uita-te la mine...atacul e varza...29 si 30 ani LF respectiv CF...ce sa mai fac cu ei...am juniori buni da pana cresc am timp sa promovez si sa retrogradez de doua ori...la mijloc incep si acolo sa bag la pensie...de vandut tre sa vinzi cu cumpat ca scade TS si un 5% in minus ma face de-o infrangere...daca eram la mijloc clasamentului nu era problema, dar asa acolo jos fiecare punct incepe sa fie importantbunicutzu wrote:pai uite, am o penurie de atacanti de nu ma vad. LF titular a facut 29 de ani, joaca din 2 in 2 zile. la el si RF titular. RM titular are 28 (deci e cu un picior in groapa) iar rezerva are 27. imi imbatranesc si mie jucatorii incet incete nasol, ma gandesc la restructurari serioase ...
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association

-
bunicutzu
eu la LF nu am nimic din urma.
la RF am ceva, la RM nu am
plus ca la LM am doar 2 de vreun sezon doua ca nu am gasit nimic acceptabil pe cand eram dispus eu sa cumpar ...
si da, faza naspa e ca nu-ti permiti sa pierzi TS ... eu vand in fiecare vineri/marti daca nu uit si am uitat de cateva ori asa ca am trecut de mijlocul sezonului si nu am cumparat nimic
marti voi face 34 de jucatori si voi putea cumpara ceva pe vineri ...
iti tin pumnii, poti sa urci.
si da, faza naspa e ca nu-ti permiti sa pierzi TS ... eu vand in fiecare vineri/marti daca nu uit si am uitat de cateva ori asa ca am trecut de mijlocul sezonului si nu am cumparat nimic
iti tin pumnii, poti sa urci.
-
napoleonard
-
dardar_3
Meci dificil, cu locul 3 in divizie...
Diavolo 4 - 3 TJ Sokol Hou¹tí
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut 1 - 0 13'
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut 2 - 0 23'
55' 2 - 1 Marek Ondrù¹ek
65' 2 - 2 Marek Ondrù¹ek
66' 2 - 3 Bernt Vlachos
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut 3 - 3 73'
Pawel 'Ronaldo' Gerlinda Silva 4 - 3 87'
Ma mentin la 2 puncte de lider, pe care il voi intalni peste 2 saptamani...
cand sper sa am TS aproape de 100.
Diavolo 4 - 3 TJ Sokol Hou¹tí
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut 1 - 0 13'
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut 2 - 0 23'
55' 2 - 1 Marek Ondrù¹ek
65' 2 - 2 Marek Ondrù¹ek
66' 2 - 3 Bernt Vlachos
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut 3 - 3 73'
Pawel 'Ronaldo' Gerlinda Silva 4 - 3 87'
Ma mentin la 2 puncte de lider, pe care il voi intalni peste 2 saptamani...
Diavolo
am pierdut cu 1-0 la ala de pe 2. meci strans, dar eu am ramas tot pe 9 si situatia ramane complicata. mai am nevoie de vreo 10-15 puncte sa termin undeva pe la mijloc. daca nu am probleme de lot si imi calculez bine oamenii cu care joc in amicale probabil ca raman in D si sezonul asta.. si urmatorul.. si urmatorul.. am ceva tineri care sa vina din spate, cu cativa ma lamuresc in urmatoarele 2-3 saptamani. bine ca m-am desteptat si nu mai cumpar decat tineri, macar scot un pret decent si pe 2-3 de-astia imi iau un titular.
-
cercel_jr
Victorie 1-0, si incredibil, sunt pe locul 3 la 4 puncte de promovare.
Suntem 3 echipe la egalitate dar eu am mai multe victorii.
Dar pt. mine vor urma cateva infrangeri deoarece voi mai face cel putin 4 transferuri in-out si am acum TS 93%.
Daca la sfarsitul campionatului voi fi in primii 5 sunt tare, deoarece obiectivul meu pe acest sezon era evitarea retrogradarii.
Suntem 3 echipe la egalitate dar eu am mai multe victorii.
Dar pt. mine vor urma cateva infrangeri deoarece voi mai face cel putin 4 transferuri in-out si am acum TS 93%.
Daca la sfarsitul campionatului voi fi in primii 5 sunt tare, deoarece obiectivul meu pe acest sezon era evitarea retrogradarii.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
ps: