Ceau

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

pancu_villa wrote:va rog mult sa-mi raspundeti si mie cei care doriti si aveti putina mai multa experienta in SP decat mine la ceea ce am postat mai sus
mersi
Eu m-am uitat peste echipa ta si sincer nu cred ca este o echipa de divizia E. Poate ca primul 11 ar rezista fara sa retrogradeze dar nu ai rezerva capabile pe nici un post, ai jucatori agresivi deci sigur vei avea suspendati.
Eu cred ca ar fi recomandat sa promovezi acum daca poti si poate reusesti sa nu retrogradezi.
Daca vei retrograda nu e nici o problema, vei castiga din nou liga si te vei intari mai mult.
Asta o stiu de bunicutzu: promoveaza ori de cate ori poti indiferent de cat de puternica e liga in care promovezi si indiferent de ce jucatori ai in echipa.
Eu am facut prostia sa nu promovez de 2 ori si acum ma chinui sa promovez in al 4-lea sezon de divizie E. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

ms mult k ai avut rabdarea sa te uiti si peste echipa mea
ms pentru sfat adik acela k sa promovez si sa vad daca pot sa raman in E
o sa fac tot posibilu sa incerc sa ma mentin in E desi stiuu k o sa-mi fie ff greu
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

ceau am si eu ink o intrebare si am scriso acy pt k nu vreau sa creez alt topic
as vrea sami schimb si eu numele echipei si nu stiuu de unde se poate k am inteles k este posibil asa ceva nu stiuu pasii care trebuie urmati nu am gasit nicaieri, in schimb am gasit sa shimb numele stadionului si al managerului dar nu al echipei
mersi anticipat
cercel_jr

Post by cercel_jr »

pancu_villa wrote:ceau am si eu ink o intrebare si am scriso acy pt k nu vreau sa creez alt topic
as vrea sami schimb si eu numele echipei si nu stiuu de unde se poate k am inteles k este posibil asa ceva nu stiuu pasii care trebuie urmati nu am gasit nicaieri, in schimb am gasit sa shimb numele stadionului si al managerului dar nu al echipei
mersi anticipat
Numele echipei il poti schimba doar in primele 2 zile de la inceputul noului sezon. Atunci va fi disponibila optiunea.

warchilde

Post by warchilde »

si trb sa fii mambru SPFA ca sa poti schimba numele echipei daca imi aduc eu aminte bine :wink:
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

dar sunt membru SPFA acuma si nu se poate schimba
dar in primele 2 zile se poate schimba si dak nu esti membru SPFA??sau si atunci trebuie sa fii membru SPFA
cercel_jr

Post by cercel_jr »

pancu_villa wrote:dar sunt membru SPFA acuma si nu se poate schimba
dar in primele 2 zile se poate schimba si dak nu esti membru SPFA??sau si atunci trebuie sa fii membru SPFA
Ce stiu sigur e ca doar in primele 2 zile se poate schimba numele echipei.
Daca trebuie neaparat sa fii SPFA ca sa o poti schimba nu stiu. :roll:

nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

sa mor daca am inteles ceva din ce ai scris tu pancu_villa...am incercat sa te gasesc dar nu te gasesc pe nicaieri...nici in F 180 si nici in E 60 :) nici ca manager nici ca echipa... esti vreo fantoma a SP-ului ? :)
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

nu sunt nici in f180 si nici in e 60 acolo am fost dar am fost banat si sunt in h acuma nu stiuu sigur ce seire dar oricum acuma sunt managenuru david_villa
pentru asta nu mai gasit u nutzuvip :)
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

mersi cercel_jr pentru raspuns
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

pai zi ma numele corect :P
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”