JJ je to len polka sezonny...uvidis este postupim do Ecka
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tom23 wrote:Tak moje becko vypadlo v poharu s eFkarem na pentle. Celkovej soucet jsem mel lepsi 120:115, ale ukopal to na remizu a pak prisly neuspesny penalty.
Podobné...moje béèko...hrálo venku...s éèkaøem...výkon lepší 125:118...remíza 2:2...akorát na penalty jsem vyhrál...tak tentokrát spravedlnost nezùstala slepá...pøíští kolo doma Lokomotiv Buldogs...vedoucí tým G-divize...takže béèko by se mohlo dostat i dál.
MošnaM wrote:.... A už bych se chtìl ozvat - v šestém kole poháru po páté hraju venku (první kolo jsem vynechával) a tentokrát u ètvrtého z E-divize. Pøijde mi to trošku nespravedlivé....
Výhra 3:2, poprvé slušný zisk (cca 90K) a v dalším kole koneènì doma s F-kaøem. Ozvání se vyplatilo a teï už budu hrát doufám doma furt
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Tom9k Master Team 2 - 1 FK Šnipiškių Kobra
Tak tento éèkový celek nakonec nebyl takový problém a s výkonem 128 jsme si pohlídali výhru. Potìšil nás i vyprodaný stadion. V dalším kole pøivítáme na domácí pùdì rumunský tým Cetatea Rapid. Bez vykartovaného CB (suverénì jeho nej hráè) neni však moc nebezpeèný. Cílem je urèitì vítìzství.