Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Pai as vrea eu sa scot 130 din H dar din pacate abia in G o sa scot, daca reusesc sa ma abtin de la transferuri sa cresc TS. Daca nu reusesc, cred ca nu voi scoate niciodata 130 
Mai aveam bani doar de 3CM de la centru si terminam dar la cei pe care am bidat mi-am gasit numai manageri mincinosi.
Unde am gresit traseul? Eu stiam ca daca iti da cu virgula se rotunjeste la numarul mai mare chiar daca virgula este sub 0.5.

Mai aveam bani doar de 3CM de la centru si terminam dar la cei pe care am bidat mi-am gasit numai manageri mincinosi.

Unde am gresit traseul? Eu stiam ca daca iti da cu virgula se rotunjeste la numarul mai mare chiar daca virgula este sub 0.5.
-
- Member of the Soccer Project Association
Probabil se refera la faptul ca in D5, C2 sunt kennyanu si bizone si spawn_9 si mai multi romani buni.mosmartin wrote:Hai ca esti de belea.![]()
![]()
5:3=1.66 deci 2
D5->C2
Sigur nu ai baut nimic?![]()
![]()
Sper ca nu te referi ca am omis "-" dinaintea semnului ">" ca am analizat atent situatia.![]()
Am editat si "-"![]()

PS.: Gata, te-am scos warchilde.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
referitor la 130-ul tau din H...sincer nu m-am uitat la echipa ta...probabil arata bine...dar...cum scoti tu 130 ...cu ce agresivitate...de curiozitate:) scoti constant 130?... pt ca nu am vazut echipe in E sa scoata constant 130, tu esti in H...daca nu scoti constant nu cred ca are rost s te bucuri...dar daca scoti constant...atunci esti bun
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
-
- Team Manager