Tímovy duch = morálka tímuhappyna17 wrote:nechci se hádat ale Restore položil otázku dobøe morálka exituje jenom jedna a to u hráèeRestore wrote: nemyslim ze bych se zeptal spatne moralka tymu neni

Moderator: Czech Moderators
Tímovy duch = morálka tímuhappyna17 wrote:nechci se hádat ale Restore položil otázku dobøe morálka exituje jenom jedna a to u hráèeRestore wrote: nemyslim ze bych se zeptal spatne moralka tymu neni
Já is mylsím že nálada v tým unemá vliv na výkon hráèù ale na výkon týmu...SKS wrote:Morálka, hodnocení....sice je to trochu nìco jiného, ale budiž.....ALE, ta nálada na hodnocení nemá vliv, protože má vliv na výkon hráèù v zápese, což je uplnì nìco jiného....takže si myslim, že buchta odpovìdìl dobøe na dotaz, jen ten dotaz byl zle položen, tak jaký pak zkušenosti, nebo bludyFifi.5 wrote:nj to je vpoho každej se splete ale tedka jsem na to narazil a narážim na to dost èasto .vadí mi když si nekdo plete pojmy....nejen v sp. žádná moralka týmu neexistuje.jenom nálada v týmu ....BuchtaLG wrote:Ježiš omlouvám se..já sem tomu rozumìl jako morálka týmu na hodnocení týmù...strašnì se omlouvám....![]()
Nálada v tímu je v slovenskej verzii Tímový duchhappyna17 wrote:tyhle slova teda neznám to sis vymyslelIvo08-LSG wrote:
Tímovy duch = morálka tímu![]()
znám jenom náladu v týmu - Nálada v týmu
Restore wrote:este se chcu zeptat jak vyhry a prohry ovlivnujou naladu v tymu
Takže i když prohraješ tak dostaneš + do nálady v týmunálada v týmu
zvyšuje se
- ligovými a pohárovými - rozumìj SP pohár - zápasy (+2% za vítìzství, +1% za remízu a +0,5% za prohru)
- zápasy pøátelských pohárù (vždy +1%)
- pøátelskými zápasy (+1% za vítìzství, +0,75% za remízu a +0,5% za prohru)
snižuje se
- pøestupy - placenými i volnými (-5%)
- pokud je stav høištì horší než 60% ztrácíš také urèitou èást týmové nálady
- simulace na zaèátku každé sezóny (-10%)
nemìní se
- když pøijde nový hráè z centra mládeže
- když propustíš hráèe èi zamìstnance
- když hráèi skonèí smlouva èi odejde do dùchodu
vìtšinou protiútokyextreme7 wrote:Aka TAKTIKA je najlepšia na rozostavenie 3-4-3???PLS poradi mi niekto?
no hraju protiútoky a bez taktikyextreme7 wrote:Aka TAKTIKA je najlepšia na rozostavenie 3-4-3???PLS poradi mi niekto?
Každý hráè má v daném èase svou danou cenu a aby pøijal smlouvu, musíš tu cenu vyrovnat. A nabízené peníze od tebe se sèítají. Plat se poèítá celý, z bonusu za vítìzství se bere polovina a z prémie za podpis ètvrtina. Auto a barák je spíš takový "bonbonek" na konec. Na to, jakým zpùsobem rozvrstvit placení hráèùm, je názorù moc a podle mne se nedá jednoznaènì urèit nejlepší cesta - ona se konec koncù mìní, podle situace. Protože pøi odmìnì hráèù postavené jenom na platu je sice celková suma nejnižší, ale platíš ji po každém zápase, bez ohledu na výsledek. S bonusy za vítìzství platíš sice víc, ale pouze v pøípadì výhry, takže pokud hraješ nìkde kolem desátého místa v tabulce a moc nevyhráváš, tak v podstatì utratíš míò. Prémie za podpis vypadá sice nejhùøe - poèítá se jen ètvrtinou - ale zase ji zaplatíš jen jednou pøi podpisu a potom tøi roky dáváš prùbìžnì málo. Takže si vymysli sám nìjaký systém a zkoušej.Restore wrote:je lepsi pri podpisech smluv davat hracum auto a barak nebo vyssi platy??
spoèítáš body z svejch ligovejch zápasù. V tým zápasy archivTiger Baros wrote:Neví nìkdo, jestli se nìjak dá zjistit poèet bodù v minulé sezonì?:)