Calcul ordin individual
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Ideea e ca un jucator joaca cel mai bine cu ordinul individual sugerat de SPMT.
Cat despre formatie nu e neaparat sa joci ce spune SPMT, mie inainte imi spunea 3-4-3 si eu jucam 5-3-2 si acum imi arata 5-3-2.
EDIT: In diviziile inferioare nu se observa deloc diferentele, foarte rar, cu cat esti mai sus cu atat suferi mai mult.
Un exemplu sunt eu: am promovat din F in E, pe locul 1 avand TS 0%. Apoi am "reusit" sa stau 3 sezoane in E fara sa promovez.
Cat despre formatie nu e neaparat sa joci ce spune SPMT, mie inainte imi spunea 3-4-3 si eu jucam 5-3-2 si acum imi arata 5-3-2.
EDIT: In diviziile inferioare nu se observa deloc diferentele, foarte rar, cu cat esti mai sus cu atat suferi mai mult.
Un exemplu sunt eu: am promovat din F in E, pe locul 1 avand TS 0%. Apoi am "reusit" sa stau 3 sezoane in E fara sa promovez.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
parerea mea este ca...ce zice spmt-ul e lege
cel putin pt jucatorii mei...stiu la fiecare jucator ce ordin individual tre' sa pun fara sa ma mai uit la ce zice spmt...ideea este ca nu poti compara realitatea cu jocul asta...e bine sa fie pus la fiecare jucator exact ordinul individual care ii trebuie...asta daca se vrea sa ajunga la performante maxime...daca nu...pune fiecare ce vrea 

Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
-
asa ma gandeam si eu cand am instalat spmt-ul. ma asteptam sa-mi dea o tactica k lumea. cand m-am uitat parca nu avea nici o logica. . mijlocasii: unu defensiv unu extrema ofesiva unu normal unu altruist. totusi ... cum ar merge tactica asta in viatza reala?am mai avut discutia asta si continui sa cred ca o tactica de ansamblu buna e mai importanta decat ca fiecare jucator sa joaca cum i convine lui. acu am extremele altruiste si Cm ofensivi.si cum am mai spus am batut destule echipe cu tactici dictate de spmt. plus ca nu-i cine stie ce mare diferenta la nota.

-
hehee...stai sa ajungi mai sus in ligi mai tari...atunci mai vb...o diferenta cat de mica la nota poate face diferenta intr-un joc....shtii cum zice Mourinho... diferenta intre doua echipe aproximativ egale este la nivelul detaliilor
....nu trb sa aiba o logica pentru ca nu e viata reala...e un joc si daca vrei sa fii bun trb sa joci asa cum a fost gandit jocul....cel putin asa cred eu