik je tam napsano...