merita un topic!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Crissty90
Assistant Manager

Post by Crissty90 »

eu am prmit de la inceput un LB care acum are 90%...agr 12%..scoate 72..am fost norocos :D
Manager: Crissty90
Club: RAPID SV_BJ
sezon 19: 4 in E.3
sezon 18: 3 in E.3
sezon 17: 1 in F.9
sezon 16: 1 in G.27
sezon 15: 1 in H.79
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

ioi...puteti spune ce vreti...eu daca n-o sa am macar vreo 3-4 jucatori care sa treaca de 80% (si nu cred ca-s pretentios...puteam cere 85%) o sa-mi fac alta echipa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

P.S. Bineinteles ca n-o sa ma mai loghez pe asta ca nu vreau sa iau iar ban.
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Utopic: Ceea ce imi spui tu nu e o solutie prea buna. Jocul asta necesita multa rabdare. Plus ca pe undeva cred ca se compenseaza norocul si ghinionul asta.
De exemplu eu nu am prins jucatori prea buni de la inceput dar mi-au venit de la tineret 2 la rand si cu calitatea ascunsa de peste 90 la ultimul.

Mai bine ai rabdare pana se construieste centrul hiper-modern si atunci chiar poti avansa in joc si castiga bani frumosi ca sa iti construiesti echipa.

Bineinteles ar mai fi si alte solutii daca sacrifici un sezon in H, dar asta cu inceputul iar mi se pare cea mai proasta.

De exemplu eu nu as renunta la echipa de acum pentru alta de la inceput in care am doi jucatori de 84% GR sa zicem. Am muncit mult prea mult aici ca sa o las pentru atat.Plus ca as iesi chiar in pierdere serios.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

si mie mi-au tras o tzapa acum... 4 jucatori la rand nu mi-au venit de la tineret, asta nu cred ca mai e random... dar na
FOREVER UNITED
Daimon

Post by Daimon »

din echipa cu care am inceput doar vreo 3-4 au trecut de 80% cel mai bun e unul de 84% cu maxim de experienta. desi am de un an centru hiper-modern nici unul din jucatori n-a trecut de 85% (jumate nici nu au venit, dar asta e alta treaba)

acuma despre cazurile pe care le spuneti voi.. probabil ca sunt exceptiisi in general jucatorii pe care ii primesti ajung cam pe la 80%.

eu unul nu stiu daca as mai avea rabdare sa o mai iau de la capat, chiar daca as progresa muuult muuult mai repede.
Viola

Post by Viola »

Si la mine doar trei jucatori din cei care i-am avut de la inceput au atins sau au trecut de 80%. Asta nu m-a impiedicat sa imi constuiesc o echipa frumisica cu care matur prin F . Pe mine cel mai mult ma enerveaza random-ul asta cu centrul de tineret. Am deja doi consecutiv care nu au fost destul de buni. Dar in nici un caz nu as mai incepe de la inceput chiar daca acum am deja ceva experienta si as face multe lucruri altfel. Am investit pre mult timp in echip asta :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

stiu baieti...nici eu nu as fi renuntat la utopia chiar daca am "investit" in ea doar 5 luni.
dar acum sunt dispus sa renunt la asta daca vad ca doar 1-2 ajung pe la 80(asta daca sunt peste 24 de ani). Oricum cred ca la sf. sezonului viitor toti or sa fie antrenati total si o sa vad...deci n-o sa investesc decat 2luni.
mosmartin

Post by mosmartin »

utopicul wrote:deci n-o sa investesc decat 2luni.
Pai depinde de managementul tau in astea doua luni. Eu am trei luni de cand joc si cu toate ca nu am avut nimic bun de la inceput si doar 2mii de fani nu as mai renunta acum la echipa asta nici batut. :D

Nu as mai avea timpul necesar sa stau o luna zi de zi minim 7 ore pe SP si chiar daca l-as avea nu stiu daca as mai putea construi o echipa la fel de competitiva.
Daimon

Post by Daimon »

partea cea mai grea e la inceput. acum ca ai experienta vezi altfel treaba, dar timp oricum tre sa investesti acum cand construiesti
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”