pe cine sa bag....
Moderator: Romanian Moderators
pe cine sa bag....
Am o marreeeeeeeee problema. Nu am decat un RB si acela s-a accidentat chiar inaintea meciului fff imp. de maine. Cine scoate mai mult pe acel post? Un CB sau un RM? (presupunand ca sunt de valori fff apropiate).
P.S. Are cineva un RB pt. transfer instant?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: pe cine sa bag....
Eu am un RB de vanzare, are 26 de ani si aprope 82%, joaca 65 pe meci.utopicul wrote:Am o marreeeeeeeee problema. Nu am decat un RB si acela s-a accidentat chiar inaintea meciului fff imp. de maine. Cine scoate mai mult pe acel post? Un CB sau un RM? (presupunand ca sunt de valori fff apropiate).
Problema e ca e cam agresiv. Daca il vrei ofera acum 1,2M pe el si este al tau. Pretul e ok deoarece am vazut jucator ca asta cu oferta de 1,6M.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: pe cine sa bag....
Sau daca nu ai alta optiune, in cazul tau cel mai bine este sa pui un CB ca am vazut ca SW sunt slabi rau.utopicul wrote:Am o marreeeeeeeee problema. Nu am decat un RB si acela s-a accidentat chiar inaintea meciului fff imp. de maine. Cine scoate mai mult pe acel post? Un CB sau un RM? (presupunand ca sunt de valori fff apropiate).
Manager: cyp
Gata, am pierdut meciul cu 3-2
. Si nush cum draq....aveam TS-ul la 0 probabil de asta. CB-ul pe post de RB a scos binisor. Cu 4 mai putin decat pe CB. Asta e....am pierdut 400k.
Cat despre RB...as vrea unul ceva mai bun...max 20 de ani care sa scoata min 62.
Ms oricum baieti...as fi cumparat orice insa nu ma intereseaza campionatul deoarece vreau sa retrogradez.

Cat despre RB...as vrea unul ceva mai bun...max 20 de ani care sa scoata min 62.
Ms oricum baieti...as fi cumparat orice insa nu ma intereseaza campionatul deoarece vreau sa retrogradez.