No tomuhle se øíká smùla (nebo neschopnost ? ). Jestli jsem dobøe poèítal, tak na šance jsi vyhrál 12:7, což odpovídá výkonostnímu rozdílu. Ale konec koncù, když tvoji borci nedají ani penaltu, tak co by si chtìl
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Slanec wrote:Tak tahle zajímavost je z trochu jiného soudku. Odjíždìl jsem pryè a ze 6-ti odehranejch zápasù jsem mìl 2 výhry, 3 remízy a 1 prohru. O tým se mi starala mamka a ze 3 zápasù mám 3 vítìzství a skóre 7:1 Tak já nevim proè jsem tak neschopnej
Maminka Ti asi nìco buï o Tobì nebo o sobì zatajila
Slanec wrote:Tak tahle zajímavost je z trochu jiného soudku. Odjíždìl jsem pryè a ze 6-ti odehranejch zápasù jsem mìl 2 výhry, 3 remízy a 1 prohru. O tým se mi starala mamka a ze 3 zápasù mám 3 vítìzství a skóre 7:1 Tak já nevim proè jsem tak neschopnej
Tak já se tady užírám, že fotbalovej antitalent (máma) vyhrává zápasy a já mám problémy. Prej mi ale nic nezatajila, tak to má asi od pøírody a na mì už nezbylo
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Slanec wrote:Tak já se tady užírám, že fotbalovej antitalent (máma) vyhrává zápasy a já mám problémy. Prej mi ale nic nezatajila, tak to má asi od pøírody a na mì už nezbylo
Slanec wrote:Tak já se tady užírám, že fotbalovej antitalent (máma) vyhrává zápasy a já mám problémy. Prej mi ale nic nezatajila, tak to má asi od pøírody a na mì už nezbylo
Pozdrav ode mì mamku a vyøíï ji až je dobrá:D
Vyøízeno a dìkuje. Prej mi dá cenné rady co a jak dìlat, abych prej nedìlal ostudu, tak snad na mì aspoò nìco ze svejch zkušeností pøenese
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Napsal jsem tomu mangerovi:Cau,nechces mi prodat toho hrace?
A on napsal:Ok, není problém
SUPER
No tak toho máš v kapse Gratuluju
Slanec - FC Tigers