intrebareeeeeeeee
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
intrebareeeeeeeee
membrii staffului tehnic cam dupa cat timp trebuie retrimisi la curs pentru a ramane la 100 % ? e vreo regula ? scade dintr`un anumit motiv calitatea ...sau dupa o anumita perioada?:D
-
- Assistant Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
kennyanu wrote:din cauza celor k tine s-au scumpit cursurilecercel_jr wrote:Eu ii trimit cel putin odata la 2 saptamani ca sa fiu sigur.richardell wrote:si cam dupa cat timp ma sfatuiesti sa`i trimit iar la curs?:D
Ii trimit doar pe urmatorii: antrenor, doctor, maseor si coordonatorul de tineret.

Si nu e scump, 10k la toti 4 nu e mult deloc.

Si astfel mai ajut si la inflatie.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
am incercat si eu. degeaba . tot au scazut. vorbesc serios. i-am trimis in fiecare saptamana nici macar o data nu am uitat. si totusi scad.nu cred ca cursul i afecteaza cu ceva cand sunt la 100%. nu cred ca-i impiedia sa scadacercel_jr wrote:Eu ii trimit cel putin odata la 2 saptamani ca sa fiu sigur.richardell wrote:si cam dupa cat timp ma sfatuiesti sa`i trimit iar la curs?:D
Ii trimit doar pe urmatorii: antrenor, doctor, maseor si coordonatorul de tineret.

sunteti cumva cu totii incepatori in soccer? de la unii am pretentii aici...dar se pare ca si pana un simplu joc provoaca unele efecte secundare...in fine... staff-ul tehnic nu trebuie pus saptamanal la cursuri din moment ce el este 100% sau acel cineva care isi pune la cursuri coordonatorul de tineret care este deja 100% probabil vrea sa il aduca la 200% sa ii dea 2 jucatori nu doar 1:) in fine...nu e treaba mea cum isi face fiecare echipa....dar e cert un singur lucru pt astia care nu stiti....mai mult de 100% nu poti aduce pe nimeni
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
-
nutzule, oamenii trimit coordonatorul la cursuri ca sa nu scada nu ca sa creasca. pentru ca daca duminica se face actualizarea si tie iti vine luni-sambata jucatorul ... nu ai ce face. si ca asigurare il trimit la cursuri. si eu fac la fel, nu stiu cat ajuta (am patit ca membru din staff trimis la cursuri in saptamana x sa scada totusi in x+1) dar 2500-3000 nu e o problema.
am zis yo ca sunt problema 2000-3000 de bani ?
faceti voi cum credti yo fac cum stiu yo... voi va ganditi ca daca trebuie de ex sa vina jucator de la tineret in saptamana 3..ok? adica dupa 20 de zile...voi trimiteti coordonatorul la cursuri sa nu vina jucator prost de la tineret sau ce?
) chiar daca , coordonatorul este la 100% ?

Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!